Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah tehlikeli bi durum olmadan zamanında kucağına alırsın canım Hastane çantanı falan hazırladın mı

Selam kızlar.

Benim de bugün aile hekimliğinde ayrıntılı tahlil günümdü.
Kaşıntılarım stabil şekilde bazen gün aşırı bazen iki gün üst üste sadece geceleri ortaya karışık devam etmesine rağmen karaciğer alt / ast değerler normal değerlerde çıktı bu sefer. Safra asitlerinden vitaminlere minerallere hiçbir değerde sorun yok ve neden kaşındığım belirsiz. Değer düştüğü için rahatladım ama yine de 10 günde 1 tahlille takibe devam edeceğiz. Grip aşımı da oldum. Haftaya veya daha sonra 2.doz tetanozu yaptıracağım. Bende gelişmeler bu şekilde.

Antikor seviyelerine de baktırır mısın? TPO TPG ya da baktırdın mı??

İlginç gerçekten değerler normal ama kaşıntı devam ,tedbirli olmak lazım umarım tamamen geçer kaşıntın
Grip aşısı ben yaptırmadım 2.doz tetanozda aralık başında gece uykular haram bende hem tekme tokat girişiyor içerdeki hemde WC sıklaştı

selam kızlarrrrr rahim mr ı cektıren var mı ? nasıl bırsey beklıyor benı merak edıyorum pazartesı randevum var
SElam çok fazla yorum okuma herkesin bünyesi farklı ben sabaha kadar uyuyamamıştım OKadar okumuştum ki narkozsuz oldum 1 dk falan sürüyo kendini rahat bırakman önemli sonuca odaklan inşallah bi sıkıntı çıkmaz

Antikor seviyelerine de baktırır mısın? TPO TPG ya da baktırdın mı??

Baktırmadım. Kontrol randevusunda soyleyeyim druma. Tiroidle ilgili olabilir. Hapsurma, burun tikanikligi gibi seyler de yasiyorum cunku hasta olmamama ragmen. Alerjik durumlara sebep olabililiyomus tiroid bagisiklik mevzulari. Standart tiroid hormon testlerinde sorun olmayinca, döküntü de olmayinca bakilmadi diye dusunuyorum. Nodul var ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…