teşekkür ederim canım, ben de diyet denedim ama tabi sıkı bir diyet değil vermek istediğim 4-5 kilo bişeydi, şekeri kestim, tatlıyla arama mesafe koydum :) kek , hamur işi yolda görsem selam vermeden geçtim, yarık kilodan fazlasını veremedim bir ayda :) oysaki gerçekten de bişey yemiyorum ama spor yapmıyorum hep masa başı sanırım
ondan kaynaklı. geçen ay tekrar amh sayımı yaptırdım, ondan önce kullandıgım tüm vitamin ilaç vs ne varsa bıraktım, bebe aspirini kullanmaya başlamıştım iki aydır sadece onu devam ettirdim. bu defa devlet hastanesind ebir kadın doğum doktorunda tahlillerimi yaptırayım diye gittim, kadın sağolsun çok güzel moral verdi :) ne diye doğal yoldan deniyorsun zaten yaşın 42, hee belki olur ama 45 te olur belki :) o yaşta mı anne olacaksın aşılama dene vakit kaybetme doğal olmaz falan dedi :) Ben daha önce doğal olduğu için yine olur diye denediğimi söyledim, zaten kendi doktorum da aşılama doğaldan farklı bir yol değil diyor, kadın OLMAZ AŞILAMA DENE dedi de başka bişey demedi yani :)