mc donalds kızlar lütfen cvp verin

valla ben 9 haftalığım neredeyse şimdiye kadar 2 kere yedim. o bakteriler az pişmiş ette oluyor. mc te burger da hamburgerin içinde incecik bir köfte var o köfteler o kadar inceki pişmeme olasılığı yok :) ha yağlı vs. diye yeme diyorlarsa orasını bilemem. o zaman gebeliğin boyunca evdeki kızartmaları da yemeyeceksin.

benimde canım midye çekti yenmezmiş dediler.ama ben 1 tane yedim yinede sonuçta o yenmez diyen insanlar aynı zamand canın ne çekerse ye diyen kişilerle aynı

ben de çiğköfte yiyorum ama etsiz zaten satılan çiğköfteler. sucuk, salam ve rafadan yumurta yemiyorum.
Bende çiğköfteciyim valla:) gerçi sonuçta çoğu şey için yeme zararlı diyolar ama, yemessende çocuk için zararlı aşerme bu aşeriyosan azcıkta olsa yiyceksin bence

iremguzum tam üstüne bastın vala
Canım bilmiyorum iyi mi olur kötü mü ama benim eşim küçükken çok ağır bi zehirlenme geçirip hastanelik olmuş o gün bugündür bi daha ağzına sürmemiş önünden geçince bile tüyleri diken diken oluyo. Ha illa yemek istiyosan burger king den ye bişeyler de nefsin körelsin aynı şeyler sonuçta :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…