Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
özgürüm hic görünmüyorsun ne var ne yok nasılsınız kacinci haftadasin ?

Cok sevindim bu kadar olumsuzluklar sonucunda meğer bir mucize sizi bekliyormuş. Herşeyin bir vakti saati olduğunu şimdi bir kez daha inandım. Bebeğiniz sağlıkla kucaklarsınız inşallah. Tebrik ederim

Cok sagol hemşom .Dedigin gibi İzmiri bırakıp İstanbula gittim opu , ngs ,rahim dinlendirme derken 5 ay sonra bebişim benimle (inşallah ).Sizlerin yazdıklarınızı okuduğumda kendime hep bu defa olacak diyorum. Zamanın hızla aktığı haftalar da gelir inşallah. Benimde doktor seçmem lazım ama hala karar veremedim tupbebek ve yaş dolayısı ile riskli gebelik olduğu için karar veremiyorum. Ozel saglik sigortasindan faydalanmak istiyorum Medinova ve liva ile anlasmasi var.Medinova Özgür bey hacettepe mezunu ve riskli gebeliklerde iyiymiş .Belki ona gidebilirim

özgürüm hic görünmüyorsun ne var ne yok nasılsınız kacinci haftadasin ?
arminim iş güç koşturuyorum,hala çalışıyorum,34.haftayı bitirdik elhamdülillah,senellanın dediği gibi biraz kaygılı hamiş olduğumdan çok girmemeye çalıştım,çok etkileniyorum insanların başına gelenlerden,ama takipteyim okuyorum güzel haberlerinizi takip ediyorum canım benim,sende iyisin maşAllah yolun sonuna doğru gidiyoruz Allahın izniyle

tebrik ediyorum, o sayıları yazmdıgımız yerımız kalmadı, hatta son doktor kontrolune gıderken kapıdan gırmeden once sıldım sayıları kasıgımdan :) bu bebısler ugruna manyak olduk resmen, ama sonunda hem de dogal yolla kavusmana sevındım, cunku her negatıfın ardından nasıl yıkıldıgını , yıkıldıgımızı umutlarımızı bozuk para gıbı harcadıgımızı, bu son ya tamam artık bana ne kafama takmıyorum dıyerek ısyan ederken 3 gun sonra yenı yum donemıne bırbırımızı hazırlamaya calıstıgımızı hatırlıyorum o yuzden bunu dogal yolla bulmana ayrıca ve ayrıca sevınıyorum. kaygılar sıkıntılar stresler hamıle kalsan da , kalp atısını duysan da genetıkten on numara 5 yıldızla gecsen de yakanı bırakmayacak daha bunun dogumu dogum sonrası emzımesı var elbet, gazını cıkarmadı, kakasını yapmadı, sonra dişi ateş yaptı, yurumeye gec mı erken mı basladı..... ooo dertlerı tasaları bıtmeyecek elbet, ama sımdı muhım olan sakin kalmaya çalışıp, herseyın yolunda gıtmesı ıcın dua etmek, he ne kadar basarılı olabılırsın o senın kısılıgınle alakalı elbette, mesela ben artık hamıle kalmak korkusunun dısında 8+2 yı aşmak, kalp atısını duymak kısmında takılıyım, ınsan basına gelmedıkten sonra gercekten cok cahıl hayat karsısında. ben ılk hamılelıgımde hıc kalp atısı duyra mıyım korkusu duymadım, hatta hamıle kalır mıyım korkusu nedır bılmıyordum, doguma gıderken bıle ne genetıge takılmıstım ne de ınsanların kaygılı gozlerle bakısında bır anlam bulmustum. alt tarafı 10 dakıkalık bır amelıyattı ne olabılırdı, gercekten de eglenerek cıktıgım bır sezeryan emelıyatı gecırdım ve sonrasında da hıc bır korku da yasamadım, aslında ıyı kı de yasamamısım cehalet en buyuk mutlulukmus gercekten. sana nacızane tavsıyem, korkma, Allah sana bunu dopal yoldan verdı ıse, dıger yontemlerı denedıgın halde o yolla vermedı ıse, bu bebek kendı gelecek bu senın alnına yazılmıs, 10 ay sonra bebegını kucagında emzırırken bu sayfalara bakıp gulerek tedırgınlıklerını okuyacaksın buna ınanıyorum. tekrar cook tebrık edıyorum, saglıkla ınsallah.

Kuzu bu 777 mevzusu nedir benide aydınlatırmısın

Teşekkür ederim canım. Olsun ben senin kaygını çok görmedim ki ben de aynı olurdum dedim. :) Benziyoruz çünkü, ama onları iyi ki yazmışsın şimdi yaşadıkça bazıları aklıma geliyor. Ama en çok şu mükellef sabah kahvaltılarındaki iştah kısmına gelmek istiyorum zira açımmm

Evet birkaç kişi kaldı umarım 2020 de onların yılı olur.

Senella çok mutlu oldum,gözün aydın

Sağol canım Allah razı olsun. Sende Denizine kavuştun senin de gözün aydın.

Cok sevindim bu kadar olumsuzluklar sonucunda meğer bir mucize sizi bekliyormuş. Herşeyin bir vakti saati olduğunu şimdi bir kez daha inandım. Bebeğiniz sağlıkla kucaklarsınız inşallah. Tebrik ederim

Evet meğer öyleymiş insan o zamanlar bunun farkında olamıyor. Devamlı çırpınıyor ordan oraya ordan oraya. Aslında en doğru zamanı Rabbim biliyor. Amin inşallah. Bende sizi tebrik ederim pozitif görmüşsünüz devamı da su gibi akar gider inşallah. Tüp bebek başlığında görüyordum adınızı benzer zamanlarda tedavilerimiz olmuştu sanırım.

Sağol canım Allah razı olsun. Çok yıkıldık çok yıprandık. Ben bu kadar gözyaşım olduğunu bilmezdim. Boğazımda düğümlenen yumrular hele. Allah'ıma çok şükür mucizesini gösterdi. Hepsini unutturdu. Senin de dediğin gibi kucağımıza aldığımızda gülerek tedirginlikleri okuruz. Sen de 8+2 yı hiç kafana takma bu sefer öyle şeyler olmayacak. Biraz daha dikkatli temkinli davranacaksın 8+2 ler geçip gidecek. Bende de kimyasal korkusu vardı. Testte gördüğüm anda sevinemiyorum. Acaba arttı mı düşecek mi? Bunda da akşam yaptım koyu sabah yaptım daha silik. Sabah namazı Allah'ım nolur düşmesin değerim diye dua ettim. İlk testten sonra 2 gün sonraki testin sonucunu internetten bakarken ben düştü kesin düştü diye bekledim. Sonra 150 yı görünce ne yapacağımı şaşırdım. Doktor daha yapmayın 10 gün sonra gelin dedi. Eşimde bende dayanamadık 4 gün sonra yaptırdık bir daha. Dediğin gibi süreç kaygılı hele kötü tecrübeler insanı çok etkiliyor. Mecbur yaşayarak kademe kademe atlatıcaz.
Artık 2020 de senden de bekliyoruz bir atak.

Sayı demişken ben çok nura anlatamadım. Sen anlatabilir misin. Bayağı kişi burda kullandı faydasını gördü.

Cok guzel yazmışsınız. 8 hafta korkusu bende de var bakalım neler olacak

Cok teşekkür ederim. Adımı görmüssünüzdür muhakkak 5.olanca birinden birinde denk gelmiştir tedavilerimiz.Ngs den sağlıklı döndüğü haberini aldığımdan beri tek tek günleri saydım.Bebegime kavuşmama 40 gün kaldı ,10 gün kaldı diye son haftayı bitiremedim o kadar uzun geldi.Transfer sonrasında beklerken allahım oldumu oldumu diye sorup duruyorum kendime bir gece rüyamda bebeğimi gördüm uyandığımda olduğuna emin olmuştum o günden beri içimde bir huzur var .Arada 8 hafta sendromu geliyor ben koyuyorum. Rabbim utandırmasın

oralara geçmekte sıkıntı canım,benim gibi yarım ay olabilirsin mükellef kahvaltılardan

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah aminnn

darısı da bizlerin başına olsun inşallah aminnnn

kızlar ben de bi kaç gün öce silik de olsa testte gördüm dün ve bugün de testte silik görünce biraz önce kan verdim ve değerimiz 8.46 çıktı

Senella yazınca ben de yazmak istedim adete bi gün var

doktora sordum çok arada bi değer dedi iki gün sonra tekrarlayalım dedi

çok çok çok duaya ihtiyacımız var hamile olan arkadaşlarım doğum yapan arkadaşlarım lütfen bizim için çok dua edin

Ayy kuzum benim Rabbim büyük nezdinde çoktur. Senin de kucağını doldursun inşallahhh. Katlansın sağlıkla artsın. Aminnn dedim öyle de oldu

Allah yardımcın olsun canım,gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin,Dualarım hepinizle ,katlanarak artsın inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…