- 15 Temmuz 2015
- 945
- 3.644
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #14.021
Valla başını yere koyup popoyu dikiyor biraz uğraşsa düz takla atacak öyle bir hal. Evet diştendir altında birşey aramamalı. 4.5 aydan beri artarak salya var, kaşınma var, son bir aydır da iştahsızlık, uykusuzluk, kulak civarı kaşıma.. hep eli kucağında diye diye 1 ay geçti valla.Maşallah büyümüş çocukspor ayakkabısı bilemm giymiş.
Yürüteci bende istiyorum bakalım. Hareketli bebeklere uygun gibi geliyor bana da.
Sorunu anlamadım tam olarak. Kafasını nereye sokmaya çalışıyo popo dikmeyi anladım da:))
Ama ne yapıyosa diştendir diyoruz.
Siz de çıkaramadınız daha öyle mi? Sıkıntıları ne zmndır var?
Anladıımm takla atıcak çocuk:))Valla başını yere koyup popoyu dikiyor biraz uğraşsa düz takla atacak öyle bir hal. Evet diştendir altında birşey aramamalı. 4.5 aydan beri artarak salya var, kaşınma var, son bir aydır da iştahsızlık, uykusuzluk, kulak civarı kaşıma.. hep eli kucağında diye diye 1 ay geçti valla.
Bence de hareketliliği, basışı, kendi doktorunun muayenesi bir sorun olmadığına işaret ama biz sadece 'bence' diyebiliriz tabi ki. Belki ortopedist sadece muayeneyle işi bitirir, röntgene gerek yok der. Olmaz mı? Aklına düştüyse için nasıl rahat edecekse öyle yap.Evet uyku aralarında aynı hareketi yapıyor. Ağrısı olsa belli eder. O halleri hiç yorumlamaya çalışma derim .
Selime bakın yav arabasında bıçkın bir delikanlı gibi.
Koca adamım benim.
Deniz de artık emekliyor. Seri olmasa da turlara başladı. Baktı gidemeyecek var gücüyle atlıyor. Kaleci atlayışı vardır ya öyle.
Ortamdaki eşyaların yarıya yakınıyla vedalaştık. Tutunup kalkmalar da başlayınca bir ben,bir koltuk kalacak gibi.
Geçenlerde boğumlarının eşit olmadığını farketmiştim. Dün kontrolde sordum. Hareketleri gayet iyi kalçada sorun olduğunu sanmam ama çocuk ortopedistine götürebilirsin dedi. Gitsek röntgen çekecek; çektirip çektirmemek arasındayım.
Ortopedist görecek kızlar. Daha çocuk allerji görecek. 6.ayda yapılması gereken göz muayenesi vardı.
Var da var ..
Hadi hayırlısı kolayca geçsin gitsin. Alerji niye? Aşı zamanı olan kurdeşen olayından dolayı mı?Ortopedist görecek kızlar. Daha çocuk allerji görecek. 6.ayda yapılması gereken göz muayenesi vardı.
Var da var ..
Evet allerji testleri yapılmadan başka aşı yaptıramıyorum hatta ilaç bile veremiyorum.Hadi hayırlısı kolayca geçsin gitsin. Alerji niye? Aşı zamanı olan kurdeşen olayından dolayı mı?
Anne sütü ve ek gıda durumlarını baştan beri çok iyi götürdün, maşallah. İnşallah çok ihtiyaç hissetmeyeceği, aramayacağı bir şeye çıkar alerjisi.Evet allerji testleri yapılmadan başka aşı yaptıramıyorum hatta ilaç bile veremiyorum.
İlaçlık bir durum olmadan halletseydik iyiydi.
Teşekkür ederim. İnşallah MeryemimAnne sütü ve ek gıda durumlarını baştan beri çok iyi götürdün, maşallah. İnşallah çok ihtiyaç hissetmeyeceği, aramayacağı bir şeye çıkar alerjisi.
Merhaba hoşgeldin biz de bebelerlen uğraşıyoruz. :)Kızlar merhaba, ben nur nasılsınız tam hepsini okuyamadım bebişler ve annişler iyisinizdir inşallah,ben kendi üyeliğimi, epostamı değiştirerek arkadaşa verdim öğrenene kadar kullanırsın sonra kendine üyelik alırsın dedim sanırım aynı modem aynı ip gördüğü için hesap açınca kitliyor o yüzden 1 aydır gireyim dedim giremedim öncesinde girmek istemedim zaten virüs yüzünden marttan beri eşimle ayrıyız eşimin mesleğinden dolayı hala ayrı odalardayız.dolayısıyla çocuk askıda kaldı, Allaha emanetiz artık,Senella seheryeli77 flx77 doğum oldumu daha okuyamadım. dvtb canım çok sevindim hamileymişsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Merhaba hoşgeldin biz de bebelerlen uğraşıyoruz. :)
En kısa zamanda art arda güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Seheryeli ve senella kavuştu şükür. Flx beklemedeyiz hayırlısıya sağlıkla kavuşuyor.
Evet evet; )Senella kavuştu mu ya?
Maşallah daha dün gibi ne kullanalım ne yiyip içelim de faydası olur diye bilgilendirme yapılırken şimdi doğum olmuş. İsteyen herkese nasip etsin inşallahMerhaba hoşgeldin biz de bebelerlen uğraşıyoruz. :)
En kısa zamanda art arda güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Seheryeli ve senella kavuştu şükür. Flx beklemedeyiz hayırlısıya sağlıkla kavuşuyor.
Amiin. Hakkaten yahu. Geçen sene bu zamanlarda. Hamile kalmayan kalmayacak demiştik. Öyle de olacak inşallah.Maşallah daha dün gibi ne kullanalım ne yiyip içelim de faydası olur diye bilgilendirme yapılırken şimdi doğum olmuş. İsteyen herkese nasip etsin inşallah
İNŞALLAHAmiin. Hakkaten yahu. Geçen sene bu zamanlarda. Hamile kalmayan kalmayacak demiştik. Öyle de olacak inşallah.
Allah razı olsun canım inşallahKızlar merhaba, ben nur nasılsınız tam hepsini okuyamadım bebişler ve annişler iyisinizdir inşallah,ben kendi üyeliğimi, epostamı değiştirerek arkadaşa verdim öğrenene kadar kullanırsın sonra kendine üyelik alırsın dedim sanırım aynı modem aynı ip gördüğü için hesap açınca kitliyor o yüzden 1 aydır gireyim dedim giremedim öncesinde girmek istemedim zaten virüs yüzünden marttan beri eşimle ayrıyız eşimin mesleğinden dolayı hala ayrı odalardayız.dolayısıyla çocuk askıda kaldı, Allaha emanetiz artık,Senella seheryeli77 flx77 doğum oldumu daha okuyamadım. dvtb canım çok sevindim hamileymişsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Merhaba, rahat bir hamilelik geçirip, bebeğinize sağlıkla kavuşmanızı dilerimAllah razı olsun canım inşallah