Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
flx77 flx77 bahsetmişti hatırlarsan sayılarla şifa diyorlar. Grigori grabovoinin sayıları.. 777 misal mucizeler benimle diyorsun söylerken yedi yedi yedi diye söylüyorsun. Kısaca bu canlarım. Şu anda bunu tekrarla mesela. 2 gün sonra tekrar kan verene kadar deneyebilirsin.
canım 777 mucizesi ne kuzum Senella Senella

Kızlar ben birsüredir buralarda takipteyim o yüzden nicklerinize hikayelerinizi az çok aşinayım.
Bir iki ark harici herkes hamile yada bebeklerine kavuştu.
Benim hikayem hep olur dedik sebepsiz infertilite ama olmadığı için öncelikle iki aşılama ve sonrasında ocak 2020de tedavideydim ki yumurta toplamanın ikinci günü transfr iptal edildi yaşımla ilgiliymiş iptal sebebi, 39um şu an, yumurta kalitesiz dendi ve takviyelere başladım. Krill omega 3, arısütü, promotil women, kuenzim q10 bunlara devam edicem
Özellikle 38-40 yaş civarı hamilelik haberleriniz ümit oluyor , seviniyorum bu haberleri okudukça.
Mart sonu sanırım tekrar denemeye başlayacağız tüp bebeği, dilerim bu süre zarfında hiç gerek kalmaz çünkü beni ruhen yordu dememe gerek yok kimleri yormuyor ki , sonucu güzel olsun onuda sineye çekmeliyim diye artık teselli modundayım.

Cok teşekkür ederim. Adımı görmüssünüzdür muhakkak 5.olanca birinden birinde denk gelmiştir tedavilerimiz.😀Ngs den sağlıklı döndüğü haberini aldığımdan beri tek tek günleri saydım.Bebegime kavuşmama 40 gün kaldı ,10 gün kaldı diye son haftayı bitiremedim o kadar uzun geldi.Transfer sonrasında beklerken allahım oldumu oldumu diye sorup duruyorum kendime bir gece rüyamda bebeğimi gördüm uyandığımda olduğuna emin olmuştum o günden beri içimde bir huzur var .Arada 8 hafta sendromu geliyor ben koyuyorum. Rabbim utandırmasın

Rüyalar ne güzel :) rüyalarımız çıkacak inşallah. Bende görmüştüm daha adet zamanı, hatta birden fazla bebek görmüştüm. Biri burdan bir arkadaşa çıktı. Diğer bebekte acaba benim mi diye geçiriyordum kafamdan. Meğer benimmiş 😃
İnşallah rüyalar gerçek olur, sendromları unutalım. 😉

oralara geçmekte sıkıntı canım,benim gibi yarım ay olabilirsin mükellef kahvaltılardan :KK45:

Yarım ay olmadan geçemiyor muyuz? 😃

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah aminnn

darısı da bizlerin başına olsun inşallah aminnnn

Amin inşallah. Darısı başına olsun.

kızlar ben de bi kaç gün öce silik de olsa testte gördüm dün ve bugün de testte silik görünce biraz önce kan verdim ve değerimiz 8.46 çıktı:KK200:

Senella Senella yazınca ben de yazmak istedim adete bi gün var

doktora sordum çok arada bi değer dedi iki gün sonra tekrarlayalım dedi

çok çok çok duaya ihtiyacımız var hamile olan arkadaşlarım doğum yapan arkadaşlarım lütfen bizim için çok dua edin :dua: :dua: :dua:

Maşallah çok güzel. İnşallah geliyor. Bu sürede progestan kullan istersen. Ben testte görür görmez kullandım.

canım 777 mucizesi ne kuzum Senella Senella

Aşağıda bilgi verilmiş. Kısaca öyle ben sadece onu dedim.

flx77 flx77 bahsetmişti hatırlarsan sayılarla şifa diyorlar. Grigori grabovoinin sayıları.. 777 misal mucizeler benimle diyorsun söylerken yedi yedi yedi diye söylüyorsun. Kısaca bu canlarım. Şu anda bunu tekrarla mesela. 2 gün sonra tekrar kan verene kadar deneyebilirsin.

Teşekkürler

Rüyalar ne güzel :) rüyalarımız çıkacak inşallah. Bende görmüştüm daha adet zamanı, hatta birden fazla bebek görmüştüm. Biri burdan bir arkadaşa çıktı. Diğer bebekte acaba benim mi diye geçiriyordum kafamdan. Meğer benimmiş 😃

Maşallah çok güzel. İnşallah geliyor. Bu sürede progestan kullan istersen. Ben testte görür görmez kullandım.

Teşekkürler
tamam öyle yapayım canım sağol

[QDegerleriniz DUOTE="dvtb, post: 62498141, member: 897646"]
kızlar ben de bi kaç gün öce silik de olsa testte gördüm dün ve bugün de testte silik görünce biraz önce kan verdim ve değerimiz 8.46 çıktı:KK200:

çok çok çok duaya ihtiyacımız var hamile olan arkadaşlarım doğum yapan arkadaşlarım lütfen bizim için çok dua edin :dua: :dua: :dua:
[/QUOTE]
Değeriniz kat kat artar inşallah ,yüce Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

Kuzu bu 777 mevzusu nedir benide aydınlatırmısın😊

Grigori Grabovoi denen bı kısı var, adam sayı sekansları ıle verdıklerı enerjıyı ve ıyı geldıgı hastalık veya rahatsızlıkları tesbıt etmıs, bu sayıları tek tek tekrar ettıgınde, yaydıgı enerjı ıle senın sekansını yukseltıyor ve zıhnınde o konu ıle ılgılı gecmısten gelen veya senın ıcad ettıgın bır blokaj yoksa o sıkıntıyı gıderıyor, yazın paylasmıstım sanırım :) Armin Armin de hatırlar :) blokajı olmayan kısılerde gercekten mucızevı sekılde tuttugunu bızzat gordum, dınen sakıncası var mı falan fılan kısmına gırmeyelım yalnız :) cunku ben de Allahın kabul ettıgı kadarıyla ınancı saglam bır kısıyım. Allahın ısımlerının tekrarlıyoruz mesela dua nıyetıne, onların yaydıkları sekanslar da bu sayılar gıbı sekans verıyor ancak esmaul husnaların sekansı daha yuksek halıyle, sız sayıyı soylerken sadece bu rahatsılıgı burada bıraktım ıyılestım allahın ıznıyle deyın , allah ınancınız yoksa, bu rahatsızlıgı burada bırakarak sıfalanmayı secıyorum dıyosun. yanı bır nevı olumlama ve enerjı yukseltme olayı :)

Kızlar pekı sımdı baktım da peki cocuk ıcın hamgı sayıyı kullanayım
Mesela olumsuzun olumlusu 1888948
Demiş cok bilgi bulamadım Hangisinı uygulasak

amanın amanın amanınnnnn maşallah çok sevındım yaa, maşallah artarak cogalan degerlere ınsallah, saplıkla yavrunu kucagına aldıgın gunlere ınsallah, cok guzel haberler yaa, supersınız kızlar, maşallah sızlere

Grigori Grabovoi denen bı kısı var, adam sayı sekansları ıle verdıklerı enerjıyı ve ıyı geldıgı hastalık veya rahatsızlıkları tesbıt etmıs, bu sayıları tek tek tekrar ettıgınde, yaydıgı enerjı ıle senın sekansını yukseltıyor ve zıhnınde o konu ıle ılgılı gecmısten gelen veya senın ıcad ettıgın bır blokaj yoksa o sıkıntıyı gıderıyor, yazın paylasmıstım sanırım :) Armin Armin de hatırlar :) blokajı olmayan kısılerde gercekten mucızevı sekılde tuttugunu bızzat gordum, dınen sakıncası var mı falan fılan kısmına gırmeyelım yalnız :) cunku ben de Allahın kabul ettıgı kadarıyla ınancı saglam bır kısıyım. Allahın ısımlerının tekrarlıyoruz mesela dua nıyetıne, onların yaydıkları sekanslar da bu sayılar gıbı sekans verıyor ancak esmaul husnaların sekansı daha yuksek halıyle, sız sayıyı soylerken sadece bu rahatsılıgı burada bıraktım ıyılestım allahın ıznıyle deyın , allah ınancınız yoksa, bu rahatsızlıgı burada bırakarak sıfalanmayı secıyorum dıyosun. yanı bır nevı olumlama ve enerjı yukseltme olayı :)
Bende astroloji inanıyorum o nedenle sabırsızlıkla beklediğim halde transferimi 1 ay daha ertelemistim , yapılabilir bioenerji denilen bir gerçek var evrene ne enerji gönderirsen onu alırsın

Teşekkürler

ha ha ha :) hatırlıyorum o bebegı :) seheryeli77 seheryeli77 nın bebısı degıl mı o

[/QUOTE Ay hadi inşallah :dua::dua::dua::dua:

X