Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
masallahhhhh size meryemim sağlıcakla kavuşuyorsunuz birbirinize sonra sirada panic sonra cilekli böle böleeeeee zaman gecsin bana da gelsin sıra

oyyyyyyyyyyyyoyyyy onu orda bırakıp gitmek cok cok geçmiş olsun. bin şükür allah beterinden korusun sarılık vaktinde dogan bebekler de bile görülüyor annesi hem masallahhhhh toparlanmaya da baslamiş cabucak atlaticak insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. rabbim tez vakitte tekrar sağlıkla sıhhatle kavusmayı nasip etsin

Canım geçmiş olsun. Sen güçlüsün kızın da güçlü.. eminim kavuşucaksınız. İyi haberlerini bekliyorum.

Çok geçmiş olsun canım. Bir an önce toparlanır umarım Deniz ve beraber evinize dönersiniz. Biraz aceleci davrandı gelmek için o yüzden yaşanıyor bunlar ama yakında hepsi geride kalacak bence

uff çok geçmiş olsun,Allahım güç kuvvet versin de hemen toparlanıp gelsin evine kuzucuk,Allah hepsini korusun

Çok çok geçmiş olsun, zor tabi orda bırakıp eve tek dönmek ama hemencecik toparlanacak orda annesi, yüreğini ferah tut, güzel gelişme olacak ve sen yine bizimle paylaşacaksın, habersiz bırakma

Kızlar bu tekrarmı yumurtlama oluyor? bata 9 gün kaldı ovu testim böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_20200108_170824.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 35
Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım.. dediğin gibi son haftan ister ilaçla ister ilaçsız ama sağlıkla geçsin ve bebeğin kucağına gelsin..

Ah canım benim geçmiş olsun çabucak toparlar inşallah selincim,bol sütün olsun yarasın kızına

Yok canım sadece ovu var akıntı olunca test yapim dedim böyle çıktı. Kız heyecan yaptın şimdi olabilirmiki daha 9 gün var bat a
Yani daha yeni yımırtlıyo olabilirsin o zaman akıntı da diyince.. 9 gün var deyince dedim hamile zaar.. sen yine de değerlendir o zmn.. hadi inşallahh diyelim

Kızlar, aranızda çok ciddi kabızlık yaşayan var mı? Öyle ki Sabah akşam duphalac bana mısın demiyo.. doktor önerisiyle iki tüp libalax lavman yaptım evde, o da etkilemedi sadece wc hissi getirdi, sonuç taşlaşmış ve çok ıkınmayla zorla tuvalete çıkma.. o günden sonra sabah akşam duphalac ve akşamdan ıslatılmış kuru kayısı ve suyu, aç karna ılık su, gün içinde bolca su, sebze yemekleri, armut, 3 gün sonra yine çok zor wc.. şimdi yine tuvalete çıkamayalı 3 gün oluyo doktor devam ederse genel cerrahiye gitmemi söyledi, herhalde orda da büyük lavman verirler.. dulcolax diye jel kapsül ilaç var, eşim çok etkili olduğunu söylüyo. Hamile olunca kullanmaya korkuyorum, doktor kuzenime sordum kullanabilirsin dedi. Bu gece onu kullanmayı denicem. Başka fikri olan, ilaç önerisi olan var mı?

Valla doğal, yapay yapabileceğin herşeyi yapmışın, bilemedim. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…