- 26 Ekim 2019
- 403
- 640
- 44
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #12.281
Temiz olan şeye mi antibiyotik vermiş? Ne kullanıyormuş sorsaydın ...Kültür yapıldı temiz dedi. İdrarda hafif enfeksiyonun var dedi. Gece yatarken kullanacağım tek poşet toz suya katıp içtim. Başka birşey vermedi. Bende o yüzden oldum sanırım
İçme suyu olacak canım. Eğer geçmezse tekrar yapıp içebilirsin hiçbir zararı yok tamamen bitkisel.Tşk ederim, su sıcakmı olacak yoksa içme suyumu
Günlük 3 lt su içince rahatlıyorum. Ama okulda okadar su içemiyorum wc den çıkamıyom. İlaç vermeyecekmisiniz dedim gerek yok dediTemiz olan şeye mi antibiyotik vermiş? Ne kullanıyormuş sorsaydın ...
Çok sağol inşallah faydasını görürümİçme suyu olacak canım. Eğer geçmezse tekrar yapıp içebilirsin hiçbir zararı yok tamamen bitkisel.
Ben buralardayım.. evet grup sessizleştiBen gittiğimden beri bu grup çok sessizleşmiş. Gençler neredesiniz?panic_attack can09e Marjo and others...
Amiiinn rabbim aratmasın.. isteyene en kısa zamanda nasip etsiinn.Ben daha önce forumda hiç bahsetmemiştim ama size bir içten içe çok istediğim birşeyden bahsetmek istiyorum. Ben ikiz bebeklerim olsun istiyorum :) Hep öyle isterdim eskiden beri ve sürekli bunu hayal ediyorum. Onların 3-4 yaşında ortalıkta koşturup kıyameti kopardıklarını hayal ediyorum :) Birlikte oynarlarken ne kadar mutlu olacaklarını. Tabi 1.5 senedir daha birine dahi hamile kalamadım ama Allah'tan ümit kesilmez diyor ve çabalamaya devam ediyorum :) Buna sembol olarak da yeni profil resmimi bu sevimli ikizleri koydum. Allah'tan dileğim bana sağlıklı evlatlar vermesi.
Amin inşallahBen daha önce forumda hiç bahsetmemiştim ama size bir içten içe çok istediğim birşeyden bahsetmek istiyorum. Ben ikiz bebeklerim olsun istiyorum :) Hep öyle isterdim eskiden beri ve sürekli bunu hayal ediyorum. Onların 3-4 yaşında ortalıkta koşturup kıyameti kopardıklarını hayal ediyorum :) Birlikte oynarlarken ne kadar mutlu olacaklarını. Tabi 1.5 senedir daha birine dahi hamile kalamadım ama Allah'tan ümit kesilmez diyor ve çabalamaya devam ediyorum :) Buna sembol olarak da yeni profil resmimi bu sevimli ikizleri koydum. Allah'tan dileğim bana sağlıklı evlatlar vermesi.
Ben gittiğimden beri bu grup çok sessizleşmiş. Gençler neredesiniz?panic_attack can09e Marjo and others...
verir diyorlar çıktı mı?Kızlar bu ovu testi, gebelik testi gibi sonuç verirmi denedinizmi hiç?
Evet benim elimde fazladan ovulasyon testi vardı ve adet günü yapmıştım. T çizgisi C çizgisinden daha koyu çıkmıştı. Ertesi gün gebelik testi alıp yapmıştımKızlar bu ovu testi, gebelik testi gibi sonuç verirmi denedinizmi hiç?
Dün yaptım bata 3 gün kala yaptım bişey çıkmadı, tek çizgi,verir diyorlar çıktı mı?
hissettiği hormonlrın moleküler yapısı benzermiş yani hcg ve lh dolayısıyla gösterir diyorlar bazı youtube videolarında hamile kadınlar denemişler vermiş. Ama bilemiyorum. Zaten adet günğ bakmak lazım değil mi?Dün yaptım bata 3 gün kala yaptım bişey çıkmadı, tek çizgi,
Adet oldum bugün. Buay şu idrar yakması yüzüne çok değendiremedik, önce şu yanmayı düzeltmem lazım ama dr bi..... Anlamıyor verdiği ilaç cacık hiçbirşeyr yaramadıhissettiği hormonlrın moleküler yapısı benzermiş yani hcg ve lh dolayısıyla gösterir diyorlar bazı youtube videolarında hamile kadınlar denemişler vermiş. Ama bilemiyorum. Zaten adet günğ bakmak lazım değil mi?
şimdiden başlaman iyi olmuş.. bu süreçte her şey istediğin gibi olsun ; )merhaba hanımlar bende 2 ay sonra tüp bebek yapacağım ve beslenme düzenimi değiştirmeye çalışıyorum :) sabah 8 akşam 7:30 çalışıyorum sabahları poça ve çayı bırakııyorum. evden getirdiğim şeylerle kahvaltımı yapmaya çalışıcam. nescafe ve çayı az içerdim artık hiç içmemeye çalışcam. öğlenleri hamburger pizza gibi faasfood ürünler yerine daha ağırlık ev yemeklerine odaklanıcam. günde 1 litre su içebiliyorum şimdilik onu çoğaltmaya çalışcam. akşam eve gittiğimde ya salata ya sütlü gevrek yada yoğurt tüketicem. bu meyvede olabilir. bide fındık ve badem tüketmeye özen göstericem :)
neyin korkusunu yaşıyorsun lohusalık neden kafanı kurcalıyor..?Selamlar hanımlar
Evet grup dinamiği ara ara değişiyor tabi,panic_attack 'ın dediği gibi hamilelerde ayda bir aksiyon var ve asıl heyecan çift çizgi bekleyenlerde, haddimizi bilelim değil mi ama
Bana gelirsek, 6.ay bitti geçen hafta, şeker testi ve yeni kan, idrar değerleri makul çıktı. Son üç aya girmenin keyfi bir yana, korkusu da sardı beni biraz. Odaklanma sorunum çok fazla, az kapasite çalışan beynimi de işe kullanıyorum, hata şansım yok. Listem var, tavsiye de alıyorum ama bebek alışverişi ve hazırlığı konusunda kafam fena karışık. Ama bebeğin durumu iyi oldukça, herşey hallolur diye umuyorum. Asıl kafamı kurcalayan şey lohusalığı yalnız, olduğu kadar sadece eşimle geçirecek olmak. Onlarca blog, yazı vs. okudum artık olabildiğince hazırladım kendimi ama gebe okulu, kursu ne bulursam gideceğim bu üç ay, olabildiğince hazır olayım. Aklımda kalırsa tabi, mankafa oldum yav yalan yok
Güzel haberlerinizi en kısa sürede almak dileğiyle tüm bekleyenler.