Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Naptın nst nasıl geçti canım

Nst'den şimdi çıktım, gayet iyiymiş hemşire öyle dedi. Şimdi doktoru bekliyoruz ameliyattaymış.

Senin kuzu da iyi ve sağlıklı şekilde çıksın da bi hafta daha sabredilir. Yeter ki iyi olsunlar. 💜

Tarihi ileri alacak bile olsa sezaryen olacağı için ciğer geliştirici iğne yapacak mı, ne zaman yapacak onu sorucam ben de doktoruma.

Eveeet bir erkenci daha geliyor sanırım. 😬 Nst'de hafiften sancı çıkmış. Dün tatlı tatlı adet ağrısına benzettiğim şey baskı değil meğersem kasılmaymış.
Muayene etti 1 cm açılma var. İlaç yazdı günde 3 tane içilecek. İş güç hareket yasak. Muhtemelen 2 Şubat'ta planlı, belki de daha öncesinde kendiliğinden doğum olabilir dedi. Spinal sezaryen yaparız diye konuşurken hep "normal doğuma inanılmaz uygunsun, zor olacağını hiç sanmıyorum, lütfen normal deneyelim önce" dedi. "Ben fazla kilom yok ve sezaryen yapıcaz diye yürüyüş bile yapmadım ki" dedim. "Gerek yok zaten, nefes egzersizlerine bak yeter" dedi. "Tamam" dedim 🙆‍♀️
Ne açılması, ne sancısı, noluyo inanamıyorum şu an. :eek:

Eveeet bir erkenci daha geliyor sanırım. 😬 Nst'de hafiften sancı çıkmış. Dün tatlı tatlı adet ağrısına benzettiğim şey baskı değil meğersem kasılmaymış.
Muayene etti 1 cm açılma var. İlaç yazdı günde 3 tane içilecek. İş güç hareket yasak. Muhtemelen 2 Şubat'ta planlı, belki de daha öncesinde kendiliğinden doğum olabilir dedi. Spinal sezaryen yaparız diye konuşurken hep "normal doğuma inanılmaz uygunsun, zor olacağını hiç sanmıyorum, lütfen normal deneyelim önce" dedi. "Ben fazla kilom yok ve sezaryen yapıcaz diye yürüyüş bile yapmadım ki" dedim. "Gerek yok zaten, nefes egzersizlerine bak yeter" dedi. "Tamam" dedim 🙆‍♀️
Şakacı bebişler ne açılması yav ,ya inşallah dursun biraz daha bence ciğer geliştirici iğne yapar canım aman kalkma WC yemek dışında

Şakacı bebişler ne açılması yav ,ya inşallah dursun biraz daha bence ciğer geliştirici iğne yapar canım aman kalkma WC yemek dışında

Şu an gerek yok iğneye dedi. İlaç işe yarar dedi. Doğumdan 48 saat önce yapsak yeter zaten dedi. Planlı olacağını düşünüyo hala sanırım. Hadi inşallah 🙃

Kova burcuna yarın geçiyoruz kız rahat ol :KK48: Bugün iş çıkarma yeter :olamaz: Şaka bir yana umalım ki durduğu kadar dursun, insan vakit yaklaştıkça ve doğum muhabbeti geçtikçe olsa bitse artık da diyor içinden ama bebe için ne kadar kalsa kar. Sezaryen de pek matah birşey değil, normal olacağı varsa stres olmadan akışa bırak kendini, doktorun umut görüyorsa haydi haydi yaparsın. Ay hadi mahşerin dört atlısı ön turu bitiriyoruz, arkada bekleyen arkadaşlara yer açıyoruz. :KK76:

Madam Seyyan Madam Seyyan tebrik ederim canım, güzel bir yolculuğunuz olsun
cilekliturta_33 cilekliturta_33 aceleci davranmış ama maaşallah güzel kiloyla doğmuş, solunumu da normale döner çabucak umarım
panic_attack panic_attack bir aceleci beniş daha mı, sağlıkla al kucağına
Darısı diğer biz hamilelere:)) sağlıkla
Armin Armin biz 3 kız kardeşiz, ilk torun erkek:))) kız çocuklarına zaafım vardı, yeğenimden sonra erkek de olur diyorum:)) sağlıkla

Herkese Günaydın uzun zamandır pasif şekilde bu topigi takip ediyorum birgun güzel haber alıp sizlerle patlamanın hayalini kuruyordum .Nasip bugüneymis. Ben 1 ay sonra 42 yaşında olacağım 5.tedavimle pozitif sonucu aldık. Henüz doktor kontrolüne gitmedim 1 şubatta gideceğim umarım sağlıkla ilerler.Bebegi olan arkadaslari tebrik ediyor panic_attack panic_attack inşallah yakında seninde güzel haberlerini alırız Leylant hanım için genelde olumsuz şeyler duydum hastaları sadece para olarak görüyor diye ama senin yazdıklarını okudukça hiçte öyle bir doktor olmadığı çok net belli oluyor.Cok sevindim normal doğum önermesine demek ki herşey yolunda

Sağol canım ,kaşığa sağıyorum onu dökülmeden şırıngaya çekiyorum doğru dimi yanı elektrikli makineye geçsem olur mu ki ?
Ay iyi sevindim annesi inşallah yarın sıcak yuvasına gelir kıZın 🙏🙏

manuel pompa ıle bıle daha rahat sagarsın canım kasıkla nıye ugrasıyorsun, elle gogsune daha cok zarar verrısın ben cok sagdım elınle gogsunu mahvedıyor ınsan en azından manuel pompa dene guzelım

Rezene,humana süt arttıcı,bestlak damla bol su içiyorum marul havuç salata yiyorum var mu başka Önerin?
Ay çok tatlısın kaçır tabii senin çocuğun 😋 bizde birazdan gideceğiz görmeye inşallah iyi haberler alırız 🙏

coook bol su canım suyu cok cok ıcmen lazım , bı de hep olumlu dusun, stres sutu gerı kacırır sakın kalmaya calıs

Herkese Günaydın uzun zamandır pasif şekilde bu topigi takip ediyorum birgun güzel haber alıp sizlerle patlamanın hayalini kuruyordum .Nasip bugüneymis. Ben 1 ay sonra 42 yaşında olacağım 5.tedavimle pozitif sonucu aldık. Henüz doktor kontrolüne gitmedim 1 şubatta gideceğim umarım sağlıkla ilerler.Bebegi olan arkadaslari tebrik ediyor panic_attack panic_attack inşallah yakında seninde güzel haberlerini alırız Leylant hanım için genelde olumsuz şeyler duydum hastaları sadece para olarak görüyor diye ama senin yazdıklarını okudukça hiçte öyle bir doktor olmadığı çok net belli oluyor.Cok sevindim normal doğum önermesine demek ki herşey yolunda

ne guzel maşallah, tebrık ederım, saglıkla bebegıne kavusmanı dılıyorum

Sizi hatırlıyorum arada bakıyordum da naptı diye ,çok sevindim rabbim sağlıkla vakti zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah

Sizi hatırlıyorum arada bakıyordum da naptı diye ,çok sevindim rabbim sağlıkla vakti zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cok teşekkür ederim merak ettiğiniz için ben de sizi takip ediyordum. Tekrar tebrik ederim .En kısa zamanda eve de gelir inşallah

X