Bu arada geçtiğimiz Pazartesi sünnet işini hallettik biz
Madam Seyyan selozy Oğluşun pipide hafif yamukluk ve deliğinin de gerekenden daha aşağıda olma durumu varmış. Sünnet esnasında onları da düzeltti kadın. Resmen tadilat yaptı
"Bu işlerde estetik önemli, iç dış estetik dikiş yapacağım" dedi. "Boşuna kadın cerrah seçmedim" dedim, güldü ve yakarak kesmeye başladı
Ben şok.
Yanık et kokusu eşliğinde oyun oynadı dünyadan habersiz çocuum. Eşimi ter bastı, ayaklarından tutturdu dr. Al tut dedim çok meraklıydın sünnet ettirmeye
Ben mama verdim ve agu gugu yaptım bi yandan. Hemşireyle dr 20 dkda bitirdi tüm işi. Çocuğun tepesinde 4 kişiydik yani. Resmen operasyonu izledik.
içimden gelenek göreneğe epey saydırdım tabi o sırada ama sünnet bahanesiyle problemleri de düzeltince, kadın da gayet işinin uzmanı olunca içime sindi.
Operasyondan 10 dk önce 2 iğne yaptı genital bölgeye. Biri lokal anestezi biri de sonrasında ağrı yaşamaması içinmiş.
İlk gece hassasiyeti vardı es kaza dokunduğunda ve döndüğünde ağladı kısa süreli. Rahat uyusun diye calpol şurup verdik. Tüm gece rahat uyudu. Sonrasında sorun yaşamadı. Sadece altını değiştirirken bez pipiye yapıştığı için hafif mızıldama oldu ertesi gün ki bu istenen bi durummuş. İyileşme işaretiymiş yapışması. Bugün o mızıldaması da bitti. Dönüyo, yuvarlanıyo, sürünüyo, gayet hareketli. Akşam banyo yapacak. Yarından itibaren 3 gün boyunca da günde 3 defa sıcak suya oturtulacakmış. Onun dışında batikon damlatıyoruz sabah akşam ve kaka sonrası. Bu kadar.