- Konu Sahibi yavrukartalim
-
canım valla önce olmayaan hrkese sonra kendime ediyorum dua. inşş hepimize nasip olurCanim uzme kendini allah büyük olacaksa 10 tane spermden bile biri illaki dollenir merak etme dua et bol bol
Canim önce sana sonra herkese bende oyle dua ediyorum :) yanlissa da allah affetsin ama artik gelsin bebisimcanım valla önce olmayaan hrkese sonra kendime ediyorum dua. inşş hepimize nasip olur
Allah razı olsun canım. sen vejinal jel kullanmışmıydın aşılamadan sonraCanim önce sana sonra herkese bende oyle dua ediyorum :) yanlissa da allah affetsin ama artik gelsin bebisim
Hayir canim ama hu sefer olursa istiycem büyük ihtimalAllah razı olsun canım. sen vejinal jel kullanmışmıydın aşılamadan sonra
ya bi kaç saat sonra akıntı gibi akıp gidiyo. normalmi acabaHayir canim ama hu sefer olursa istiycem büyük ihtimal
Evet cnm normal oyle oluyomusya bi kaç saat sonra akıntı gibi akıp gidiyo. normalmi acaba
valla iş yerindeyim rahatım iyi. ya ben yumurtamın çatladığını hissetmedim akıntım falan olmadı işlem esnasında doktor çatlamış dedi. ama pak inanmadım sanki geçiştirmek içi dedi. zaten yaptığı gibi kaldırdılar ordadad sinir oldum. kesin tutmaz bu ayBenim esiminde sayısı düşüktu canım umudunu kaybetme . Şimdi dinlen guzelce hiç bir iş yapma Rabbimin veresi varsa olur sakin ol
hayır canıl öelde yaptırdımDevlette mi yaptırdın Canim.
Mrb bizede bu iki seçenek sunuldu mikro çip tutma ihtimali daha yüksek filan dediler bizden sonradan acaba dememek için mikro çip yöntemini tercih ettik ama nasip olmadı malesefYeni
KIZLARRRRR mikro çipli aşılama nedir yaa hastane bana iki türlü aşılama var dedi normal asılama çipli aşılama??? yaptıran var mı ki bunu??? aşılama yaptıracagım.... tüpbebek degıl asılama....
Eşimin sperm sayısı 90 milyondu mikro çipten sonra 27 milyon olduYeni
KIZLARRRRR mikro çipli aşılama nedir yaa hastane bana iki türlü aşılama var dedi normal asılama çipli aşılama??? yaptıran var mı ki bunu??? aşılama yaptıracagım.... tüpbebek degıl asılama....
Canim normal kacinci gunun asilamanin bence senin ki tuttu benden söylemesi:) inşaallahKızlar acil. Sol kasigimda ayakta fazla durduğumuz ve namaz kılarken batma oluyor. Normal mi
Bugün 9. GünüM canım yüzümde çok sivilce çıktı inşallah tutmuştur ya allah emeklerimizi boşa çıkarmasınCanim normal kacinci gunun asilamanin bence senin ki tuttu benden söylemesi:) inşaallah
Tutmustur cnm allahin izniyle benim adet sivilcelerim çıkmıştı yok dedim gene olmadi ama olmuştu.bulanti falan oluyomu ne zaman test yapicaksinBugün 9. GünüM canım yüzümde çok sivilce çıktı inşallah tutmuştur ya allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Canim benim 11 yada 12.günde idrar da çıkmıştı cok hafif silik cizgi ama yarim saat sonra baktigimda görmüştüm kan verdim 76 larda falan di betam çıkar yani kandaCuma günü kan vereyim diyorum 12. Günü sence çıkarmı yoksa pazartesiyi mi beklemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?