Aşılama mayısta 2016 da aşılama olacaklar birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim esiminde sayısı düşüktu canım umudunu kaybetme . Şimdi dinlen guzelce hiç bir iş yapma Rabbimin veresi varsa olur sakin ol

Benim esiminde sayısı düşüktu canım umudunu kaybetme . Şimdi dinlen guzelce hiç bir iş yapma Rabbimin veresi varsa olur sakin ol
valla iş yerindeyim rahatım iyi. ya ben yumurtamın çatladığını hissetmedim akıntım falan olmadı işlem esnasında doktor çatlamış dedi. ama pak inanmadım sanki geçiştirmek içi dedi. zaten yaptığı gibi kaldırdılar ordadad sinir oldum. kesin tutmaz bu ay

Yeni
KIZLARRRRR mikro çipli aşılama nedir yaa hastane bana iki türlü aşılama var dedi normal asılama çipli aşılama??? yaptıran var mı ki bunu??? aşılama yaptıracagım.... tüpbebek degıl asılama....

Mrb bizede bu iki seçenek sunuldu mikro çip tutma ihtimali daha yüksek filan dediler bizden sonradan acaba dememek için mikro çip yöntemini tercih ettik ama nasip olmadı malesef

Eşimin sperm sayısı 90 milyondu mikro çipten sonra 27 milyon oldu

Cuma günü yaptırayim o zaman ay inşallah çıkar doğum günüm cuma günü bana doğum günü hediyesi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…