- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #12.881
@Meryem Seyyan bugun salı sanıp heycanla kostum geldim meryemim dogurdumu diye meger pazartesiymiş bugünhayir bide perşembe 16 sindaymış kavusmaniz
panic to haber verdi şok oldum ki benSon dakika....Son dakika....Son dakika....Son dakika....Son d....
Kayan haber bülteni son dakikası havası verebildim mi
Yarın öğlen doğuma alınıyorum kızlar. Bugünkü kontrolde baktık ki oğlan strese girmiş artık, perşembeyi beklemeyelim dedi doktorum. Şimdi çantaları alıp geceden hastaneye giriş yapacağız. Korkuyor muyum, evet! Doğumdan değil de sonrasından. Üniversite sınavı önceki gecesi gibi sanki aylardır duyduğum, okuduğum herşeyi unuttum. Beşik bana bakıyor ben beşiğe. Başkasının mürvetine gidiyor gibiyim hiç başrol olasım yok. Bir garip ruh hali. Bana şans dileyin
yalnis kisileri kutlayıp yalnlis anlayıp renk attigim iki vaka ayni ay hamile cikmistiArmin içine mi doğdu kız deli
Doğru diyorsun bende çok şahit oldum ama insan bi tedirgin oluyor işte inşallah olmazlar sarılık ,mama ne aldın ?Aynı kaygılar bende de var. Süt olmazsa diye mama da koydum çantaya. Sarılık mevzusunda sütün gelmesini beklememek gerekiyomuş zaten. Bi de o şekerli su konusu benim de kafamı karıştırıyo çünkü gerçekten de işe yaradığına şahit oldum. Sarılığı 20 gün süren hastanede yatan ve en sonunda artık yakınları tarafından çaktırmadan şekerli su verilen bebeğin 22.günde değerleri normale döndü. Taburcu edildi. 1 hafta sonra tekrar sarılık başladı yine şekerli su verdiler ve yine hemen iyileşti bebek. Eskiden bi makalede de sarılıkla şekerin bi etkileşimi olduğuna dair bişi okumuştum ama şu an tıp buna hayır diyo. Bana da zamanında doğar doğmaz sarılık olmadığım halde 2 çay kaşığı vermişler hastanede tedbir olsun diye. Ölmedik neticede :)) sarılık olursa ve toparlayamazlarsa veririm ben.
bizim Gruptan hamilelikte burun kanaması yaşayan olmuşmuydu
Sağol canım ama bugün yine olducok eskı ama saede sonradan bakanlara da kalsın dıye yazmıs olayım, ben cok yasadım ve normal hayatımda burun kanaması hıc yasamadım. hamılelıkte kanaması ıyıdır demıstı hemsıre bır mukellefım, boylece yuksek yansıyon veya baska bır sorun yasayacagına kan damarı catlayıp vucudu rahatlatıyormus
Nacızane okurken yazmak istedim kardesime almıştık süt sağma lansinoh marka cok memnun kaldık ozellıkle ilk aylar süt yetmiyor büyük kolaylık. Hatta bıkac kısıde kullandı biberonlar degıstırılıor
Hepinize teşekkür ederim baya acele etti
Solunumunda sorun yok yanımda, 36haftalık olmasına rağmen memeyi tutabiliyo daha ilk doğduğunda cukcuk emdi ama süt henüz gelmedi. Mama veriyoruz.
Sezaryen 12de oldu 6 ya kadar hem yattım hem aç durdum, artık ayaktayım biraz ağrı var ama zorlayıcı değil. Hepinzi öpüyorum.
Kızlar bu tekrarmı yumurtlama oluyor? bata 9 gün kaldı ovu testim böyle çıktı
Slm kızlar bende bu topikte ne umutlarla beklemiştim sohbet etmiştik tesadüfen gördüm şimdipanic_attack listede bende varmışım ❣ çok şükür Rabb'im naisp etti
Sağol canım ama bugün yine olduçok kurumuştu burnum ondan mı ki dedim hamilelikte toplam da 3-4 kez kanadı dediğin gibi normalde hiç olmayan bişeydi
Sen nasılsın ?
Kefir benim diyetisyen çok verirdi. Kardeşimin kronik kabızlık sorunu kefir ve bol su içerek çözüldü canım. Ama sen de her şeyi yapmışsın umarım iyi gelir.. geçmiş olsun..Tamam, kefiri okudum bugün biyerde. Teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım. Daha güçlü bir şekilde gelecek annesinin kollarına.. hayata başlamak için biraz acele ettiği için daha özel bir bakıma ihtiyaç duydu sadece :)Denizin sarılığı çok çok düşük,her gün daha iyi oluyo.
Sorun çene kaslarının kuvvetsizliğiymiş. Süt var ve o da cukcuk çekiyo diye doyuyo sanmışız. Meğer küçük çenesi sütü ağza getirmeyi başaramamış. Damla damla içmiş, aç kalmış. O da sarılık başlatmış ve onu halsizleştirmiş. Tabi farketmek iki gün aldı ve biraz fazla zayıfladı.
Çok güçsüzdü öyle korktum ki iki gün ağladım. Şimdi iyiyiz. İstediğimiz kiloya gelene ve çenesi iyice güçlenene kadar biz bakıcaz dediler.
Her gün görüşüyoruz :)
Sizde umarım olmaz olursa da hiç korkma dediğin gibi çok yaygın ve değerler yüksek olmadıkça sorun değil.
Sen nasılsın canım? Keyfin, moralin yerinde mi?teşekkür ederim canım, ben de uzun suredır gırmemıstım bı bakayım dedım neler oluyor kızlar neler yapıyor :) maşallah guzel haberlerımız var, gelen bebıslerımız var Allah saglıkla devam ettirsin müjdeleri
Umarım kaliteli yumurtalar kaliteli embriyolara dönüşür bol şans canımkızlar merhaba bende yarın nasip olursa yumurta toplanacak 3-4 tane çıkabilir diye düşünüyorum heyecanlıyım ilk denemem.
Zaman hızla geçiyor 7 şubat da çabucak gelecek ve kavuşacaksınız canım sonunda. Gününü beklerse tam doğumgünü kutlaması olacak eşin için :)Oy Kuzum ya beslenememiş demek insan başına ne gelecek bilmiyor gerçekten,en kısa zamanda evine gider inşallah deniz kızımızbende kaşık ve biberon her ihtimale karşı götüreceğim elle sağıp inşallah veririm
Bu arada bugün kontrol vardı doğum tarihimiz belli oldu 7 şubat2.900 gr olmuş doktor 10-12 şubat gibi alırız dedi benim ve eşimin dgününde olsun dedik tabii kendisi bi sürpriz yapıp gelmezse
insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ilk denemen de kavuşursun yavrunakızlar merhaba bende yarın nasip olursa yumurta toplanacak 3-4 tane çıkabilir diye düşünüyorum heyecanlıyım ilk denemem.
Dün 4 gün vardı bata yaptım tertemiz çıktı malesefgebelik testi mi yapsan acaba canım ?
Bundan sonra o koku hep burnunun dibinde olacak canım. Hatta çocuk büyüyecek sende güzel bir anı olarak kalacak bence :)Canımsın ya Arminim, inşallah perşembe sabah doğuma gireceğim. Hasta gireceğim doğuma malesefne ilaç alsam geçmedi, doğurduğum bebeğin kokusunu alamayacağım diye canım sıkkın ama ne yapalım buraya kadar geldik ya o da nazarlık olsun.