- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #13.021
özgürüm hic görünmüyorsun ne var ne yok nasılsınızCookk tebrik ederim canım, Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize, bekleyen arkadaslarda 2020 de alsinlar kucaklarina, evet kaygili hamis olarak kafanızı şisirdim biraz, hakkinizi helal edin,
Demiştim size bu sayfa da bebek gaz cikarma yöntemleri konuşulacak,herkes muradına erecek diye, ha gayret birkaç kişi kaldi hamiş adayı
Cok sevindim bu kadar olumsuzluklar sonucunda meğer bir mucize sizi bekliyormuş. Herşeyin bir vakti saati olduğunu şimdi bir kez daha inandım. Bebeğiniz sağlıkla kucaklarsınız inşallah. Tebrik ederimHerkese Merhabalar,
@Meryem Seyyanselozy @cilekliturta_33 hepinizin gözü aydın olsun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. panic_attack sıradaki darısı başına hamişimiz sende sağlıkla kavuşursun oğluşuna inşallah.
Maşallah bebeler gelmeye başlamış, hastanede olan bebeler de biran önce annelerine kavuşsunlar inşallah.
Bana gelince en son yaşadığım negatif transferimden sonra buralara gelmek bile istemedim. 2 ay sonra eldeki 2 embriyomu da transfer ettirdim. Ve sonuç gene negatif. Gene bir yıkılma. Elde ne embriyo var ne para ne de bende güç. Artık vazgeçtim bıraktım peşini. Kaderime razı geldim. Sadece triodimi kafama takıp onu tedavi ettireyim diye planlıyordum. Onda da değerlerim iyi, nıdüllerimde yok olmuştu. Ona da gerek kalmamıştı tedaviye. Madem olmuyor diyerek yaptığım bütün diyetleri bıraktım. İçtiğim bütün vitamin folik asit vs tüm ilaçları bıraktım. Kendimi hamur işlerine pastaya böreğe verdim. Yaptım yedim acımadım. Cips mips ne varsa. Ne ovu testi yaptım ne de 2 güne bir ilişki. Sonra bir gün tesadüf ovu testi yaparak ondan şüphelenerek HCG yaptım ve ikinci çizgi. Tabiki ben bu çizgilerden görmüştüm benim için devamı önemliydi. Çok şükür devamı geldi. Kalp atışını da duyduk ama hala endişeler tereddütler yakamda.
Yolumuz zor ve meşakatliymiş bunu bilmiyordum. Ben sadece hamile kalmaya kadar olan kısma çalışmışım, şimdi sınavımda bambaşka sorular çıkıyor ve ben onları hiç bilmiyorum. Midem midem bulantılarım,. Halsizlik yemek yiyememek, bütün dünyanın kokması, geceleri uyuyamamak, aklımın başımda olmaması gibi durumların içindeyim. Zorlanıyorum ama herkesin gibi bunlar geçecek.
Devamlı bu sene burda hamile kalmayan kalmayacak sloganı için marjo yu anayım. İyi ki söylemiş :) pozitif sayıları ileflx77 (777 mucizler benimle) teşekkürler, olumluya alıştıran can09e cümlemizi doğru seçmemizi sağladığın için, ve Ozgur06 kaygılı hamişimiz her midem bulandığında seni anıyorum, midem bulanmıyor acaba yolunda mı herşey diyordun, iyi ki bulanmıyormuş :) ve @seheryeli77 yalnız burda hamiş hamiş takılacaktın di mi? Yok öyle peşindeyim Allah'ın izniyle :) Armin ağustosta beraber hamiş olamasakta 2020 de beraberiz inşallah.
Ve de aynı yollardan geçip emekler verdiğimiz @dennisgodvtb @Beste78 @nur0606 flx77 @Efembahya adını hatırlayamadığım arkadaşlarım en kısa sürede Rabbim sizlere de nasip etsin. Zaten fazla kimse kalmadı geride. Benim içinde dua edin herşey güzel ilerlesin.
Cok sagol hemşomAy ay ayy hoş geldin kuzum. Ne güzel haberler okuyorum bugün yahu!
Bahçeci Fulya'ya gittin de mi son denemede? İzmir'den caymıştın yanlış hatırlamıyorumsam tabi.
Gözün aydın olsun azimli hemşom. Sağlıkla kucağına al inşallah. Çok sevindim valla emeklerinin pozitif olarak dönmesine.
Evet normal hatta doğal doğum taraftarı Leylant Hanım ama ben bi aksilik olur diye spinal sezaryen istiyodum. Bi de kolestaz problemi çıktığı için planlı olsun istedik.
Paracı falan değil yaa, diğer çekemeyen doktorların ya da fakirlerin uydurması bunlar bence :)) Kendisine gitmeden önce bana da çok havalı, ters ve hasta seçiyo demişlerdi ama ben çok sevdim valla halini tavrını. Seçilmişlerden olabilirim belki :)
Hatta bana göre az bile alıyo ve aldığı parayı da hak ediyo çünkü çok donanımlı, kendini geliştiren, çok ilgili ve moral veren bi doktor. Belki de gerçekten hastasına göredir bilmiyorum ama 2 yıldır hep doğru seçim yaptığımı hissettirdi bana. İstediğim zaman ulaşabiliyorum, hiç iletişim problemi yaşamadık. Aynı fikirde olduk bi de hep. Bahçeci maceramda da çok yardımcı oldu. Rahatım onun yanında, arkadaşım gibi oldu artık. Yerim ben onu.
Anam ne övdüm, nazar değmesin tü tü tüü.
arminim iş güç koşturuyorum,hala çalışıyorum,34.haftayı bitirdik elhamdülillah,senellanın dediği gibi biraz kaygılı hamiş olduğumdan çok girmemeye çalıştım,çok etkileniyorum insanların başına gelenlerden,ama takipteyim okuyorum güzel haberlerinizi takip ediyorum canım benim,sende iyisin maşAllah yolun sonuna doğru gidiyoruz Allahın izniyleözgürüm hic görünmüyorsun ne var ne yok nasılsınızkacinci haftadasin ?
Herkese Merhabalar,
@Meryem Seyyanselozy @cilekliturta_33 hepinizin gözü aydın olsun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. panic_attack sıradaki darısı başına hamişimiz sende sağlıkla kavuşursun oğluşuna inşallah.
Maşallah bebeler gelmeye başlamış, hastanede olan bebeler de biran önce annelerine kavuşsunlar inşallah.
Bana gelince en son yaşadığım negatif transferimden sonra buralara gelmek bile istemedim. 2 ay sonra eldeki 2 embriyomu da transfer ettirdim. Ve sonuç gene negatif. Gene bir yıkılma. Elde ne embriyo var ne para ne de bende güç. Artık vazgeçtim bıraktım peşini. Kaderime razı geldim. Sadece triodimi kafama takıp onu tedavi ettireyim diye planlıyordum. Onda da değerlerim iyi, nıdüllerimde yok olmuştu. Ona da gerek kalmamıştı tedaviye. Madem olmuyor diyerek yaptığım bütün diyetleri bıraktım. İçtiğim bütün vitamin folik asit vs tüm ilaçları bıraktım. Kendimi hamur işlerine pastaya böreğe verdim. Yaptım yedim acımadım. Cips mips ne varsa. Ne ovu testi yaptım ne de 2 güne bir ilişki. Sonra bir gün tesadüf ovu testi yaparak ondan şüphelenerek HCG yaptım ve ikinci çizgi. Tabiki ben bu çizgilerden görmüştüm benim için devamı önemliydi. Çok şükür devamı geldi. Kalp atışını da duyduk ama hala endişeler tereddütler yakamda.
Yolumuz zor ve meşakatliymiş bunu bilmiyordum. Ben sadece hamile kalmaya kadar olan kısma çalışmışım, şimdi sınavımda bambaşka sorular çıkıyor ve ben onları hiç bilmiyorum. Midem midem bulantılarım,. Halsizlik yemek yiyememek, bütün dünyanın kokması, geceleri uyuyamamak, aklımın başımda olmaması gibi durumların içindeyim. Zorlanıyorum ama herkesin gibi bunlar geçecek.
Devamlı bu sene burda hamile kalmayan kalmayacak sloganı için marjo yu anayım. İyi ki söylemiş :) pozitif sayıları ileflx77 (777 mucizler benimle) teşekkürler, olumluya alıştıran can09e cümlemizi doğru seçmemizi sağladığın için, ve Ozgur06 kaygılı hamişimiz her midem bulandığında seni anıyorum, midem bulanmıyor acaba yolunda mı herşey diyordun, iyi ki bulanmıyormuş :) ve @seheryeli77 yalnız burda hamiş hamiş takılacaktın di mi? Yok öyle peşindeyim Allah'ın izniyle :) Armin ağustosta beraber hamiş olamasakta 2020 de beraberiz inşallah.
Ve de aynı yollardan geçip emekler verdiğimiz @dennisgodvtb @Beste78 @nur0606 flx77 @Efembahya adını hatırlayamadığım arkadaşlarım en kısa sürede Rabbim sizlere de nasip etsin. Zaten fazla kimse kalmadı geride. Benim içinde dua edin herşey güzel ilerlesin.
Kuzu bu 777 mevzusu nedir benide aydınlatırmısıntebrik ediyorum, o sayıları yazmdıgımız yerımız kalmadı, hatta son doktor kontrolune gıderken kapıdan gırmeden once sıldım sayıları kasıgımdan :) bu bebısler ugruna manyak olduk resmen, ama sonunda hem de dogal yolla kavusmana sevındım, cunku her negatıfın ardından nasıl yıkıldıgını , yıkıldıgımızı umutlarımızı bozuk para gıbı harcadıgımızı, bu son ya tamam artık bana ne kafama takmıyorum dıyerek ısyan ederken 3 gun sonra yenı yum donemıne bırbırımızı hazırlamaya calıstıgımızı hatırlıyorum o yuzden bunu dogal yolla bulmana ayrıca ve ayrıca sevınıyorum. kaygılar sıkıntılar stresler hamıle kalsan da , kalp atısını duysan da genetıkten on numara 5 yıldızla gecsen de yakanı bırakmayacak daha bunun dogumu dogum sonrası emzımesı var elbet, gazını cıkarmadı, kakasını yapmadı, sonra dişi ateş yaptı, yurumeye gec mı erken mı basladı..... ooo dertlerı tasaları bıtmeyecek elbet, ama sımdı muhım olan sakin kalmaya çalışıp, herseyın yolunda gıtmesı ıcın dua etmek, he ne kadar basarılı olabılırsın o senın kısılıgınle alakalı elbette, mesela ben artık hamıle kalmak korkusunun dısında 8+2 yı aşmak, kalp atısını duymak kısmında takılıyım, ınsan basına gelmedıkten sonra gercekten cok cahıl hayat karsısında. ben ılk hamılelıgımde hıc kalp atısı duyra mıyım korkusu duymadım, hatta hamıle kalır mıyım korkusu nedır bılmıyordum, doguma gıderken bıle ne genetıge takılmıstım ne de ınsanların kaygılı gozlerle bakısında bır anlam bulmustum. alt tarafı 10 dakıkalık bır amelıyattı ne olabılırdı, gercekten de eglenerek cıktıgım bır sezeryan emelıyatı gecırdım ve sonrasında da hıc bır korku da yasamadım, aslında ıyı kı de yasamamısım cehalet en buyuk mutlulukmus gercekten. sana nacızane tavsıyem, korkma, Allah sana bunu dopal yoldan verdı ıse, dıger yontemlerı denedıgın halde o yolla vermedı ıse, bu bebek kendı gelecek bu senın alnına yazılmıs, 10 ay sonra bebegını kucagında emzırırken bu sayfalara bakıp gulerek tedırgınlıklerını okuyacaksın buna ınanıyorum. tekrar cook tebrık edıyorum, saglıkla ınsallah.
Cookk tebrik ederim canım, Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize, bekleyen arkadaslarda 2020 de alsinlar kucaklarina, evet kaygili hamis olarak kafanızı şisirdim biraz, hakkinizi helal edin,
Demiştim size bu sayfa da bebek gaz cikarma yöntemleri konuşulacak,herkes muradına erecek diye, ha gayret birkaç kişi kaldi hamiş adayı
Cok sevindim bu kadar olumsuzluklar sonucunda meğer bir mucize sizi bekliyormuş. Herşeyin bir vakti saati olduğunu şimdi bir kez daha inandım. Bebeğiniz sağlıkla kucaklarsınız inşallah. Tebrik ederim
tebrik ediyorum, o sayıları yazmdıgımız yerımız kalmadı, hatta son doktor kontrolune gıderken kapıdan gırmeden once sıldım sayıları kasıgımdan :) bu bebısler ugruna manyak olduk resmen, ama sonunda hem de dogal yolla kavusmana sevındım, cunku her negatıfın ardından nasıl yıkıldıgını , yıkıldıgımızı umutlarımızı bozuk para gıbı harcadıgımızı, bu son ya tamam artık bana ne kafama takmıyorum dıyerek ısyan ederken 3 gun sonra yenı yum donemıne bırbırımızı hazırlamaya calıstıgımızı hatırlıyorum o yuzden bunu dogal yolla bulmana ayrıca ve ayrıca sevınıyorum. kaygılar sıkıntılar stresler hamıle kalsan da , kalp atısını duysan da genetıkten on numara 5 yıldızla gecsen de yakanı bırakmayacak daha bunun dogumu dogum sonrası emzımesı var elbet, gazını cıkarmadı, kakasını yapmadı, sonra dişi ateş yaptı, yurumeye gec mı erken mı basladı..... ooo dertlerı tasaları bıtmeyecek elbet, ama sımdı muhım olan sakin kalmaya çalışıp, herseyın yolunda gıtmesı ıcın dua etmek, he ne kadar basarılı olabılırsın o senın kısılıgınle alakalı elbette, mesela ben artık hamıle kalmak korkusunun dısında 8+2 yı aşmak, kalp atısını duymak kısmında takılıyım, ınsan basına gelmedıkten sonra gercekten cok cahıl hayat karsısında. ben ılk hamılelıgımde hıc kalp atısı duyra mıyım korkusu duymadım, hatta hamıle kalır mıyım korkusu nedır bılmıyordum, doguma gıderken bıle ne genetıge takılmıstım ne de ınsanların kaygılı gozlerle bakısında bır anlam bulmustum. alt tarafı 10 dakıkalık bır amelıyattı ne olabılırdı, gercekten de eglenerek cıktıgım bır sezeryan emelıyatı gecırdım ve sonrasında da hıc bır korku da yasamadım, aslında ıyı kı de yasamamısım cehalet en buyuk mutlulukmus gercekten. sana nacızane tavsıyem, korkma, Allah sana bunu dopal yoldan verdı ıse, dıger yontemlerı denedıgın halde o yolla vermedı ıse, bu bebek kendı gelecek bu senın alnına yazılmıs, 10 ay sonra bebegını kucagında emzırırken bu sayfalara bakıp gulerek tedırgınlıklerını okuyacaksın buna ınanıyorum. tekrar cook tebrık edıyorum, saglıkla ınsallah.
Cok guzel yazmışsınız. 8 hafta korkusu bende de var bakalım neler olacaktebrik ediyorum, o sayıları yazmdıgımız yerımız kalmadı, hatta son doktor kontrolune gıderken kapıdan gırmeden once sıldım sayıları kasıgımdan :) bu bebısler ugruna manyak olduk resmen, ama sonunda hem de dogal yolla kavusmana sevındım, cunku her negatıfın ardından nasıl yıkıldıgını , yıkıldıgımızı umutlarımızı bozuk para gıbı harcadıgımızı, bu son ya tamam artık bana ne kafama takmıyorum dıyerek ısyan ederken 3 gun sonra yenı yum donemıne bırbırımızı hazırlamaya calıstıgımızı hatırlıyorum o yuzden bunu dogal yolla bulmana ayrıca ve ayrıca sevınıyorum. kaygılar sıkıntılar stresler hamıle kalsan da , kalp atısını duysan da genetıkten on numara 5 yıldızla gecsen de yakanı bırakmayacak daha bunun dogumu dogum sonrası emzımesı var elbet, gazını cıkarmadı, kakasını yapmadı, sonra dişi ateş yaptı, yurumeye gec mı erken mı basladı..... ooo dertlerı tasaları bıtmeyecek elbet, ama sımdı muhım olan sakin kalmaya çalışıp, herseyın yolunda gıtmesı ıcın dua etmek, he ne kadar basarılı olabılırsın o senın kısılıgınle alakalı elbette, mesela ben artık hamıle kalmak korkusunun dısında 8+2 yı aşmak, kalp atısını duymak kısmında takılıyım, ınsan basına gelmedıkten sonra gercekten cok cahıl hayat karsısında. ben ılk hamılelıgımde hıc kalp atısı duyra mıyım korkusu duymadım, hatta hamıle kalır mıyım korkusu nedır bılmıyordum, doguma gıderken bıle ne genetıge takılmıstım ne de ınsanların kaygılı gozlerle bakısında bır anlam bulmustum. alt tarafı 10 dakıkalık bır amelıyattı ne olabılırdı, gercekten de eglenerek cıktıgım bır sezeryan emelıyatı gecırdım ve sonrasında da hıc bır korku da yasamadım, aslında ıyı kı de yasamamısım cehalet en buyuk mutlulukmus gercekten. sana nacızane tavsıyem, korkma, Allah sana bunu dopal yoldan verdı ıse, dıger yontemlerı denedıgın halde o yolla vermedı ıse, bu bebek kendı gelecek bu senın alnına yazılmıs, 10 ay sonra bebegını kucagında emzırırken bu sayfalara bakıp gulerek tedırgınlıklerını okuyacaksın buna ınanıyorum. tekrar cook tebrık edıyorum, saglıkla ınsallah.
Cok teşekkür ederim. Adımı görmüssünüzdür muhakkak 5.olanca birinden birinde denk gelmiştir tedavilerimiz.Evet meğer öyleymiş insan o zamanlar bunun farkında olamıyor. Devamlı çırpınıyor ordan oraya ordan oraya. Aslında en doğru zamanı Rabbim biliyor. Amin inşallah. Bende sizi tebrik ederim pozitif görmüşsünüz devamı da su gibi akar gider inşallah. Tüp bebek başlığında görüyordum adınızı benzer zamanlarda tedavilerimiz olmuştu sanırım.
oralara geçmekte sıkıntı canım,benim gibi yarım ay olabilirsin mükellef kahvaltılardanTeşekkür ederim canım. Olsun ben senin kaygını çok görmedim ki ben de aynı olurdum dedim. :) Benziyoruz çünkü, ama onları iyi ki yazmışsın şimdi yaşadıkça bazıları aklıma geliyor. Ama en çok şu mükellef sabah kahvaltılarındaki iştah kısmına gelmek istiyorumzira açımmm
Evet birkaç kişi kaldı umarım 2020 de onların yılı olur.
Sağol canım Allah razı olsun. Sende Denizine kavuştun senin de gözün aydın.
Evet meğer öyleymiş insan o zamanlar bunun farkında olamıyor. Devamlı çırpınıyor ordan oraya ordan oraya. Aslında en doğru zamanı Rabbim biliyor. Amin inşallah. Bende sizi tebrik ederim pozitif görmüşsünüz devamı da su gibi akar gider inşallah. Tüp bebek başlığında görüyordum adınızı benzer zamanlarda tedavilerimiz olmuştu sanırım.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah aminnnHerkese Merhabalar,
Ayy kuzum benim Rabbim büyük nezdinde çoktur. Senin de kucağını doldursun inşallahhh. Katlansın sağlıkla artsın. Aminnn dedim öyle de oldukızlar ben de bi kaç gün öce silik de olsa testte gördüm dün ve bugün de testte silik görünce biraz önce kan verdim ve değerimiz 8.46 çıktı
Senella yazınca ben de yazmak istedim adete bi gün var
doktora sordum çok arada bi değer dedi iki gün sonra tekrarlayalım dedi
çok çok çok duaya ihtiyacımız var hamile olan arkadaşlarım doğum yapan arkadaşlarım lütfen bizim için çok dua edin
Aminnn Allah razı olsun kuzum dua et bizim içinAyy kuzum benim Rabbim büyük nezdinde çoktur. Senin de kucağını doldursun inşallahhh. Katlansın sağlıkla artsın. Aminnn dedim öyle de oldu
Allah yardımcın olsun canım,gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin,Dualarım hepinizle ,katlanarak artsın inşAllahkızlar ben de bi kaç gün öce silik de olsa testte gördüm dün ve bugün de testte silik görünce biraz önce kan verdim ve değerimiz 8.46 çıktı
Senella yazınca ben de yazmak istedim adete bi gün var
doktora sordum çok arada bi değer dedi iki gün sonra tekrarlayalım dedi
çok çok çok duaya ihtiyacımız var hamile olan arkadaşlarım doğum yapan arkadaşlarım lütfen bizim için çok dua edin
Aminnn kuzum Allah razı olsun inşallah katlanarak artarAllah yardımcın olsun canım,gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin,Dualarım hepinizle ,katlanarak artsın inşAllah
ah ne güzel. canım seni hatırlıyorum tüp bebek negatif olmuştu sanırım. yanlışmı aklımda kaldı acabaAminnn Allah razı olsun kuzum dua et bizim için
doğru canım doğru hatırlıyosun dua edin inşallahah ne güzel. canım seni hatırlıyorum tüp bebek negatif olmuştu sanırım. yanlışmı aklımda kaldı acaba