Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acıbadem-Ercan beyde başlayacağım canım
İçime daha çok sindi
Eylül adetiyle de başlarım da önceden aldığımız kıbrıs biletimiz var 4 ekimde, riske armayalım dedik
Merhaba geçmiş zamanda yazmıştınız bende takviye için bunları düşündüm .Umarım güzel sonuçlanır süreciniz. Sizce faydalı oldumu bu takviyeler.

Merhaba geçmiş zamanda yazmıştınız bende takviye için bunları düşündüm .Umarım güzel sonuçlanır süreciniz. Sizce faydalı oldumu bu takviyeler.
Çok teşekkür ederim
Ben daha önce 3 ay prowomen içtim, 1 ay arı sütü kullandım, 2 aydır da Ercan beyin verdiklerini kullanıyorum
Hangisi fayda etti bilmiyorum :)

Dondurulduktan sonra da tekrar çözülerek genetik test yapılabiliyo diye biliyorum.
Skorlarını öğrenirsin ya yine. En azından 2 tane 5AA vardır. İlk onları transfer ederler zaten.

dvtb nasılsın, tedavinin hangi sürecindesin
canım dün ilk iğnelerle başladık muayenede 2 tane yumurta görüldü ya cumartesi ya da pazartesi tekrar kontrol için ararım dedi dr bakalım

ben de sana yazacaktım drun hangi takviyeleri verdi sana canım özelden yada burdan yazar mısın

haydi hayırlı olsun kuzumm.. inşallahh güzel haberlerle

Güzel bir yolculuk olsun, hemencik istediğin şekilde sonuçlansın sürecin.
Tabi yazarım: North Vital, omePa Q10, daha önce kendim 3 ay prowomen kullanmıştım

Bugün ilk defa eski günlerdeki gibi kasık ağrısıyla uyandım. Sanki adet olacakmışım gibi geldi uyku sersemi. Bi sağdan bi soldan gelip gitti. 6. Ayda hamile olduğumu anladım resmen.
Zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibi adet tarihleri, yumurtlama günleri yazılıp çiziliyordu herkesin. Hamişler ortalama 5-6 aylık oldular maşallah. Sağlıkla doğurun inşallah arkadaşlar.

Hayırlı olsun o iki yumurta iki bebiş olsun inşallah sağlıkla.

en son muayenede bi tane ama çok ümit vaat etmiyor dedi inşallah PRP nin faydasıdır şu an iki tane net görüyorum ve tek yumurtalıktan solda dermoid kist dolayısıyla varsa bile göremiyorum dedi
Umarım öyledir ve sana evlat olur
benzer şeyler kullanıyoruz canım çok sağol şu anda okuldayım isimlerini yazamadım
rica ederim, sorun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…