- Konu Sahibi papatyaozge
-
mc donalds ve burger king in etleri nasıl pınar et tesislerinde üretilr :))aba yada hacıbaba değl orası arkadaşım o etlere kullanılan soslar ihraç bunuda herkes bilir. zaten bu tür bir polemik çıktığında konu ne olursa olsun kesin birinin ablası arkadaşı eşi dostu tamda orda çalışıyor olur ne hikmetse
bu konuya yaazan arkadaşların çoğu ev hanımı sanırım.. canın istedi kızart köfteni, kızart patatesini kendin ye demişsiniz de, çalışanlar ne yapıyor dersiniz??
Plazada yada bankada çalışıp evden yaptığımız köfte ekmekleri taşıyamıyoruz işyerine.. Ne bulursak dışarda yada ne verilirse tabldot onu yemek zorundayız.
burada evde keyfe keder canım çekti ne yesek konusu mesele olmuş.. bizler hergün dışardan yemek zorundayız diye android doğurmayacağız herhalde...!!
bu konuya yaazan arkadaşların çoğu ev hanımı sanırım.. canın istedi kızart köfteni, kızart patatesini kendin ye demişsiniz de, çalışanlar ne yapıyor dersiniz??
Plazada yada bankada çalışıp evden yaptığımız köfte ekmekleri taşıyamıyoruz işyerine.. Ne bulursak dışarda yada ne verilirse tabldot onu yemek zorundayız.
burada evde keyfe keder canım çekti ne yesek konusu mesele olmuş.. bizler hergün dışardan yemek zorundayız diye android doğurmayacağız herhalde...!!
valla ben hamburgerde yiyorum puzzada yiyorum canim ne istiyorsa yiyorum cok sukur bebegim sagliklikızlar 15 haftalık hamileyım canım cok fecı mc donalds yemek çekti bu zamana kadar hiç oyemedim sizlerden hamile iken yiyen oldumu bir kerecık yesem sizce bişey olurmu yoksa hiç riske atmamı dersiniz..eğer ye derseniz hemen sipariş vereceğim:)
Hamileliğim boyunca nerdeyse her hafta yedim çok şükür hiçbirşey olmadıkızlar 15 haftalık hamileyım canım cok fecı mc donalds yemek çekti bu zamana kadar hiç yemedim sizlerden hamile iken yiyen oldumu bir kerecık yesem sizce bişey olurmu yoksa hiç riske atmamı dersiniz..eğer ye derseniz hemen sipariş vereceğim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?