- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #12.921
Evet canım yane güzel denk geliyor ne guzel bir kavusmak size nice nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllar olsun 7 subat saat kac bellimi ?
vaktiyle gelsin insallahEvet canım yainşallah ,genelde sabah oluyor sezaryen bakalım sürpriz yapıp önce gelmezse
sagolasin canım benim,babamın masallahı var flx hastalık yerli yerin de duruyor ama, ne ilerliyor ne geriliyormuş donmuş kalmış. yatakta degil cok şükür biz 5 kiz kardesiz erkek yok ilk erkek torun da benden, erkek olucagini ogrenince bi baska sevinip aglamiş garibim ne guzel birgunu hatirladim simdi ben hamile oldugumu ogrenip eve geldigim anlar da şaşkın bi sekil de benim aglayan gülen halime baka kalmiştı gidip sarılıp hamileyim demistim de sımsıkı sarılmıştı bana. sonra baba ben tüp bebek yaptım olmuş saklayamadim diyince ağlamıştı. bin şükür nasip oldu,dilerim herkeze nasip olsun müjdesini sevdiklerine vermek o ani yasamak insallah kucagina vermek nice yıllarımiza da şahit olsun dilegim. annem bizimkiler diyor sen cok morel oldun ona. arada konusuyor benimle cok nadir çıkıyor telefona çünkü duygulanip aglamaya başlıyor ☺ biz de iyiyiz o da iyi çok şükür böyle gitsin insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ❤
Evet canım yainşallah ,genelde sabah oluyor sezaryen bakalım sürpriz yapıp önce gelmezse
İnşallahhh kuzzuuummm senin de haberini almak nasip olsun amiiiinn dedim öyle olduuuaynen gunun ılk sezeryanını kap :) bıran once kavus kuzuna, oglenden sonra hersey yoluna gırmıs olur , masallah yaa hamıle kalmaları beklerken, dogumları beklıyoruz, subat ayı full :) masallahcan09e ve Ozgur06 de subat annesı olacak allahın ıznıyle, ayy bebe cıglıkları pardon bebe gaz cıkartmaları dolacak burası ınsallah :)
İnşallahhh kuzzuuummm senin de haberini almak nasip olsun amiiiinn dedim öyle olduuu
Arkadaşlar birçoğunuzun hamile kaldığını sevinçle takip ediyorum. Benim tarafımda hala bir gelişme olmadı. Açıkçası artık uğraşmıyorum. Hepinizin bebişleri sağlıkla gelsin.
İnşallah :) hayırlısıyla gelsin konsun kucağına.heo bıraktıgın anda gelır dıyorlar ya, ben de ıkı aya yakındır herseyı bıraktım, bır bekleyıs ıcındeyım umarım guzel haberler verdıgım gunler de gelecek Allahın ıznıyle
İnşallah :) hayırlısıyla gelsin konsun kucağına.
İşin açıkçası artık istiyor muyum ondan bile emin değilim. Olursa hoşgelsin olmazsa da kendi bilir. Evlat edinme planlarındayım.Aminnn hepimizin inşallah, bu sene bitmeden kucağında olsun sağlıkla bebişleri
Bizde öyleyiz canım inşallah en yakın zamanda gelirArkadaşlar birçoğunuzun hamile kaldığını sevinçle takip ediyorum. Benim tarafımda hala bir gelişme olmadı. Açıkçası artık uğraşmıyorum. Hepinizin bebişleri sağlıkla gelsin.
aminnnnnn cok cok sağolasın rabbim guzel kalbinin duasıni kabul etsinmaşallah guzelım kırkbin kere maşallah , umarım hep boyle guzel olur ve hep moral dolu saglıkla yasarsınız, cok sevındım ıyı olmasına, zaten bellı bır yastan sonra ılerlemesı daha yavas oluyor yaslı vucudu agır calıstıgı ıcın, masallah , gerıledıgı haberlerını de okumayı nasıp etsın allahım, torunu ona kocaman bı moral olsun hep onun bır sonrakı gununu merak edıp yasam sevıncı dolsunn
İşin açıkçası artık istiyor muyum ondan bile emin değilim. Olursa hoşgelsin olmazsa da kendi bilir. Evlat edinme planlarındayım.
aminnnnnn cok cok sağolasın rabbim guzel kalbinin duasıni kabul etsinsanada gönlündekini nasip etsin canım arkadaşım
Şimdi yazıyordum valla. Dün öğlen epidural sezaryen ile oğlumla kavuştuk kızlarMadam Seyyan hasret gidermeniz bitmez sizin bizi araya sıkıştır yaz bi iki kelime deki iyiyiz merak ediyoruzzz heral de
Hayırlı olsun. Sağlık sıhhatle büyütün inşallah oğluşunuzu.Şimdi yazıyordum valla. Dün öğlen epidural sezaryen ile oğlumla kavuştuk kızlarAmeliyathane ortamının verdiği sıkıntı ve şu an bekledigimin ötesinde seyreden ağrılar haricinde herşey mükemmeldi. Tabi ben öksürük ile girdim çıktım doğuma o nedenle karnım fena acıyor. 3.150 gr doğdu, sağlığı yerinde, bu 1,5 gün hızlandırılmış emzirme denemeleri, anlam veremedigim aglamalardan korkmalar, herşey süt limanken yavruyu bağrına basıp poz kesmeler şeklinde gecti. Biraz panik var ama alışacağım elbet. Hala elim kolum belim her yerim agridigindan ve oğlan da minyon gözüktüğüden kucağıma alırken falan paket gibi kırk evirip çeviriyorum öyle belli ki amatörlüğüm sonuç olarak iyiyiz
masallahhhhh masallahhhhh meryemim ikinize deŞimdi yazıyordum valla. Dün öğlen epidural sezaryen ile oğlumla kavuştuk kızlarAmeliyathane ortamının verdiği sıkıntı ve şu an bekledigimin ötesinde seyreden ağrılar haricinde herşey mükemmeldi. Tabi ben öksürük ile girdim çıktım doğuma o nedenle karnım fena acıyor. 3.150 gr doğdu, sağlığı yerinde, bu 1,5 gün hızlandırılmış emzirme denemeleri, anlam veremedigim aglamalardan korkmalar, herşey süt limanken yavruyu bağrına basıp poz kesmeler şeklinde gecti. Biraz panik var ama alışacağım elbet. Hala elim kolum belim her yerim agridigindan ve oğlan da minyon gözüktüğüden kucağıma alırken falan paket gibi kırk evirip çeviriyorum öyle belli ki amatörlüğüm sonuç olarak iyiyiz