Herkese Merhabalar,
@Meryem Seyyan selozy @cilekliturta_33 hepinizin gözü aydın olsun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
panic_attack sıradaki darısı başına hamişimiz sende sağlıkla kavuşursun oğluşuna inşallah.
Maşallah bebeler gelmeye başlamış, hastanede olan bebeler de biran önce annelerine kavuşsunlar inşallah.
Bana gelince en son yaşadığım negatif transferimden sonra buralara gelmek bile istemedim. 2 ay sonra eldeki 2 embriyomu da transfer ettirdim. Ve sonuç gene negatif. Gene bir yıkılma. Elde ne embriyo var ne para ne de bende güç. Artık vazgeçtim bıraktım peşini. Kaderime razı geldim. Sadece triodimi kafama takıp onu tedavi ettireyim diye planlıyordum. Onda da değerlerim iyi, nıdüllerimde yok olmuştu. Ona da gerek kalmamıştı tedaviye. Madem olmuyor diyerek yaptığım bütün diyetleri bıraktım. İçtiğim bütün vitamin folik asit vs tüm ilaçları bıraktım. Kendimi hamur işlerine pastaya böreğe verdim. Yaptım yedim acımadım. Cips mips ne varsa. Ne ovu testi yaptım ne de 2 güne bir ilişki. Sonra bir gün tesadüf ovu testi yaparak ondan şüphelenerek HCG yaptım ve ikinci çizgi. Tabiki ben bu çizgilerden görmüştüm benim için devamı önemliydi. Çok şükür devamı geldi. Kalp atışını da duyduk ama hala endişeler tereddütler yakamda.
Yolumuz zor ve meşakatliymiş bunu bilmiyordum. Ben sadece hamile kalmaya kadar olan kısma çalışmışım, şimdi sınavımda bambaşka sorular çıkıyor ve ben onları hiç bilmiyorum. Midem midem bulantılarım,. Halsizlik yemek yiyememek, bütün dünyanın kokması, geceleri uyuyamamak, aklımın başımda olmaması gibi durumların içindeyim. Zorlanıyorum ama herkesin gibi bunlar geçecek.
Devamlı bu sene burda hamile kalmayan kalmayacak sloganı için marjo yu anayım. İyi ki söylemiş :) pozitif sayıları ile
flx77 (777 mucizler benimle) teşekkürler, olumluya alıştıran
can09e cümlemizi doğru seçmemizi sağladığın için, ve
Ozgur06 kaygılı hamişimiz her midem bulandığında seni anıyorum, midem bulanmıyor acaba yolunda mı herşey diyordun, iyi ki bulanmıyormuş :) ve
@seheryeli77 yalnız burda hamiş hamiş takılacaktın di mi? Yok öyle peşindeyim Allah'ın izniyle :)
Armin ağustosta beraber hamiş olamasakta 2020 de beraberiz inşallah.
Ve de aynı yollardan geçip emekler verdiğimiz
@dennisgo dvtb @Beste78 @nur0606 flx77 @Efembahya adını hatırlayamadığım arkadaşlarım en kısa sürede Rabbim sizlere de nasip etsin. Zaten fazla kimse kalmadı geride. Benim içinde dua edin herşey güzel ilerlesin.