- 13 Nisan 2015
- 3.735
- 6.542
- 158
- Konu Sahibi yavrukartalim
-
36 saat sonra olmayacak mı canım niyee erken yapıyor ki sormadin mi vardır bir bildiği kuzum sıkıntı yapma e miKızlar simdi çıktım yumurta buyumus 19 mm olmus doktor beklemiyodum dedi şaşırdı simdi igne yaptirdim yarin 2 gibi yapilacak siz yumurta kc mm ken yaptirmistiniz erken olcak benimki acaba catlarmi yarina kadar
Canim yumurta cok buyumus ya normalde 17 18 de yapiliyo biliosun ben persembe gitseydim belki denk gelecekti vardir her ışte bi hayır aslinda siz degerlendirin pazartesi asilama yapalim dedi ama o zaman da gec olacakti bilmiorum valla36 saat sonra olmayacak mı canım niyee erken yapıyor ki sormadin mi vardır bir bildiği kuzum sıkıntı yapma e mi
Doktorun iyi bilir kuzum sıkıntı yapma e mi..Canim yumurta cok buyumus ya normalde 17 18 de yapiliyo biliosun ben persembe gitseydim belki denk gelecekti vardir her ışte bi hayır aslinda siz degerlendirin pazartesi asilama yapalim dedi ama o zaman da gec olacakti bilmiorum valla
Yarin eşimin dogum günü ayni zamanda kandil bu kadar ust uste gelmesi icimde tuhaf bisiler olustursu ne bileyim kipir kipir heyecan korku herseyi yasiyorum suan basen icime bi sıkıntı geliyo sanki bu son sansimmis gibi hissediyorum bu guzel seyler denk gelincede tamam olacak bu sefer diyorum ne bileyim degisik ışteDoktorun iyi bilir kuzum sıkıntı yapma e mi..
İnsaAllah su güzel günlerin yüzü suyu hurmetine herşey güzel olacak..
Bende böyle şeyler olduğunda totem yapıyorum Rabbim herşeyin hayırlısini versin insaAllahYarin eşimin dogum günü ayni zamanda kandil bu kadar ust uste gelmesi icimde tuhaf bisiler olustursu ne bileyim kipir kipir heyecan korku herseyi yasiyorum suan basen icime bi sıkıntı geliyo sanki bu son sansimmis gibi hissediyorum bu guzel seyler denk gelincede tamam olacak bu sefer diyorum ne bileyim degisik ışte
Aynen biz de sizin gibi giderken bi konuda tartıştık sperm sonuçları pek iyi değil ama nasipse bir tane olsa da olurKizlar islem yapildi 15 dkka yattim kalktim 40 milyon sperm vardi yarisi yerinde hareketli yikama sonrasi ne oldu durum bilmiorum artik hayirlisi allah büyük ama umudum cok az ne yazikki
Bu erkekleri anlamak o kadar zor ki ne diyim bilmiyorum tek basimiza mucadele veriyoruz rabbim yüzümüze gülsün bizi bunlarla daha fazla ugrastirmasin insaallahAynen biz de sizin gibi giderken bi konuda tartıştık sperm sonuçları pek iyi değil ama nasipse bir tane olsa da olur
Insaallah canim hayirli olsun işlemin bu gun mubarek gün hepimiz birbirimize dua edelim insaallahBen de dün oldum aşılamami 11 gibi 1 saat falan yattım rahat geçti ustten ultrasonla bakarak yapti hepimiz güzel sonuç alırız inşallah
Aynen o kadar iğne yi hapı biz kullanıyoruz yaptıkları bir şey yok bi de tartışma cikartiyorlar hiç olmaması gereken zamanda psikoloji çok önemli bence bu islemlerdeBu erkekleri anlamak o kadar zor ki ne diyim bilmiyorum tek basimiza mucadele veriyoruz rabbim yüzümüze gülsün bizi bunlarla daha fazla ugrastirmasin insaallah
Kesinlikle haklisin bende dunden beri anormal bi gaz ve sancisi var wc de bile ağrı baskı oluyo sende bisi varmi nasil hissediyosun kendiniAynen o kadar iğne yi hapı biz kullanıyoruz yaptıkları bir şey yok bi de tartışma cikartiyorlar hiç olmaması gereken zamanda psikoloji çok önemli bence bu islemlerde
iyiym canım napayım normal hayata devam. benim tam bir hafta oldu göğüslerim çok ağrıyo özellikle uçlarına doğru ama bu bi belirti değil bana göre cnkü her adet dönemimie yakın ağrır tek farkı bu sefer aşılamadan hemen sonra başladı. ara ara kasık ağrımda oluyo.
Benim sadece ilk gün biraz ağrı oldu sonrasında hiçbir şey yokKesinlikle haklisin bende dunden beri anormal bi gaz ve sancisi var wc de bile ağrı baskı oluyo sende bisi varmi nasil hissediyosun kendini
Himm anladim canim benimde iki gun cok ağrıdı ama suan bisi yok kasik agrin tek tarafli miiyiym canım napayım normal hayata devam. benim tam bir hafta oldu göğüslerim çok ağrıyo özellikle uçlarına doğru ama bu bi belirti değil bana göre cnkü her adet dönemimie yakın ağrır tek farkı bu sefer aşılamadan hemen sonra başladı. ara ara kasık ağrımda oluyo.
EVET CANIM SOL TARAFIM AĞRIYOHimm anladim canim benimde iki gun cok ağrıdı ama suan bisi yok kasik agrin tek tarafli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?