Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayırlı olsun progestan iğneyi sormak istiyorum çalıştığım için nasıl olabilir onu düşünüyorum tedaviye başladım gerçi çok var o aşamaya ama çok ağrı veren bir iğneymiş
Ben aile hekimliğimi şirketin yanındaki yere aldırdım, her gün sabah oksapar ve progestanı vurdurdum o şekilde
Hafta sonları da evin yakınındaki özel hastanede vurdurdum

Hepinize teşekkür ederim baya acele etti :KK200:
Solunumunda sorun yok yanımda, 36haftalık olmasına rağmen memeyi tutabiliyo daha ilk doğduğunda cukcuk emdi ama süt henüz gelmedi. Mama veriyoruz.
Sezaryen 12de oldu 6 ya kadar hem yattım hem aç durdum, artık ayaktayım biraz ağrı var ama zorlayıcı değil. Hepinzi öpüyorum.
Tebrik ederim, gözünüz aydınnn, hoşgeldi ...... bebek (adını bilmiyorum:)) biz de seni öpüyor, miniği kokluyoruz:)

Ben aile hekimliğimi şirketin yanındaki yere aldırdım, her gün sabah oksapar ve progestanı vurdurdum o şekilde
Hafta sonları da evin yakınındaki özel hastanede vurdurdum
Su an ıgne nın 4.gunudeyım yarın kontrol var
Bırkac gun ızın alicam bende transfer olabılrsem, progestan için evdeyken uzak kalıyor dolmuşla gidip gelmem lazım, hep yatacaksam nasıl yapıcam
ıse başlayınca ozel hastane var işyerının orda, zaten merional saat li bir iğne kalcadan vurduruyorum onda sorun olmuyor.
Progestan ne zaman baslanıuor transfer gününde mi.. Yada öncesinde mi

Su an ıgne nın 4.gunudeyım yarın kontrol var
Bırkac gun ızın alicam bende transfer olabılrsem, progestan için evdeyken uzak kalıyor dolmuşla gidip gelmem lazım, hep yatacaksam nasıl yapıcam
ıse başlayınca ozel hastane var işyerının orda, zaten merional saat li bir iğne kalcadan vurduruyorum onda sorun olmuyor.
Progestan ne zaman baslanıuor transfer gününde mi.. Yada öncesinde mi
Her doktorun tedavi şekli değişiyor hastasının durumuna göre, ben progestanı transferden 1 hafta önce başlamıştım, 10 haftalıkken bıraktırdı
Transfer sonrası aslında ilk birkaç saat önemli, bana sürekli yatmayın, oturun tv izleyin, ufak yürüyün kan akışı sağlansın rahimde dedi doktorum, iğneni vurulursun transfer sonrası da

Hepinize teşekkür ederim baya acele etti :KK200:
Solunumunda sorun yok yanımda, 36haftalık olmasına rağmen memeyi tutabiliyo daha ilk doğduğunda cukcuk emdi ama süt henüz gelmedi. Mama veriyoruz.
Sezaryen 12de oldu 6 ya kadar hem yattım hem aç durdum, artık ayaktayım biraz ağrı var ama zorlayıcı değil. Hepinzi öpüyorum.
Canım
Tebrikler ederim aceleci davrandı biraz bebişin..sağlıkla kucağına almana sevindim. hoş geldi Deniz :)

Evet ben de nihayet önümü gördüm, kısmetse 16 Ocak perşembe kavuşuyoruz oğlumla. 38+2 oluyorum, artık suyu ve gelişimi o kadara izin veriyormuş. 3.085 kg olmuş, eh hafta ve kg sınırlarını geçtik şükür...
Haftaya merhaba diyecek annesine oğluşun. Epey yardımcı oldu bu süreçte sana artık kavuşma vakti sizin için :)

Merhabalar. Hepinize çok teşekkür ederim. Dün çok kötü bi gündü.
Deniz halsizleşmeye başladı,rengi bozuldu. Alt alırken bile ağlamıyodu. Doktoru gördü fazla kilo vermiş, zaten minicikti kızım. Sarılık başlamış, o normalmiş.
Dün sabah onu yoğun bakıma bırakıp eve geldim. Dünyam başıma yıkıldı. Nasıl sanki hep benleymiş bugüne kadar. Allah hepsini korusun.
Bugün telefonla haber aldık iyiymiş. İyi haberini alınca biraz düzeldim haber verecek gücü buldum. 12buçukta randevumuz var kızımla buluşucaz,emzirip tekrar orda bırakıcam.
Küçük olduğu için bunlar olmuş. Taburcu olcak kadar iyi gördük sizi gönderdik ama biraz müşahadeye ihtiyacı var, iyice toparlanıp eve öyle gelsin dediler.
Şimdilik haberler bunlar.
Yine iyi gelişmeler olsun yine size yazayım :)
Görüşmek üzere

Deniz halsizleşmeye başladı,rengi bozuldu. Alt alırken bile ağlamıyodu. Doktoru gördü fazla kilo vermiş, zaten minicikti kızım. Sarılık başlamış, o normalmiş.
Dün sabah onu yoğun bakıma bırakıp eve geldim. Dünyam başıma yıkıldı. Nasıl sanki hep benleymiş bugüne kadar. Allah hepsini korusun.
Bugün telefonla haber aldık iyiymiş. İyi haberini alınca biraz düzeldim haber verecek gücü buldum. 12buçukta randevumuz var kızımla buluşucaz,emzirip tekrar orda bırakıcam.
Küçük olduğu için bunlar olmuş. Taburcu olcak kadar iyi gördük sizi gönderdik ama biraz müşahadeye ihtiyacı var, iyice toparlanıp eve öyle gelsin dediler.
Görüşmek üzere
Çok geçmiş olsun, genelde bebekler sarılık oluyo ya, inşallah bian önce toparlar kuzucuk🙏🏻

Görüşmek üzere
Geçmiş olsun minik Deniz'e. Evet çok olmasa da erken doğduğu için olmuştur, çok okuduk burda aynı durumları, en kısa sürede hastane bakımıyla toparlanır verirler kucağına canım, güçlü ol. Bu forumların faydası bu işte, o kadar çok şey okuyoruz ki birbirimizin başına gelen, aşinalık oluyor terimlere, durumlara. Yoksa ilk bizim başımıza gelmiş sanıp çok panik yaparız. Emzirebilmen harika, git gide artacaktır sütün de güvenin de darısı önce benim sonra sıradakilerin başına. :nazar: :dua::KK200:

Haftaya merhaba diyecek annesine oğluşun. Epey yardımcı oldu bu süreçte sana artık kavuşma vakti sizin için :)
İnşallah canım :dua: 37.haftaya kadar bebe aspirini bile kullanmadan geldim ama 18 gündür geçmeyen nezlem dün boğmaca gibi bir öksürükle taçlanınca bugün doktor önerisiyle mecbur antibiyotik aldım. Maratonu organik bitiremedim yani tadım kaçtı ama son bir haftam inşallah sağ salim kavuşalım da gerisi mühim değil.

X