- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
- Konu Sahibi yavrukartalim
-
Ayy ne guzel canim inşaallah allah gönlüne göre versinCuma günü yaptırayim o zaman ay inşallah çıkar doğum günüm cuma günü bana doğum günü hediyesi olur inşallah
Canim cuma gidicem ışte ama bakalim hic sancim falan yok buyumedimi acaba sen hissettin mi yumurtan buyurkenHepimizin inşallah canım senin ne zaman yumurta kontrolün nasıl gidiyor
canım bende yumurtanım çatladığını hissetmedim. ama doktor çatladı demişti. sıkma canını kesin çatlamıştır.Canim cuma gidicem ışte ama bakalim hic sancim falan yok buyumedimi acaba sen hissettin mi yumurtan buyurken
Canim süper hayirlisi olsun insaallah guzel sonuclar alırsınBugün benim de kontrol vardı 2 tane 20 mm olmuş aynı tarafta ama o taraf yumurtaliklar da yapisiklik vardı. Choriomon diye çatlatma iğnesi verdi bugün gece yapılacak ve Cuma Allahın izniyle
Canim catlama degilde buyurken hani kasikta sanci gibi vs olurya hic bi belirti hissetmedim buyumemis gibi geliyo ama allah büyük bakalim nolcak cuma günü bide biraz yanma var idrar yaparken acaba ilaclardan mi anlayamadim cok rahatsiz edici degil ama var biraz sizde de oldumu kızlarcanım bende yumurtanım çatladığını hissetmedim. ama doktor çatladı demişti. sıkma canını kesin çatlamıştır.
Amin cnm inşaallah bence yumurtalarin gayet güzel cevap vermiş canim sanirim sana iki doz catlatma ignesi yaptirir doktorun yumurta sayın fazla çünkü hayırlısı olsun insaallah guzel sonuclar alırsınMerhaba arkadaslar. Oncelikle hepimizin dualari hayirliysa kabul olsun. 14 mayista adetimin 2. Gunu asilamaya start verdik.ve menogon igneler vurulmaya basladim.gunde 150 ml iğne 4 gun vuruldum kontrole çağırdı dr. Sagda 13.5 , 13 . 12 mm solda 11.5 mm yumurta tespit etti. 2 gun daha vurulup kontrole gideceğim. Boyutlari konusunda fikrim yok. 4 gun cift doz igneyle bu boyutlar normalmidur. Sizler nasil sonuclarla karsilastiniz
Selam canım benim ayy topic acmissin hadi bakalım bol hamisli olsun insaAllah..vesselam_ canim nasilsin naptin basladin mi tedaviye
Canim açtım topik hayırlısı bakalım sende gelirsin inşaallah gene beraber güler yüzümüz kim bilir o kadar yoruldum ki hayattan mücadeleden ama rabbim beni duyuyo biliorum bu dua ma istegimede cevap verecek tez zamanda inşaallah.canim ya inşaallah cok bekletmezler ya ne sacma klomeni tedaviden saymalari olsa zaten olurdu bu zamanada kadar yani bende bunu anlamiyorum ışte ya ne diyim bilmiorum inşaallah düzelir bu işler ne umutlarla gidiliyo prosedür diye bezdiriyolar insani canim biz bu sene bekledigimizi alicaz allahin izniyle hic merak etmeSelam canım benim ayy topic acmissin hadi bakalım bol hamisli olsun insaAllah..
Kuzum adeti bekliyorum bakalım sonra hastane yolu bizi bekler..hoş devlette prosedür gereği ilk uç ay sadece klomen sonra aşılama olacak ama çok surundurmesinler diye dua ediyorum..
Herşeyin hayırlısı Allahtan..
Kaderdasim canım Rabbim insaAllah bu kez yüzümüzu güldürür çok üzüldük çok agladik vardır bir hayır dedik.. insaAllah güzel günler bizimledir
Sagol canim benim.cvbin icin tsk ederim. Evet 2 doz kullandi.yas 35. Amh.1.58 bugunde 2 doz alip yarin hormon testi istedi. Lh ve e2Amin cnm inşaallah bence yumurtalarin gayet güzel cevap vermiş canim sanirim sana iki doz catlatma ignesi yaptirir doktorun yumurta sayın fazla çünkü hayırlısı olsun insaallah guzel sonuclar alırsın
Canim ben anlamadim simdi catlatma ignesi mi oluyosun suan daha vurulmadin miSagol canim benim.cvbin icin tsk ederim. Evet 2 doz kullandi.yas 35. Amh.1.58 bugunde 2 doz alip yarin hormon testi istedi. Lh ve e2
Yok canim suan yumurta büyütme islemindeyiz.catlama ignesu olmadim henuz. Son kontrolden sonra 2 gunde 2 doz kullanmami istedi.onun akabinde lh ve e2 istedi.yani yarin sabah yaptiricam. Sonuca gore ne islem yapacak bilmiyorum.ya ignelere devam yada yeterli buyuduyse catlama verecek herhaldeCanim ben anlamadim simdi catlatma ignesi mi oluyosun suan daha vurulmadin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?