Armin, Meryem, Selozy, Özgür ve Panik etiketlemeyi bilemedim
kusura bakmayın
teşekkür ederim destekleriniz için, cidden zor işler, zor zamanlar.. salgından dolayı doktora götürme işleri de sakat olunca üstüne tuzbiber oluyo maalesef.. benzer tecrübeleri yaşamış olmanız “yalnız değilim” hissini yaşatıyo biraz rahatlıyorum..anne babam doğum öncesi memleketten gelip şuan mecburen bizimle kalmaya devam ediyolar çok şükür
yoksa halimi düşünemiyorum..bebeğin emme kısmı hala meçhul. Emiyo evet ama genelde uyuyarak. Öyle olunca çok emmeden Yarım saat bir saat uyuyup uyanıyo tekrar emzir yine uyuyo derken muhtemelen tam doymuyo. Bazen de özellikle akşamları uyanıyo memeyi kaçırıyo, bazen çekip şak diye bırakıyo, kendi kendine almaya çalışıyo nasıl sinirli, bana vuruyo, elimi itiyo, ayaklarıyla tepiniyo, kafa sağsol sağ-sol yapa yapa Kavramaya çalışıyo bu sırada ağlamalar falan..kavrayıp emiyo biriki tekrar aynı şeyler..aynı annelerini hırsla dürtüp emen kuzular gibi
ben de napcam bilemiyorum, biraz araştırdım gaz olabilir vs. Deniyo kaldırıyorum gazını çıkarıyo bazen. Tekrar memeye geldi mi aynı şeyler.. meme reddi mi desem ona da benzemiyo. Bilgisi olan beni bi aydınlatsın..instagramdan emzirme danışmanıyla Online görüşme mi ayarlasam napsam bilemedim.