Selam kızlar
Ooof bitmeyen bir hastane günü gibiydi, yani Allah hastalık vermesin tabi de. Herşey normalken oğlanın ayarı daha giydirirken bir bozuldu, çatlayacak gibi ağlamasıyla gittik kontrole. Valla enerji ne önemli şey... Benim gerildiğim insana oğlan nasıl gerilmesin.(refakatçimiz) Neyse bu başka konu. Kontrol de full ağlama altında geçti artık ne sorduysam, ne duyduysam kar.. Boyu ortalamayı geçmiş, kilosu ortalamanın altında kalmış, kafa ölçümü iyi, kabızlık ve gaz için mama yapar dedi çok sallamadı doktor, Aptamil'in bir de en prebiyotiklisi varmış pregomin as bir de onu dene dedi. Ayrıca bir probiyotik damla ve demir damlası yazdı. Terlemesi önemli değil, bünye işi dedi. Sünnet işinde kesinlikle aynı düşünüyorum
panic_attack . Ama günümüzün Türkiyesinde o iş dalga geçmekle bile kalmaz Allah korusun. 6.ayı geçirmeyin dedi, haziran ayında tam yapış yapış sıcaklardan az evvel yaptıracağız. Lokal anestezi oluyormuş ama onun da acısını hissetmesin diye az da olsa gaz koklatıyorlarmış önce. Offf. Eziyet. 150 cc içmesi lazım 7 öğün dedi, biz hala zor bela 100deyiz. Diş çıkma ortalaması 6 aymış ama şimdi de çıkabilir bakalım dedi ama çocuk çıldırınca kulağına, ağzına falan zor baktı. Offf başım tuttu valla. Neyse olumsuz birşey yok şükür, ama iştahını arttırmak gerek çocuğumun. Şu tattırma mevzularını sizden sonraya bırakayım da öğreneyim, bana kimse bahsetmedi ondan.