Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bi kere gitmiştim ben Özgür beye Amh testini yeniletmek için. 1.7 rezerve çok düşük tüp bebek için acele et demişti. Dedim amh testini laboratuvar güvenilirliği düşük diye avrupada dikkate bile almıyolar, kaldı ki yaşıma göre iyi sayılır. Uyuz olduydu bana ama çaktırmamaya çalıştı, ilgili ve güler yüzlüydü hala. Cenk bey olsa kavga çıkardı diye düşünüyorum.

Riskli gebeliklerde iyiyse Özgür doğru seçim bence. Hacettepe iyidir. Hepimiz riskli gebeyiz zaten çok da şartlandırma kendini. Bugün bi uyandım bacaklarım güneşte yanmış gibi kızarmış. Erken doğumu engellesin diye verilen ilaçtan veya kolestazın tekrar hortlamış olmasından şüpheleniyoruz. Sabah kan tahlili yapılacak bakalım. Medinovaya giderken doğurmasam bari.

Hımmm ondan sessizliğe büründün demek:))
Çok çok mutlu oldum
Buralardayım gel gel :))

Evet kuzum çabuk geçiyor
Çok keyifli bir yolculuk yaa:))
Bulantı, kokı hassasiyetinin büyük etkisi var
2.düşünebilirim:))
Cumartesi nıfty testi için kan verdim, 10 iş günü içerisinde cinsiyetini öğrenmiş olacağız:))

1888711 ve 1899911 tek tek tekrarla hatta delır kasıgına yaz :) bende yazılı
Google cok bilgi yok ama baya yınede buldum bu sayıları hamilelik ıcın gördüm, sısenın uzerıne dırekt yazayım mı yoksa etikete yazıptamı yapstrym,
Pek kimse kalmadı zaten buralarda sıra bizde inşallah en güzel zamanda gelsin

Ii aksmlar kizlar. Istnbul avrupada olan arkdslr siz hangi hastaneye gidiodunz. Memnun kaldinz mi ? Ben hastnemi degistrmyi dusuorum da

Tşkler güzelmiş

Değerin katlansın, bebişin senle olsun canım öok güzel haber

Hımmm ondan sessizliğe büründün demek:))
Çok çok mutlu oldum
Buralardayım gel gel :))

Yok işlerde çok yoğundu, zaten uzaklaşmayı tercih etmiştim biliyorsun, buralara hiç takılmadım. Senin güzel haberini almıştım zaten. Sonra da kendi haberimle başbaşa kalınca silik çizgi koyulaştı mı sonra kanda çıkacak mı yükselecek mi, ee kese gözükecek mi, kese de bebek gözükecek mi, kalp atışı duyulacak mı diye bir sürü telaşenin içine düştüm. Bir yandan vücudumun tepkileri. Enerji sıfır sömürülüyorum duygusu.

Sağol canım, geldim geldim. Biraz midem iyi de gelebildim. Dün iyiyim diye sevinirken bugün akşam gene vurdu

Şanslısın, tadını çıkar Bende daha hamile kalmadan erken olursa 2.de yaparım diye düşünüyordum. Ama şimdi 1 taneyi alayım da elime yeter diyorum. 2 li 3 lü yapmayıp nifty mi yaptırdın? En mantıklısı bu gibi duruyor sanki. Fiyatı nasıl şu an. Perinatologa mı gidiyorsun tüp bebek doktoruna mı?

selozy emzirme işi nasıl gidiyor? Ben daha oturtamadım ya. Süt sağmak iyi hissettiriyor görüyorum ne kadar çıktığını falan ama sadece emzirdiğimde doymuyor diye bir güvensizlik geldi. Emzirme, sağma, mama hepsi birbirine girdi.

Deniz yoğun bakımda alıştığı için kaşık biberonla içmek istiyo, memeyi pek tutmuyo.
Ben de senin gibi çekemez,doyamaz diye endişeliyim ve sağıp biberonla veriyorum. Şimdilik böyle idare ediyoruz.

İnsallah katlanarak artar Rabbım güldürsün yüzünü kavuştursun mucizene insallah

Yaaaa kötü mü oldun yine(
Hafifler zamanla umarımŞaka yapıyorum canım ewet uzaklaşmak istiyordun, sessizliğin sonu iyi oldu ya önemli olan o
Ewet pratikte farklı oluyor herşey, belki sonra sen düşüneceksin 2.bebişş ben düşünmeyeceğim:))
Sağlıkla alalım kucaklarımıza
Ewet ikili üçlü yapmayıp nıfty testi yaptırdık Ercanın tavsiyesiyle, ona devam ediyorum, perinotoloğa devam etmeme gerek var mı diye sordum, ben seni riskli hasta olarak görmüyorum dedi, artık türkiyede yapıldığı için daha uygun fiyat, acıbadem 2600 Ercanın yönlendirdiği 2300. Cumartesi kan verdim
Sen hangi doktora devam ediyorsun

Gidip bakacağım olumlu elektrik alırsam devam ederim .Çok şükür az kaldı senin tabi başka rahatsızlıklar olunca zaman daha bir yavaş geçiyor ,allah gayret versin

Deniz yoğun bakımda alıştığı için kaşık biberonla içmek istiyo, memeyi pek tutmuyo.
Ben de senin gibi çekemez,doyamaz diye endişeliyim ve sağıp biberonla veriyorum. Şimdilik böyle idare ediyoruz.
Bana da hastanede daha ikinci gün sarılık yükseliyor, kg kaybı hızlı deyip mama takviyesi verdiler. Enjektörle veriyorlardı, ben evde biberonla devam ettim. Meme reddi riski var ama enjektör nedense fobi yaptı bende, tıkanacakmış çocuk gibi. Bizimki de tuttu mu tutuyor memeyi ama çok randımanlı bir emişi yok, bıraka bıraka. Ben mi yerleştiremiyorum nedir... Günde 3-4 kere süt sağıyorum, 80cc çıktığı da var 40cc de. Mama verdim mi de çok hıçkırıyor çocuk. Herşey bir yana 'adam gibi emziremedim gitti şu çocuğu' baskısı yarattım kendime, olmayan kayınvalideyi kendim oluşturdum adeta. Sağol, yalnız olmadığımı bilmek de iyi hissettiriyor bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…