Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şeker yükleme testi yaptırdım 50 gr 1.saate bakıldı 141 çıkmış sınırda dedi doktor şeker ölçüm cihazı aldık bi kaç gün takip edeceğiz
Kolay gelsin canım. Umarım ilaçsız kontrolle devam eder takip sürecin. Ama ilaç gerekirse sonuçta çözümü olan bir sıkıntı olacak senin için.. geçmiş olsun

Şeker yükleme testi yaptırdım 50 gr 1.saate bakıldı 141 çıkmış sınırda dedi doktor şeker ölçüm cihazı aldık bi kaç gün takip edeceğiz
Benim maalesef 179 çıktı dr ne derse onu yaparım , cuma günü randevum, diyete başladım şimdiden, kahvaltı sonrası eczanede ölçtürdüm normal çıktı. bir de öğlen yemeğinden sonra baktırıcam

Bana normal beslenmene devam ederek ölçümleri yap dedi oyzüden bi kısıtlama şimdilik getirmiyorum ,sıkma canını çok yüksek değil bakalım sabah aç ölçeceğim ,sonra öğlen ve akşam yemeklerden 1 saat sonra tok inşallah normal değerlere ineriz canım

Benim sonucum da 155 çıktı.
54 kilo olup şeker sevmeyen bi insan olarak "o neeydi gız!?" dedim aile hekimime. Dahiliyeciye gidip durumu bildirecekmişim. Bi de şeker ölçüm cihazı alıp takip edecekmişim. Tekrar yükleme yapılacak diye ödüm kopmuştu neyse ki yapılmayacakmış.
Yarın da aylık rutin kontrolüm var. Kendi doktorum ne diyecek bakalım.

Hiç sıkılma canım en azından basit bir çözümü var. Sonuçta geçici bir şey bu ve en geç doğumdan sonra bitecek.olur da iğneye geçersen de sorun olacağını sanmıyorum. Tüp bebek tedavisinden sonra insülin iğnesi cidden basit kaçıyor. Sürekli takip etmek biraz sıkıcı ama en azından düzenli beslenmene yardım ediyor :)

panic_attack cilekliturta_33 normal beslenmeye devam ettiğinizde tokluk değerleriniz normal çıkacaktır. Zaten ikiniz de sağlıklı besleniyodunuz. Denizin dediği gibi takip yapmak biraz sıkıcı olabiliyo o kadar, benim de artık tansiyon denince sinirden tansiyonum çıkıyor
E Effective seninki de zorlayıcı olmayan bi diyetle sorunsuz ilerleyecektir eminim. Şurda ne kaldı üç ay sağlıklı beslenerek her şey hallolur. Hem hamilelikte diyete uygun nizami beslenenlerin hiç popoları büyümeden sağlıklı bebileri oluyo

Açlık kaç çıkmıştı canım,bir de gebelik süresinde nasıl çıkıyordu açlık tokluk kan testlerin,bakılmış mıydı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…