Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar inanmayacaksınız ama ben Doğum yaptımmmmm suyum geldi birden,18.30 da acil sezeryana alındım bebek 3.400 ama solunum sıkıntısı var35+1 DAha 3 hafta vardı küvezde yavrum süt şu an yok ellle makineyle deniyoruz
Dua edin bize
[/QUOT:rolleyes:Çiğdemcim çok şükür sağlıkla doğmuş yavrun, geçmiş olsun, hayırlı olsun, tebrik ederim, inşallah bian önce yoluna girer herşey..sütün de gelir ama biraz sabır:nazar:maşallah size :nazar: :KK36: Dualarım sizinle canım benim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

cilekliturta_33 cilekliturta_33 Amanın o ne kiloymuş öyle!
Gözün aydın çileklim. Her şey yoluna girer merak etme. Orda çok iyi bakıyolar.
Süt için de acele etme benim de ertesi gün gelmişti. Biraz zaman lazım.
Sağol canım rüyada gibiyim elle masaj yapıyorum sağıyorum henüz bişey yok bebişi de gittik gördük kuzum uyuyordu nasıl minicik bebekler vardı çok zor bişey Allah tüm bebekleri annelerine kavuştursun
Deniz iyi mi ?sen sağıp mı götürüyordun

Kızlar inanmayacaksınız ama ben Doğum yaptımmmmm suyum geldi birden,18.30 da acil sezeryana alındım bebek 3.400 ama solunum sıkıntısı var35+1 DAha 3 hafta vardı küvezde yavrum süt şu an yok ellle makineyle deniyoruz
Dua edin bize

Şok oldum şu an! 😳
Nasıl oldu neden oldu? Yordun mu kendini? Ya da bebeğin kilosundan mı acaba alla allaa çok ilginç yaa.
Sıpaya bak sen erkenden çıktı geldi Şubat'ı bekleyemedi :) Kilosu çok çok iyi, solunum sıkıntısını da halleder yakında. Sütün de en kısa zamanda gelsin inşallah.
Ay minnak turta yaa çok şaşırttı beni. 4 gün daha bekleseydin bari cadı yaa 😉 💜
Sağlıkla büyüsün kuzucuk. Ayy iyice heyecan yaptırdınız bak bana da! 😬

Şok oldum şu an! 😳
Nasıl oldu neden oldu? Yordun mu kendini? Ya da bebeğin kilosundan mı acaba alla allaa çok ilginç yaa.
Sıpaya bak sen erkenden çıktı geldi Şubat'ı bekleyemedi :) Kilosu çok çok iyi, solunum sıkıntısını da halleder yakında. Sütün de en kısa zamanda gelsin inşallah.
Ay minnak turta yaa çok şaşırttı beni. 4 gün daha bekleseydin bari cadı yaa 😉 💜
Sağlıkla büyüsün kuzucuk. Ayy iyice heyecan yaptırdınız bak bana da! 😬
Ya sorma nasıl oldu anlamadım sıfır yorgunluk 4 gündür evden çıkmıyorum iş yemek bile yapmadım duş aldım öyle uzandım birden su geldi bayağı bi yani doktoru aradım hemen hastaneye herşeyim hazırdı zaten hafif sancı başladı derken ameliyathanedeyim hopp Bebek doğdu ağlarken az sesi çıktı hemen bana gösterip yoğun bakıma götürdüler gece bi gittim yanına ayağına dokundum ağlamamak elde değil tabii
Hiç uyumadım habire memeye masaj ,sağmaya çalışıyorum inşallah sütüm gelecek kuzuma vereceğim 🙏

Ya sorma nasıl oldu anlamadım sıfır yorgunluk 4 gündür evden çıkmıyorum iş yemek bile yapmadım duş aldım öyle uzandım birden su geldi bayağı bi yani doktoru aradım hemen hastaneye herşeyim hazırdı zaten hafif sancı başladı derken ameliyathanedeyim hopp Bebek doğdu ağlarken az sesi çıktı hemen bana gösterip yoğun bakıma götürdüler gece bi gittim yanına ayağına dokundum ağlamamak elde değil tabii
Hiç uyumadım habire memeye masaj ,sağmaya çalışıyorum inşallah sütüm gelecek kuzuma vereceğim 🙏

Oyy annesinin kuzusuu 🥰
Stres yapmamaya çalış. Hem erken hem sezaryen diye sütün hemen gelmiyodur. Eninde sonunda gelir nasılsa çok da takılma bence. Sağlığı iyi olsun da mamaydı süttü beslenecek her türlü.
İyi suyun geldiğini anlamışsın ki çok gelmiş. Ben az gelir anlayamam diye korkuyorum. Paranoyak oldum iyice😬
Ağrın sızın ne durumda? Spinal mi oldu?

Oyy annesinin kuzusuu 🥰
Stres yapmamaya çalış. Hem erken hem sezaryen diye sütün hemen gelmiyodur. Eninde sonunda gelir nasılsa çok da takılma bence. Sağlığı iyi olsun da mamaydı süttü beslenecek her türlü.
İyi suyun geldiğini anlamışsın ki çok gelmiş. Ben az gelir anlayamam diye korkuyorum. Paranoyak oldum iyice😬
Ağrın sızın ne durumda? Spinal mi oldu?
Aynen stres yapmak istemiyorum inşallah bir an önce gelir sütüm 🙏 ağrım yok denecek kadar az Allah’a şükür ,spinal oldu bana da hafif sakinleştirici verdiler

Dua edin bize
Kuzumm geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün.. hemen toparlar yanına gelir inşallahh. 😘

Dua edin bize

aaa geçmiş olsun canım, gözünaydın kavuşmuşsun sonunda, düzene girecek en kısa sürede inşallah, kilosu güzel maşallah hemen toparlar kendini canım stres yapma stres yaptıkça süt kaçar, sen onu dolu dolu emzırdıgını dusun kafanda sutun su gıbı aksın gelsın ınsallah. gule gule buyut canım tebrıkler

Sağol canım rüyada gibiyim elle masaj yapıyorum sağıyorum henüz bişey yok bebişi de gittik gördük kuzum uyuyordu nasıl minicik bebekler vardı çok zor bişey Allah tüm bebekleri annelerine kavuştursun
Deniz iyi mi ?sen sağıp mı götürüyordun
Bakalım haftasonu çıkabilirdi , bugün bişey söylerler. Ama düzenli kilo almaya başlamadı belki biraz daha kalır.
Evet ben sağıp her gün götürüyorum. Orda 1-2 saat de emziriyorum.
10 gündür böyle. Geçecek napalım. Sen de kendini yıpratma, sonra sütün gelince üzüntülü tırt süt olur :)

Dua edin bize
masallahhhhh tonbikto gelmiş prenses 🥰😍gözün aydın cidosum hersey de bir hayır vardır rabbim sağlıcakla kucagina alip yuvana dönmeyi nasip etsin bol sağlıklı sütün olsun tez vakitte gelsin insallah🙏🏼

cilekliturta_33 cilekliturta_33 arada boşluk olursa bilgi ver kız.
Memintolar ne durumda?
Bebek şu an neyle besleniyo?
Göğüs pompası hastaneden mi sen mi götürmüştün?
Devremsin diye heralde hala inanamıyorum doğurduğuna 😁
Eşime dedim cilekliturta doğurmuş. Adam panik oldu "çantan her şeyin hazır di mi senin, ağrısı sancısı olmuş mu onun yoksa pat diye mi olmuş, niye erken olmuş ki, normal mi bu durum, bebek nasılmış" 🤣

Aynen ya devreyiz panikcim
Eve geldik biz ,dila orda akşam bi defa daha gördük çok şükür akciğer grafisi daha iyiymiş ben sıfır Uyku olduğu için eve gelip sıcak bi duş memişleri uyardı gibi oldu sonrq denedim ama henüz gelen giden olmadı sabırla devam edeceğim Bebek’e serum takılı ama bugün isteyebilirler süt mama bakalım nasıl olacak pompa ben götürdüm ama elle sağmayla gelmeyen pompayla biraz zor gibi yani elle masaj falan yapıyorsun çünkü inanıyorym gelecek 🙏
KEsinlikle çantan falan hazır olmalı benim gecelik falan askıdaydı hemen onları valize koydum bi ,İnan vakti saati allah biliyor hazırlıklı olmakta fayda var canım

Aynen ya devreyiz panikcim
Eve geldik biz ,dila orda akşam bi defa daha gördük çok şükür akciğer grafisi daha iyiymiş ben sıfır Uyku olduğu için eve gelip sıcak bi duş memişleri uyardı gibi oldu sonrq denedim ama henüz gelen giden olmadı sabırla devam edeceğim Bebek’e serum takılı ama bugün isteyebilirler süt mama bakalım nasıl olacak pompa ben götürdüm ama elle sağmayla gelmeyen pompayla biraz zor gibi yani elle masaj falan yapıyorsun çünkü inanıyorym gelecek 🙏
KEsinlikle çantan falan hazır olmalı benim gecelik falan askıdaydı hemen onları valize koydum bi ,İnan vakti saati allah biliyor hazırlıklı olmakta fayda var canım
tebrikler

Gözün aydın turta, en önemlisi kavuşmak gerisi geliyor. En yakın zamanda eve dönmenizi dilerim.:KK200::nazar:

X