Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
panic to haber verdi şok oldum ki benbekleyemem ben persembeyiiiiiiiii cikarin beni burdannnnnnnnn tribe de girermiş hele heleeeee ya sitresini yerikkk saglicaklaaa kavusun yeter ki bunuda ogrenmis oldum korkma canımın içi cok şükür ayın haftan korkulcak bir dilim de degil hersey güzel olucak öncesi de sonrası da. şannnnnns ikinizden yana olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun

Doğru diyorsun bende çok şahit oldum ama insan bi tedirgin oluyor işte inşallah olmazlar sarılık ,mama ne aldın ?

bizim Gruptan hamilelikte burun kanaması yaşayan olmuşmuydu

cok eskı ama saede sonradan bakanlara da kalsın dıye yazmıs olayım, ben cok yasadım ve normal hayatımda burun kanaması hıc yasamadım. hamılelıkte kanaması ıyıdır demıstı hemsıre bır mukellefım, boylece yuksek yansıyon veya baska bır sorun yasayacagına kan damarı catlayıp vucudu rahatlatıyormus

Sağol canım ama bugün yine oldu çok kurumuştu burnum ondan mı ki dedim hamilelikte toplam da 3-4 kez kanadı dediğin gibi normalde hiç olmayan bişeydi
Sen nasılsın ?

en güzel marka lansinoh gerçekten, tüm markalarınkini denemiş biri olarak katılıyorum

gözünaydın canım, güle güle büyütmeyi nasip etsin Allah en sonunda kavuştun, darısı tüm hamiş annelerimize ve bekleyen arkadaşların başına inşallah sağlıkla

Sağol canım ama bugün yine oldu çok kurumuştu burnum ondan mı ki dedim hamilelikte toplam da 3-4 kez kanadı dediğin gibi normalde hiç olmayan bişeydi
Sen nasılsın ?

teşekkür ederim canım, ben de uzun suredır gırmemıstım bı bakayım dedım neler oluyor kızlar neler yapıyor :) maşallah guzel haberlerımız var, gelen bebıslerımız var Allah saglıkla devam ettirsin müjdeleri

Geçmiş olsun canım. Daha güçlü bir şekilde gelecek annesinin kollarına.. hayata başlamak için biraz acele ettiği için daha özel bir bakıma ihtiyaç duydu sadece :)

Zaman hızla geçiyor 7 şubat da çabucak gelecek ve kavuşacaksınız canım sonunda. Gününü beklerse tam doğumgünü kutlaması olacak eşin için :)

kızlar merhaba bende yarın nasip olursa yumurta toplanacak 3-4 tane çıkabilir diye düşünüyorum heyecanlıyım ilk denemem.
insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ilk denemen de kavuşursun yavruna rabbim sağlıklı hayırlısını nasip etsin

Bundan sonra o koku hep burnunun dibinde olacak canım. Hatta çocuk büyüyecek sende güzel bir anı olarak kalacak bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…