-
- Konu Sahibi panic_attack
- #12.621
hsgden bahsetmıyorumkı 1 dk surmesı ımkansız mr farklı bırseySElam çok fazla yorum okuma herkesin bünyesi farklı ben sabaha kadar uyuyamamıştım OKadar okumuştum ki narkozsuz oldum 1 dk falan sürüyo kendini rahat bırakman önemli sonuca odaklan inşallah bi sıkıntı çıkmaz
Yanlış anlamışım onu bilmiyorumhsgden bahsetmıyorumkı 1 dk surmesı ımkansız mr farklı bırsey
Hayırlı uğurlu olsun sevındım saglikla ilerlesin inşallah, darısı başımıza hayirlisiylaKan testini bugün yaptırdım, değerim 405
Çok teşekkür ederim, inşallahhHayırlı uğurlu olsun sevındım saglikla ilerlesin inşallah, darısı başımıza hayirlisiyla
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah saglık sıhatleÇok teşekkür ederim, inşallahh
Dualarım sizlerle
Çok teşekkür ederim, amin, inşallahHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah saglık sıhatle
Pozitif yani bunu şuan yaptıysan ve dün de böyle çıktıysa artk çatlayacaktır. Lh pik yaptıktan ortalama 1.5-2 gün sonra çatlıyor seninki iki gündür böyleyse artık çatlarArkadaşlar 2gündür ovu testi yapıyorum aynı koyulukta sizce nasıl?
Geçmiş olsun canım, çözülür bence düşer değerlerinSelam gızlar.
Bugün kontrol var idi. Dün gece artan bi şiddetle kaşıntım tekrar coştuğu için kan tahlillerim tekrarlandı ve alt değerim 133 çıktı ki üst sınır 35.
Başka hiçbir değerde safrayla ilgili vs artış olmadığı için durumun safrakesesiyle ilgili değil gebeliğe bağlı hormonel sebeplerden olduğuna kanaat getirdi doktorlarım. Ve artık kolestaz ilacına başladık. Doğuma kadar kullanacakmışım. Değer düşer ve stabil kalırsa 38.haftada, şu anki gibi inişli çıkışlı devam ederse 36-37.haftada, yükselirse daha da erken doğum planlayacakmışız. Ama yüksek ihtimalle ilaç işe yarayacaktır şu an endişelenmeyi gerektirecek kadar yüksek değil değerlerin dediler. Tek sorun erken başlamasıymış.
Oğluşum iyiymiş. 1,5 kilo ve 40 cm boyundaymış.
SElam canım inşallah iyi gelir ilaç ve erken olmadan zamanında Doğumun olurSelam gızlar.
Bugün kontrol var idi. Dün gece artan bi şiddetle kaşıntım tekrar coştuğu için kan tahlillerim tekrarlandı ve alt değerim 133 çıktı ki üst sınır 35.
Başka hiçbir değerde safrayla ilgili vs artış olmadığı için durumun safrakesesiyle ilgili değil gebeliğe bağlı hormonel sebeplerden olduğuna kanaat getirdi doktorlarım. Ve artık kolestaz ilacına başladık. Doğuma kadar kullanacakmışım. Değer düşer ve stabil kalırsa 38.haftada, şu anki gibi inişli çıkışlı devam ederse 36-37.haftada, yükselirse daha da erken doğum planlayacakmışız. Ama yüksek ihtimalle ilaç işe yarayacaktır şu an endişelenmeyi gerektirecek kadar yüksek değil değerlerin dediler. Tek sorun erken başlamasıymış.
Oğluşum iyiymiş. 1,5 kilo ve 40 cm boyundaymış.
Sağol canım iyiyim çok şükür ,dün biraz korktum karın ağrısı ve karnımda sertlik oldu ne olduğunu anlayamadım gece yatarken kimyon içtim şükür sabaha bişey kalmamıştıcilekliturta_33 sen nasılsın canım?
İkincide 134 çıkmış ya kafana takma.Kızlar arada şekerimi ölçüyorum akşam kısır yedim (canınız istemez inşallah) ölçtüm şimdi 183 çıktı ben şok 2 dakika sonra ölçtüm 134 çıktı alet mi kafayı yedi acaba sinir oldum ya öğlen tok 125 sabah tok 132 çıkmıştı
Ah canım sağolİkincide 134 çıkmış ya kafana takma.
Bu arada herkese selamlar,ben de iyiyim. Daha öncesinde beklenmedik bi durum olmazsa ki umarım olmaz, 17 Ocak günü sezaryenle doğacak kızcağızım.
Panikçim umarım sen de 38.haftaya kadar sorunsuz gelirsin, geçmiş olsun.
38. Hafta oluyor. Benim sezaryen olacağı belliydi,normal doğum yapmam riskli. Mr sonuçlarımı beyin cerrahı gördü o da raporunu yazdı,sık sık nst yapılacak, doğum ihtimalinde fazla beklenemeyecek. Sorun olmazsa 38.haftada olacak işte. Bugün ilk kez nst ye girdim. Karnıma bağlanan şeylerden hiç hoşlanmadı ve çata pata vurdu bizim kız, kalp atışları artıyo azalıyo karnım sarsılıyo, 10 dk vurduktan sonra yorulup uyudu, kalp atışı da sabitlendi. Çok eğlenceli bişeydi.Ah canım sağolPazar günü taze sıkılmış meyve suyu içtim ve ilk kez 170leri gördüm ondan sonra huylandım ölçüp duruyorum 183 görünce şok oldum
Oooo kızımız yaklaşık 37 gün sonra geliyor demekkaçıncı hafta oluyor canım
Benim de bir kaç gündür kasılma sertlik oluyor korkuyorum. Bu aylarda normal sanırım, şekerim de sadece sabahları problem yoksa yaş pasta bile yedim azcık ama normaldi şeker ölçümüm. Ben de artık sabahları dikkat ediyorum diğer zamanlar daha rahat yiyip içiyorum. Tabii dikkat etmek lazım yine de... dr yüklemede stresten yüksek çıkmıştır diyor.Sağol canım iyiyim çok şükür ,dün biraz korktum karın ağrısı ve karnımda sertlik oldu ne olduğunu anlayamadım gece yatarken kimyon içtim şükür sabaha bişey kalmamıştı
Sen nasılsın ?
Grubumuz iyice sessizleşti herkes iyidir inşallah