- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #12.681
Hamilelikte yükselir,aşırı değilse sorun yok.NaptınMadam Seyyan nasıl geçti kontrol
bende okudum ocak annelerinde gece bile uykudan uyandım aklıma geldi
Kızlar magnezyum ne kullanıyorsunuz ?
Bide kolestrol ve trigliseridim yüksek çıktı
O olay beni de çok üzdü ve gerildim de stresim arttı... magnezyum diasporal ya da magnesie calcinee alıyorum ben.NaptınMadam Seyyan nasıl geçti kontrol
Biz böyle etkilendik onu düşünemiyorum rabbim sabrını arttırsın inşallahO olay beni de çok üzdü ve gerildim de stresim arttı... magnezyum diasporal ya da magnesie calcinee alıyorum ben.
geçmiş olsun insallah normale dönerler bian önceNaptınMadam Seyyan nasıl geçti kontrol
Kendim almıştım, yazıyorlar da kolestrol artıyormuş gebelikte ama dikkat et canımBiz böyle etkilendik onu düşünemiyorum rabbim sabrını arttırsın inşallah
Ücretli mi ,yazdırıyormusun canım
Baya da yükselmiş bi danışırsın bakalım.Bende osteocare kullanıyorum düşük çıkmış tahlilde yetersiz geldi demek maden suyu içsem diyorum o da tansiyon mu yükseltir bilemedim
Kolestrol 369 trigliserid 554 çıkmış
DOktora mesaj atmıştım aradı ,hamilelikte yükselir dedi ama yağlı karbonhidrat yeme bakalım dediBaya da yükselmiş bi danışırsın bakalım.
Selam hanımlar. Bugün kontrolde plasentam iyice bitik, tansiyonum yüksek ve bebeğin gelişimi de 2 gün gerilemiş gözükünce Dr bu gece hastanede kontrol altında olmamı istedi bu gece buradayız. Tahliller iyi çıktı tansiyon da normale geldi şimdi yarın herhalde taburcu olursunuz dediler ama bu durumda doğum da yakın, ne olacak bilmiyorum. Şu ciğer geliştirici iğneden oldum. Bunu atlatırsak en geç yılbaşından hemen sonra yine burdayım bence. Bir de kocamın benden daha hamile olması sorunum var ama onu bir ara bir derdim var bölümüne yazacağım
Evet bugün eve yolluyorlar beni ama yılbaşından sonra çok uzatmadan burdayım bence. Kocamdan çok ümitliydim refakatçi olarak ama kriz yönetimi rezil çıktı. Soğukkanlılık güzel şey boşver varsın heyecansız gözüksün sadece gözüküyordur o.cilekliturta_33 Madam Seyyan
Geçmiş olsun kızlar. Gebelik ilerledikçe arızalar artıyo sanırım. Hepimizin ayrı derdi var.
Cilekli ben demir ve omega 3 dahil hiçbir takviye kullanmıyorum son 1 aydır. Magnezyum konusunda hiç fikrim yok o yüzden.
Meryem senin doğum da erkene alınacak zaar. Kocan gebelik sendromuna mu girdi acaba noldu ayol? Benimki de bana çok heyecansız geliyo. Bebekle iki laf et konuş di mi, yok. Kimisi babalığı geç idrak ediyo diyip susuyorum.
Ocak annelerinde nolmuş bilmiyorum bakıcam birazdan moral bozukluğu olacağını bile bile.
Bu arada benim kaşıntılar neredeyse bitti. İlaçtan çok memnunum. Cuma günü tekrar tahlil yapılacak. Umarım değerlerim de normale dönmüştür.
Mutlu sona az kaldı hadi inşallah biraz daha dursun içerdeSelam hanımlar. Bugün kontrolde plasentam iyice bitik, tansiyonum yüksek ve bebeğin gelişimi de 2 gün gerilemiş gözükünce Dr bu gece hastanede kontrol altında olmamı istedi bu gece buradayız. Tahliller iyi çıktı tansiyon da normale geldi şimdi yarın herhalde taburcu olursunuz dediler ama bu durumda doğum da yakın, ne olacak bilmiyorum. Şu ciğer geliştirici iğneden oldum. Bunu atlatırsak en geç yılbaşından hemen sonra yine burdayım bence. Bir de kocamın benden daha hamile olması sorunum var ama onu bir ara bir derdim var bölümüne yazacağım
Sağol canım ,kaşıntılarının geçmesine sevindim diğerlerin de normal çıkarsa iyice rahatlarsın ,ben hepsini içiyorum şimdi uyandım parmaklarımı zor açıp kapatıyorum bileğim ağrıyor mag eksikliktencilekliturta_33 Madam Seyyan
Geçmiş olsun kızlar. Gebelik ilerledikçe arızalar artıyo sanırım. Hepimizin ayrı derdi var.
Cilekli ben demir ve omega 3 dahil hiçbir takviye kullanmıyorum son 1 aydır. Magnezyum konusunda hiç fikrim yok o yüzden.
Meryem senin doğum da erkene alınacak zaar. Kocan gebelik sendromuna mu girdi acaba noldu ayol? Benimki de bana çok heyecansız geliyo. Bebekle iki laf et konuş di mi, yok. Kimisi babalığı geç idrak ediyo diyip susuyorum.
Ocak annelerinde nolmuş bilmiyorum bakıcam birazdan moral bozukluğu olacağını bile bile.
Bu arada benim kaşıntılar neredeyse bitti. İlaçtan çok memnunum. Cuma günü tekrar tahlil yapılacak. Umarım değerlerim de normale dönmüştür.
Geçmiş olsun canım...Evet bugün eve yolluyorlar beni ama yılbaşından sonra çok uzatmadan burdayım bence. Kocamdan çok ümitliydim refakatçi olarak ama kriz yönetimi rezil çıktı. Soğukkanlılık güzel şey boşver varsın heyecansız gözüksün sadece gözüküyordur o.
İnş normaldir değerler, son doğru az kaldı hayırlısıyla inş, benimki de hareket etmedi gece bi nuzursuz oldum bişeyler yiyeyim bari...cilekliturta_33 Madam Seyyan
Geçmiş olsun meryemcim. Sonraki kontrol yeni yılda mı?Evet bugün eve yolluyorlar beni ama yılbaşından sonra çok uzatmadan burdayım bence. Kocamdan çok ümitliydim refakatçi olarak ama kriz yönetimi rezil çıktı. Soğukkanlılık güzel şey boşver varsın heyecansız gözüksün sadece gözüküyordur o.
Sağol canım. 30 Aralık ptesi. Yılbaşından sonraki günlere alalım bunu der diye bekliyorum. Ya da kilo almasa bile biraz gün doldursun diye içerde tutuyolar mı bilmiyorum.Geçmiş olsun meryemcim. Sonraki kontrol yeni yılda mı?
Şuan kaç kilo? Kilosu küvöze girmesine gerek kalmayacak kadar iyi sonuçta, ciğer geliştirici etki edince kilo almıyorsa alırlar. Sen hazırlıkları bitir de inşallah iki üç hafta bekler. Bol bol besler büyütürsün, hiç dert etme. Koca kişisine söyle o da etmesin :)Sağol canım. 30 Aralık ptesi. Yılbaşından sonraki günlere alalım bunu der diye bekliyorum. Ya da kilo almasa bile biraz gün doldursun diye içerde tutuyolar mı bilmiyorum.
Merhaba size özel msj atmak istedim ama özel msjiniz kapalıydı.Şuan sanırım sağlıklı bir gebeliginiz var Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Size sorum şu bende 2gebeligimde hiç kalp atışı bile alinamayip gelişiminin durması yüzünden sonlandırıldı.3.ye aynısını yaşamaktan korkuyorum.Arastiriyorum.Bir doktor dediki hiç kalp atışı alınamayan gebeliklerde kalp atışı duyulup sonradan kalp atışı duran gebeliklerin nedeni farklıdır dedi.O yüzden siz hiç kalp atışı duyamadiginiz için sizinki pıhtılaşma değil bence yumurtlama ile alakalı dedi.Ben yinede genetik ve pıhtılaşma testlerini yaptırıcam ama sizin sebebiniz neydi acaba bulundumu?canım benimde 29 hafta oldu Elhamdülillah,zaman geçmek bilmiyor,aksın geçsin inşAllah sağlıkla kavuşalım hepimiz,bekleyen arkadaşlarla birlikte