Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım aynen su çok içiyorum ,elimde olmadan ağlamalarım olmasa iyi olacam da üzülmemek elde değil

guzelım tabı kı uzulmemek elde degıl, ama tam dagılacagın anda onunla bırlıkte astıgın uzun ve zorlu yolu dusun, artık tunelın sonundakı ısık degıl dırekt tunelın sonu gozukmus, bunlar da tuzu bıberı dıye dusun, hersey cok guzel olacak dıye ınandık bak herkes ıcın oyle de oldu Allahın ıznıyle

Hayırlı olsun Rabbım sifa versin inşallah. Bahtı acık ömrü uzun olsun. Hiç korkma annesi onlar Cok güçlü saglıkla evinize dönün biran önce insallah

Herkese Merhabalar,

Madam Seyyan selozy cilekliturta_33 hepinizin gözü aydın olsun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. panic_attack sıradaki darısı başına hamişimiz sende sağlıkla kavuşursun oğluşuna inşallah.

Maşallah bebeler gelmeye başlamış, hastanede olan bebeler de biran önce annelerine kavuşsunlar inşallah.

Bana gelince en son yaşadığım negatif transferimden sonra buralara gelmek bile istemedim. 2 ay sonra eldeki 2 embriyomu da transfer ettirdim. Ve sonuç gene negatif. Gene bir yıkılma. Elde ne embriyo var ne para ne de bende güç. Artık vazgeçtim bıraktım peşini. Kaderime razı geldim. Sadece triodimi kafama takıp onu tedavi ettireyim diye planlıyordum. Onda da değerlerim iyi, nıdüllerimde yok olmuştu. Ona da gerek kalmamıştı tedaviye. Madem olmuyor diyerek yaptığım bütün diyetleri bıraktım. İçtiğim bütün vitamin folik asit vs tüm ilaçları bıraktım. Kendimi hamur işlerine pastaya böreğe verdim. Yaptım yedim acımadım. Cips mips ne varsa. Ne ovu testi yaptım ne de 2 güne bir ilişki. Sonra bir gün tesadüf ovu testi yaparak ondan şüphelenerek HCG yaptım ve ikinci çizgi. Tabiki ben bu çizgilerden görmüştüm benim için devamı önemliydi. Çok şükür devamı geldi. Kalp atışını da duyduk ama hala endişeler tereddütler yakamda.

Yolumuz zor ve meşakatliymiş bunu bilmiyordum. Ben sadece hamile kalmaya kadar olan kısma çalışmışım, şimdi sınavımda bambaşka sorular çıkıyor ve ben onları hiç bilmiyorum. Midem midem bulantılarım,. Halsizlik yemek yiyememek, bütün dünyanın kokması, geceleri uyuyamamak, aklımın başımda olmaması gibi durumların içindeyim. Zorlanıyorum ama herkesin gibi bunlar geçecek.

Devamlı bu sene burda hamile kalmayan kalmayacak sloganı için marjo yu anayım. İyi ki söylemiş :) pozitif sayıları ile flx77 (777 mucizler benimle) teşekkürler, olumluya alıştıran can09e cümlemizi doğru seçmemizi sağladığın için, ve Ozgur06 kaygılı hamişimiz her midem bulandığında seni anıyorum, midem bulanmıyor acaba yolunda mı herşey diyordun, iyi ki bulanmıyormuş :) ve seheryeli77 yalnız burda hamiş hamiş takılacaktın di mi? Yok öyle peşindeyim Allah'ın izniyle :) Armin ağustosta beraber hamiş olamasakta 2020 de beraberiz inşallah.

Ve de aynı yollardan geçip emekler verdiğimiz dennisgo dvtb @Beste78 @nur0606 flx77 E Efembahya adını hatırlayamadığım arkadaşlarım en kısa sürede Rabbim sizlere de nasip etsin. Zaten fazla kimse kalmadı geride. Benim içinde dua edin herşey güzel ilerlesin.

Yaaa essah mı gız??! O kadar sessizdin ki bekliyodum bi sürpriz.

Sağlıkla, huzurla kucağına al inşallah Senella. Çok sevindim yaa. Kader arkadaşları olarak sırayla güzel haberler alıyoruz, almaya da devam edeceğiz umarım.

Çok istediğin şeyler vaz geçtiğin anda gelir sözü doğru demek ki.

Yeni maceralar ve pimpiriklerle geçecek olan 9 aylık yolun hayırlı uğurlu olsun kııız

Ayy senella ne güzel yazdın yaaa.. ağlattın valla.. tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin inşallahh.. aynen marjo ne güzel demiş tek tek haberlerinizi almaya devam ediyoruz.
Güzel haberlerini alalım hep inşallah

Ay ay ayy hoş geldin kuzum. Ne güzel haberler okuyorum bugün yahu!

Bahçeci Fulya'ya gittin de mi son denemede? İzmir'den caymıştın yanlış hatırlamıyorumsam tabi.

Gözün aydın olsun azimli hemşom. Sağlıkla kucağına al inşallah. Çok sevindim valla emeklerinin pozitif olarak dönmesine.

Evet normal hatta doğal doğum taraftarı Leylant Hanım ama ben bi aksilik olur diye spinal sezaryen istiyodum. Bi de kolestaz problemi çıktığı için planlı olsun istedik.

Paracı falan değil yaa, diğer çekemeyen doktorların ya da fakirlerin uydurması bunlar bence :)) Kendisine gitmeden önce bana da çok havalı, ters ve hasta seçiyo demişlerdi ama ben çok sevdim valla halini tavrını. Seçilmişlerden olabilirim belki :)
Hatta bana göre az bile alıyo ve aldığı parayı da hak ediyo çünkü çok donanımlı, kendini geliştiren, çok ilgili ve moral veren bi doktor. Belki de gerçekten hastasına göredir bilmiyorum ama 2 yıldır hep doğru seçim yaptığımı hissettirdi bana. İstediğim zaman ulaşabiliyorum, hiç iletişim problemi yaşamadık. Aynı fikirde olduk bi de hep. Bahçeci maceramda da çok yardımcı oldu. Rahatım onun yanında, arkadaşım gibi oldu artık. Yerim ben onu.
Anam ne övdüm, nazar değmesin tü tü tüü.

Sağol canım aynen su çok içiyorum ,elimde olmadan ağlamalarım olmasa iyi olacam da üzülmemek elde değil

Ağlaman normal hiç kasma, lohusasın kuzum sen. Hormonların şov yapıyodur şu an. Bi de erken doğdu kuzu. Süt problemi yaşaman da normal doğal olarak.

Geçen hafta bi arkadaşım doğurdu 40 haftalık ve normal doğum. Hala süt yok, çok az geliyo diye kendiyle cebelleşiyo. Gönül ister ki fışkırsın ama elinden geleni yaptıysan yıpratmayacaksın kendini. Çevrenin baskısı da çok oluyo anladığım kadarıyla. Sende de var mı öyle bi durum ekstra strese sokacak?

Essah kız.. ilk grubumuzu tamamladık sanki. inanılmıyor dimi ? Annem bile inanmıyor. Geçen sağlık ocağındaki hemşire torun geliyor ne güzel diyor. Annem geliyormu ki diyor :)

Sessizlik ondan değil aşırı yoğun geçen bir dönemdi. Her gün bir yerde işim çıkıyordu. Hamile olabilirim dikkat edeyim diye her ay çırpınan ben. Hamileyken yapmadığım hareket kalmamış meğersem. Yürüyüşler toplu taşımalarda sallana sallana sağa sola gitmeler. Tabi öğrenince kestim hepsini.

Amin Allah razı olsun. TecrübeleriniZden yararlanırız artık.

Ayy senella ne güzel yazdın yaaa.. ağlattın valla.. tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin inşallahh.. aynen marjo ne güzel demiş tek tek haberlerinizi almaya devam ediyoruz.
Güzel haberlerini alalım hep inşallah

Amin sağol canım. Evet ya iyi ki demiş. :) Devamı da gelsin inşallah. Çok beklediler artık kavuşsunlar. Hepimiz kavuşalım.

Nedir bu vücudun hep
Harika ya! Yahu nedir bu rahimlerin kaprisi değil mi, peşini bırakınca gayrete geliyor, kaçan kovalanır hesabı... Hayırlı olsun kuzum, tamamına ersin.

Nedir bu vücudun hep

Harika ya! Yahu nedir bu rahimlerin kaprisi değil mi, peşini bırakınca gayrete geliyor, kaçan kovalanır hesabı... Hayırlı olsun kuzum, tamamına ersin.

Sağol canım. Aynen baktı benle ilgilenmeyi kesecek, hemen ilgiyi üzerine geri çekmeyi başardı. :)

Lohusalığın alasını yaşıyorum ,çok şükür sütüm yettiği kadar oluyor hergün 2 kez götürüyoruz kuzuya
Bana kimse yaklaşamıyor kendi Halimde kalmaya çalışıyorum tek stresim hastanede bırakıp geldiğim kızım

Valla aglattın beni canım benim cokk sevindimmm.. Rabbım sağlıkla sıhatle hayırlısıyla kavuştursun insallah mucizene. Rabbım büyük yeterli "ol'' desin ne mutlu sana. O profil resimdeki gibi tatlı Bi oğlun olsun inşallah

Amin inşallah canım, Allah'ın izniyle sıra sizlerde.
Profil resmini şans getirsin diye koymuştum geçen sene galiba. Ben kız diye bulmuştum o resmi oğlana mı benziyor? İnşallah o günlere gelelim de oğlan kız farketmez.

ögrenince kalbim çarptı heycandan okadar cok sevindim ki tarif edemem, allah biliyor ya hep aklımda kalbim de dualarimdaydin cok şükür bu ana bugüne senden de geldi bu müjdeli haber. dilerim rabbim yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

mide bulantısı koku hassasiyeti sanırım benim kadar ceken olmadi insallah senin en azindan 3 ayda son bulur ben hala kusuyorum. cok şükür ki son bir aydir artik sadece sabahlari (safran) kusuyorum.

Sürpriz yaptım size :)
Sağol canım, Allah razı olsun. Biliyorum dualar ettiğini, bilip bilmediğimiz o kadar çok kişiler dua ediyor ki. Rabbim duaları boş çevirmedi çok şükür.

Sen de çok sıkıntılar çektin panik yazdı. Bazen öyle dayanılmaz durumlarda aklıma geliyor geçiyor diyorum kendime. Benim midem normalde de hassas, en ufak bişeyde bile midem ağzıma gelebilir. En sinir bozucu da ben istiğfar ettikten sonra "güzel güzel" diyerek eşimin sırıtması. Demek ki herşey yolunda diyor düz mantık. Gene de çok olmasın dilerim. Normal yemek kategorisine geçebileyim.

Bebeğin biraz erken gelmis ama olsun gözün aydın bebeğini sağlıkla buyüt ins tebrik ederim.

Oğlun olsun diye gecti içimden kıza benziyor resimdeki. Saglıkla olsunda. Amin insallah bütün isteyenlere nasip etsin Rabbım

Cookk tebrik ederim canım, Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize, bekleyen arkadaslarda 2020 de alsinlar kucaklarina, evet kaygili hamis olarak kafanızı şisirdim biraz, hakkinizi helal edin,
Demiştim size bu sayfa da bebek gaz cikarma yöntemleri konuşulacak,herkes muradına erecek diye, ha gayret birkaç kişi kaldi hamiş adayı

benim kocam kişisi demez mi seneye ikinci olsun bide kızımız olsun ben onca badirelerden geçtim cesaret edebilirmiyim hic. agzina kurekle vurasim geldi

seheryeli canom senin ne cabuk 13 hafta oldu cabuk gectimasallahhhhh yakinda cinsiyetini öğrenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…