- 30 Temmuz 2019
- 575
- 583
- 38
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #12.601
Adezyon bariyer jel uygulanıyormuş acıbadem maslakta bugün aradılar sigorta indirimli fiyatı 2728 liraymışNe jelı cnm ne ıcın
Gözün aydın :) haftaya keseyi de görürsün. Sağlıkla devam etsinKan testini bugün yaptırdım, değerim 405
Teşekkür ederimm, inşallahhGözün aydın :) haftaya keseyi de görürsün. Sağlıkla devam etsin
İnşallah tehlikeli bi durum olmadan zamanında kucağına alırsın canımSelamlar yolu yarılamış analar ve müstakbel analar
Bugün dr randevum vardı. Oğlan iyi ama plasentamda yaşlanma başlamış. Doktorum soğukkanlı, senin yapacağın birşey yok dedi, 15 gün sonra yine bakacak, doğum planı nasıl yapılıyor, nasıl işler bunlar dedim daha var, zamanı belli değil ki dedi, erken doğum ihtimalinden falan bahsetmedi. Ama nette doğum forumlarına bir baktım ki çoğunluk 3-4 haftada olsa erken doğum yapmış. Zaten 30. haftadan, özellikle 32. haftadan sonra başlarmış başlayacağı varsa ve 4-5 hafta idare edermiş. Neyse bebeğin çok kilolu doğmaması ve daha sık kontrole gidip 35. haftadan sonra her an apar topar doğuma alınabilme durumu hariç tehlikeli bir durum olmaz inşallah...
Oğlak burcu doğurur muyum, doğurabilirim vallahi... Olsun bana o da uyar
@Armin in durumunu merak ediyordum ben de, sağolpanic_attack . Belki de sağlıksız olan bebeği hayatta tutma gayreti o denli yıpratıyordu bedenini... inşallah hamileliğinin bundan sonrası keyifli geçer.
seheryeli77 tekrar tebrikler. 2019un ilk yarısında 38 yaşındakilerin uğuru vardı, bakalım sen nasıl bir furya başlatacaksın arkandan.
Maşallah sağlıkla artsın canımKan testini bugün yaptırdım, değerim 405
Antikor seviyelerine de baktırır mısın? TPO TPG ya da baktırdın mı??Selam kızlar.
Benim de bugün aile hekimliğinde ayrıntılı tahlil günümdü.
Kaşıntılarım stabil şekilde bazen gün aşırı bazen iki gün üst üste sadece geceleri ortaya karışık devam etmesine rağmen karaciğer alt / ast değerler normal değerlerde çıktı bu sefer. Safra asitlerinden vitaminlere minerallere hiçbir değerde sorun yok ve neden kaşındığım belirsiz. Değer düştüğü için rahatladım ama yine de 10 günde 1 tahlille takibe devam edeceğiz. Grip aşımı da oldum. Haftaya veya daha sonra 2.doz tetanozu yaptıracağım. Bende gelişmeler bu şekilde.
Ama ne ıcın cnm anlamadım hıstereskopı dersen evet uyguşandı bana amelıyat esnasındaAdezyon bariyer jel uygulanıyormuş acıbadem maslakta bugün aradılar sigorta indirimli fiyatı 2728 liraymış
İlginç gerçekten değerler normal ama kaşıntı devam ,tedbirli olmak lazım umarım tamamen geçer kaşıntınSelam kızlar.
Benim de bugün aile hekimliğinde ayrıntılı tahlil günümdü.
Kaşıntılarım stabil şekilde bazen gün aşırı bazen iki gün üst üste sadece geceleri ortaya karışık devam etmesine rağmen karaciğer alt / ast değerler normal değerlerde çıktı bu sefer. Safra asitlerinden vitaminlere minerallere hiçbir değerde sorun yok ve neden kaşındığım belirsiz. Değer düştüğü için rahatladım ama yine de 10 günde 1 tahlille takibe devam edeceğiz. Grip aşımı da oldum. Haftaya veya daha sonra 2.doz tetanozu yaptıracağım. Bende gelişmeler bu şekilde.
Sağol canımmMaşallah canım
Çok teşekkür ederim canımMaşallah sağlıkla artsın canım
Kuzum ayağını sürt arkandan gelelimÇok teşekkür ederim canım
Sürttüm, sürttüm, adınızı mı yazsam hatta ayakkabımın altına:)Kuzum ayağını sürt arkandan gelelim
Evet histereskopi yapılıcak sol tarafta yapışıklık var sadece jel için o para istendiAma ne ıcın cnm anlamadım hıstereskopı dersen evet uyguşandı bana amelıyat esnasında
SElam çok fazla yorum okuma herkesin bünyesi farklı ben sabaha kadar uyuyamamıştım OKadar okumuştum ki narkozsuz oldum 1 dk falan sürüyo kendini rahat bırakman önemli sonuca odaklan inşallah bi sıkıntı çıkmazselam kızlarrrrr rahim mr ı cektıren var mı ? nasıl bırsey beklıyor benı merak edıyorum pazartesı randevum var
he tm ozaman cnm benden de ojel ıcın farklı ucret alındı 3 küsür amelıyat ıcın verdım toplam 5500 tl falan filan verdım toplamEvet histereskopi yapılıcak sol tarafta yapışıklık var sadece jel için o para istendi
Antikor seviyelerine de baktırır mısın? TPO TPG ya da baktırdın mı??