Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az kalmış, hayırlı olsun, kolayca olsun

Bİ ay daha çalışacaksın Yani allah kolaylık versin işte ayağını uzatamadığın için ödemin falan olur biraz dinlenseydin diyeceğim ama sen nasıl rahatsan
İyi maşallah kg su falan iyiymiş İnşallah tüm bebişlrr zamanında gelsin canım :)

Evet hatırladım belinden dolayıydı sanırım sezaryan ,Benimde öyle olacak miyom ameliyatından
Nst bende merak ediyorum

Ben de 27 Aralık'tan itibaren çalışamaz raporu ile iş hayatına veda edecekmişim.
Doğum fotosu hariç gerikalan şeyler benim için de önemsiz.

cilekliturta_33 benim şeker de arada 170 civarı çıkıyo. Dahiliye dr.um önemli olan açlık şekerin ve tokluğun 180i geçmemesi çok takılma bu rakamlara diyo. O yüzden nadiren ölçüyorum.

Umarım ilaç işe yarar ve zamanında olur doğumun
Maaşallah oğluşuna :)

Merhaba :)
Benim geçen hafta ilk kontrolümdü, keseyi ve yolk kesesini gördük, kesenin şekli çok iyi, istediğim gibi dedi doktor
Bu cumartesi kesenin içi dolu mu diye bakacağız, kalp atışını duyar mıyız bilmiyorum
6+6 olmuş olacağım sanırım cumartesi
Şu an bulantım, ağrım falan yok, böyle devam eder umarım:)

merhabalar bacılarım umarim hepiniz iyisinizdir guzel gelismeler vardır seheryelinin haberini panicten almıştım bana gelince bu kız cok yorgun yine de şükürler olsun bugunume de.panic sagolsun durumdan bahsetmis size olanlari ben yeniden uzerine konuşup ögünlere dönmek istemiyorum. cokk canım yandı cigerim parcalandı gunlerce haftalarca aylarca ne cektim bir allah bir de ben bilirim.
guzel şeylerden bahsedeyim dün kontorolum vardi bebegim saglikli hic bir problem yokmuş binlerce şükürler olsun rahim boyu da iyi dediler tehlikeyi de atlatmısız 4 boyutlu gördüm ilk defa delirdim cokk tatlı duruyodu okadar mutlu oldum ki moralim iyice kendine geldi kusmalarim eskisine gore baya bayaa iyi ama sabahları çıkarıyorum mutlaka ilaclari kullanmazsam 4,5 buluyor en az. neyse ki ilaclar fayda gösteriyor ki onceden gram islemiyordu. bebegim kıpır kıpır ne kadar güzel bir duyguymuş rabbim isteyen herkeze saglikli kucagina alacagi evlatlariyla yasatsin tez vakitte.

Yaşadığın sıkıntılar geride kalsın inşallah ,bundan sonrası rahat geçsin sağlıkla kucağına al canım

Selam kızlar
Bugün kontrolümüz vardı kızımız pek göstermedi yüzünü herşey yolunda çok şükür 1900 gr 43 cm olmuş rahim ağzı boyu da iyi çıktı
dün hıçkırdı ilk defa fark ettim
gece çok WC kalkıyorum idrar torbama baskı yapıyor sankim çok şükür bugünümüze

Yaşadığın sıkıntılar geride kalsın inşallah ,bundan sonrası rahat geçsin sağlıkla kucağına al canım
aminnnnnn canısı
masallahhhhh 31 haftalık olmuş az kalmış sağlıcakla vaktin de gelsin insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Maşallah kuzuşa. Benim oğlandan tombik olacak bu kız zaar :) Ben de ilk dün fark ettim hıçkırıkları. Bende fazla baskı ağırlık rahat yatamama gibi şeyler henüz pek yok ama kaşıntı var işte. O çok yoruyo ve geriyo. Gece coştuğu için de sabah 7 gibi uyuyabiliyorum. Ellerim ayak tabanlarım hep kırmızı kırmızı. Canımdan bezdim.

Hoşgeldin Armin im iki gözüm.

Şükür kavuşturana Arminim. Yarı yolu geçtin bile maşallah. Bünyen yordu seni epey ama sürece değil sonuca bak sen. Hepimiz sorunsuz neşeyle alalım kucağımıza inşallah.

Şükür kavuşturana Arminim. Yarı yolu geçtin bile maşallah. Bünyen yordu seni epey ama sürece değil sonuca bak sen. Hepimiz sorunsuz neşeyle alalım kucağımıza inşallah.
özlemişim seni de meryemim benimşükürler olsun aminnnnn insallahhhh saglicakla vaktinde gelsin yavrular. senin pek bisey kalmamış ne mutlu sana

Ya işte herkeste ayrı ayrı değişiklikler oluyor ama kaşıntı da zor tabii allah kolaylık versin ,Benim de el eklemlerim ağrıyor gece
özellikle bundan sonra daha da artar şikayetlerimiz buna şükür diyelim

Armin çok sevindim kendini toparlamana, geldi geçti artık.minnoşun iyi olsun, sağlıcakla bebişin doğsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…