mc donalds kızlar lütfen cvp verin

ben de canım çok istediğinde yiyorum
etrafımdaki herkes de abartmamak şartıyla yediler
hamilelik öncesi haftada 1-2 falan yiyordum en az
şimdi ayda 1, en fazla 2
ekstradan çok zararı olduğunu düşünmüyorum dışarda yenen diğer yemeklere nazaran
ama yine de abartmamak gerektiğini düşünüyorum

bu konuya yaazan arkadaşların çoğu ev hanımı sanırım.. canın istedi kızart köfteni, kızart patatesini kendin ye demişsiniz de, çalışanlar ne yapıyor dersiniz??
Plazada yada bankada çalışıp evden yaptığımız köfte ekmekleri taşıyamıyoruz işyerine.. Ne bulursak dışarda yada ne verilirse tabldot onu yemek zorundayız.
burada evde keyfe keder canım çekti ne yesek konusu mesele olmuş.. bizler hergün dışardan yemek zorundayız diye android doğurmayacağız herhalde...!!

mc donalds ve burger king in etleri nasıl pınar et tesislerinde üretilr :))aba yada hacıbaba değl orası arkadaşım o etlere kullanılan soslar ihraç bunuda herkes bilir. zaten bu tür bir polemik çıktığında konu ne olursa olsun kesin birinin ablası arkadaşı eşi dostu tamda orda çalışıyor olur ne hikmetse

bana fast food u savunan arkadaşa bak sana benden kocaman 10 puan:)))))ben de yurtdışında yaşadım abd de yasaklanma kararları söz konusu adamlar savaş açtı bizdeki nasıl bir ÖZENTİYSE artık. amannn banane

Mc donalds'ı savunma gibi ve polemiğe girme gibi bir derdim yok..
Öncelikle kendisi amcamın kızı olur adı da Nilay dır en son rest.müdürüydü ve bir çok şeyden sorumluydu.
Maltepe carrefour mc'e 6 senesini verdi ayrıldı ordan şimdi..

İnanmıyorsan gidip sorabilirsin..Ben onun anlattıklarını söyledim.
Yalan söyleme gibi bir problemim yok benim burada..Üslubunuza dikkat edin lütfen!!!
Aman bende niye ve neyi dert ediyorsam sanki..

Kesinlikle katılıyorum sebze yemeliyim diye göbeğim çatlıyor ,etrafta sdece kebapçı dolu .her dakikwa uygun yemek bulamıyoruz

ben 32 haftalık hamileyim ve hamileliğimn başından beri hemen hemen 2 haftada 1 bazen haftada 1 bile oluyordu mutlaka mc donaldstan yiyorum. bilmiorum sorun olur mu ama herşeyi de çok abartmamak lazım. sonuçta yediğimiz biçok şeyde zararlı maddeler var, evde yediğimiz sebzelerde bile.

valla canım ceeektımı bende yedım uyukularım kactı yememk ıcın dırendım ama bosuna ayda bır yıyebılırsın dedı drumda cekınme ye canım

26 haftalık hamileyim 2 haftada bir fast food yedim etsizçiğ köfte de yedim salam sosis sucukda yedim pişiş halde.. bu kadar ince düşünmeye ne gerek var.. fast food fazla yediğim için sadece kan sekerim yükselde doktor karonhidrat agırlıklı beslenmeden uzak durmamı söyledi bu kadar.. sende takma kafana ye !

neden? bankada plaza da çalışınca ve evden sandviç ekmek arası götürünce dalga mı geçiyorlar zaten öğle yemeği vaktiniz oluyor oturur yersiniz hamile olduğunuzu da biliyorlar kim ne diyecek yani bir patates kızartmak, köfte yapmak çok zaman alan şeyler mi. Haftasonundan yapar koyarsınız kendi dondurucunuza sonra da istedğiniz gibi güzel kızartırsınız akşamdan hem de güzel piştiğinden emin olursunuz yapar götürürsünüz. Yani dışarıda da sağlıklı şeyler yenilebilir her yerde mc her yerde hazır yiyecek mi var. İşyerlerinde zaten genelde ev yemeği yapılır yemekhanelerde. Yani ben hamburger yemeye karşı değilim canı çektiyse yer ama ayda bir ancak o kadar hazır yiyecekler ve pişemiş et tüketilmemesi gerekenlerin başında yer alır. Ben burger da bir hamburger yedim çok kalabalıktı haftasonuydu ve etin içi kıpkırmızıydı bir daha da haftasonu gitmedim öyle şeyler yemeye. Biz android doğuracaksınız demiyoruz ki ya da aman sakat, hasta doğar da demiyoruz Allah herkesin bebeğine sağlık versin ama son araştırmalar bebeklerin yeme alışkanlıkların daha bebeklikten geliştiğini söylüyor. bunlar abartılmamalı. Tamam çalışıyorsunuz yetişemiyorsunuz daha hamileyken peki bebek olunca nasıl yetişeceksiniz o bebeğe hergün taze çorbasını, mamasını, özel yemeğini nasıl hazırlayacaksınız ya da yoğurdunu evde yapmayı hiç düşündünüz mü ama elbette anneler ne güne duruyor onlar bakacak nasıl olsa değil mi.

mc değilde burger king den bi menü istedim ayranla içi verdim bile uff yinede mayonezdir ketçaptır insan pişmanlık duyuyo ama nefsimede hakim olamadım

Son düzenleme:
ben hersey yedım valla. kfc burger mc hepsınden hıc kendımı kısıtlamadım sadece pişmiş olmasına ve ketcap yememeye dıkkat ettım. mayanoz cok sevıyorum hatta amerıkan salatasına bayılırım hepde yaparım mayanoz kullanırkende dısarda acık olmayan bılınen markaları tercıh edıyorum:) sakınılan goze cop batar demısler cokda abartıya kaçmadan yenebılır bence :)

çin tuzu olduğu içinde bağımlı oluyorsunuz bu ürünlere, yedikçe yiyesiniz geliyor bu çin tuzu(msg) yüzünden..bu madde sinir hücrelerine zarar verir, kansere kadar zararları var..bu madde hamilelerde plasenta bariyerini geçebilir, anne karnındaki bebekte aynı tahribata maruz kalıyor.NORMAL BİRİNE BİLE BU KADAR ZARARLIYKEN,HALA YEMEKTE ISRAR EDECEK BİR HAMİLE OLDUĞUNA İNANMAK İSTEMİYORUM

herkese merhaba,
bilmiyorum okuyan olur mu ama hamburger yemenin (iyi & kaliteli bir yerlerden yendiği sürece) hamileye kilo aldırma riski dışında bir zararı yoktur. elbette hamburger çok sağlıklı bir yiyecek midir tartışılır ama zararlı değildir. çin tuzuna gelince, çin tuzu 100 yıldan bu yana uzak doğuda kullanılan ve dünyada kanser derneklerinin dahi güvenli olarak kabul ettiği bir maddedir. hamile olmak zor zanaat ama siz yemeseniz de bir gün çocuğunuz o hamburgerleri yiyecek :)))

valla ben hamburgerde yiyorum puzzada yiyorum canim ne istiyorsa yiyorum cok sukur bebegim saglikli

bence canın çekiyosa yiyeceksin bir parçada olsa, sonuçta aşeriyosun yememek olmaz

Hamileliğim boyunca nerdeyse her hafta yedim çok şükür hiçbirşey olmadı

Bende yiyorum hala ve testlerim temiz çıktı şu toxplasma mi ne :)

bir avmde gezerken benimde canım çok tavuk döner çekmişti.orda yemek sağlıklı değil diye düşündüğümden bi koşu markete gidip tavuk lavaş aldım ,eşimle koşarak eve geldik dürümlerimizi evde yaptık çok lezzetliydi doya doya yedim :)
mümkün olduğunca dikkat etmemiz gerekiyor .ama bi yere kadar :)

Ay ben en başından beri hamburger pizza işkembe mumbar çiğköfte vs ne varsa yedim hamileyiz biz ya hasta değiliz günah bizede.. Allaha şükür sağlıklı bir meleğim var abartmayalım şunu yeme bunu yeme burgerde yedim çoook.. Allah meleklerimizi bize bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…