- 19 Kasım 2017
- 1.927
- 3.844
- Konu Sahibi panic_attack
- #13.081
Yaaaa kötü mü oldun yine(
Hafifler zamanla umarımŞaka yapıyorum canım ewet uzaklaşmak istiyordun, sessizliğin sonu iyi oldu ya önemli olan o
Ewet pratikte farklı oluyor herşey, belki sonra sen düşüneceksin 2.bebişş ben düşünmeyeceğim:))
Sağlıkla alalım kucaklarımıza
Ewet ikili üçlü yapmayıp nıfty testi yaptırdık Ercanın tavsiyesiyle, ona devam ediyorum, perinotoloğa devam etmeme gerek var mı diye sordum, ben seni riskli hasta olarak görmüyorum dedi, artık türkiyede yapıldığı için daha uygun fiyat, acıbadem 2600 Ercanın yönlendirdiği 2300. Cumartesi kan verdim
Sen hangi doktora devam ediyorsun
Ben arete gittim 2 kere. Ama o kadar sıra bekle, sonra 2 dakika da yumurta kontrolü yapar gibi ultrasona baktılar. Zaten aret muayene etmedi ilkinde sadece geldi baktı. Diğerinde hiç görmedim. Biran önce muayene edip göndermeye baktılar. Ne bilgilendirme ne bişey. Ne vitamin kullan şunu al bunu yap yok. Ben daha önce hamile kalmadım ki, hiç bişey bilmiyorum beni bilgilendirmen lazım sonuçta. Doktor beni muayene etmeyecekse hem 450 lira para verip hem de bütün günümün gitmesine gerek yok diye düşündüm. 3 hafta sonra gel dedi gitmedim. Onun yerine özel klinikte bir kadın doğumcuya gittim. Birde geçen gün devlette bir doktora gittim. Devletteki de bayağı ilgiliydi, yarım saat dinledi sordu. (Aretin orda 5 dakika) işte yaştan dolayı perinatolog gözetiminde olman daha iyi olur dedi. Hem 12. Haftada ikili testler yapılıyor onların cihazları daha iyi orda yaptırırsın, ben sevk edicem randevunu 12. Haftaya denk gelicek şekilde onlardan alabilirsin dedi. Ordaki kontrolünden sonra tekrar gelebilirsin dedi. Ona da randevu bulamıyorum şu an. Bakalım bulamazsam belki özel birine giderim, sonra da nifty yaparım diğerleriyle uğraşmam. (Senin vardı galiba beğendiğin bu yakada bir perinatolog)
Peki ikili test yaptırmadın ya, kan testi oluyor sanırım. Birde muayenesi oluyormuş onu yaptı Ercan bey di mi?