kızlar çok sağolun serdime orak oldunuz bende biliyorum tüm iş eşimde bitiyo ama bazen anlıyo bazen anlamaıyo beni çoook daraltıyo zaten 6 aylıkken dayanamadım babamın evine geri geldim ozaman annesi hiç benle konuşmadı kızım yapma etme diye bitek görümcem ağladı ne yalan ned doğru ALLAh bilir ben kendi eşyalarımı toplamaya evime gittim kaynanam kızım niye böyle yapıyon demedi bilezikleri çıkar öyle git dedi tamam çok takım oldu ama benim tarafımda çoook taktı kaynanam bi çeyrek bile takmadı onların akrabaları taktı çoğu zaten eşimin bekerlıkta yaptığı borçları kapadı ya bi insan oğlunun yuvası yıkılıyo bileziğin derdinine düştü çingene gibi kavga etti kayınlarım ALLAH için iyidir onlar annesine sus dedi amaan kızlar uzatmıyayım sinirlerim hopluyo ama bu gün cuma hakkım haram olsun ne hakkın var demeyin kul hakkı en azından vardır oda haram olsun benim canımı çoook yaktı bedddua etmiyorum ama küçük kaynıma ALLAH öyle bi eş versinki maddi manevi onları tıpratsın gelin öyle olsunki evini kpcasını pislik içinde bıraksın kaynım karısıyla çoook mutlu olsun onun ağzına çoook baksın ki anasına bile gitmesin aramasın sormasın zaten öylede hele bi eş bulsun kendine hepten u utur kısacası ALLAH havake ediyırum
canım yaaaa şu yazıların arasına biras paragraf falan koysan yada satır falan atlasan...
gözlerim ağrıdı yarısına bile gelemedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?