- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- Konu Sahibi panic_attack
- #14.041
Deniz 8 buçuk kilo, şişko bir bebekti ama son ay 200 gr anca aldı. İsabet oldu.. İştahlı ama çok fazla yemiyor, beni bile yiyebilecekmiş gibi başlayıp üç kaşık sonra inmeye çalışıyor. Çığlıklar, yakarışlar...7. ay haber bülteni
7,650 kg, yine geriden geliyor ama kg alımı hızlanmış, beslenmede de arayı kapatmışız sayılır, 2-3 öğün ek gıda yiyor, sebze, yoğurt, meyve, muhallebi vs. Kusmuyor, pek reddetmiyor. Toplamda 125 gr.lık 2 bebek kavanozuna yakın ek gıda yiyor gün içinde. Kahvaltıya başlayacağız şimdi.
Diş yok, 2 saatte bir uyanmalı yar yine bana haram geceler İyi ki ebeveyn yataklı denilen yataktan almışız oğlana valla, odası ayrı, git gel yoruluyorum bu ara, çekiyorum çekmece gibi yatıyorum orda arada.
Yürüteçe yasak geldi Bizim yolların kurdu çileli şoför bakakaldı kaldırdığımız yürütecin ardından ortopedik sorunlar olabilir dedi az tutsak bile, peki dedik. Emekledi emekleyecek ama henüz hala sürünüyor gibi.
Tek nefesle uzun hava gibi melodik ötüyor bizimki. Siz deyin türkücü ben diyeyim operacı.
Bizde böyle.
Çok hareketli ve çok sıkılgan.
15 gündür emekliyor. Desteksiz oturmayı tam çözemeden emekleyince, kendi kendine oturup denge sağlayamayıp düşmeye başladı. Sıralamayı şaşırdığı için biraz sorun yaşıyoruz. Olmadık yerlere gidip bir yerlerini vuruveriyordu, şimdi şimdi işi çözmeye başladı.
Bizde de 5. aydan beri her an çıkacak gibi durup hala çıkmayan dişler yüzünden gece uyanmaları arttı. Gece bir kez acıkıp kalkardı,artık acıkmasa da birkaç kez uyanıyor.