Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her şeyin yolunda olmasına sevindim canım. Sağlıkla gelsin kızın, gelene kadar da böbreğini rahat bıraksın :)

Canım
Umarım kaliteli yaşamaya hevesli embriyoların olur ve transfer aşamasında da sana sıkıcı tutunur

Her şeyin yolunda olmasına sevindim canım. Sağlıkla gelsin kızın, gelene kadar da böbreğini rahat bıraksın :)
Sağol canım amiiinn inşallahhhh.. aynen rahat bıraksın yaa sırtıma da vuruyo ağrısı iyi oluruz umarım

Sen nasılsın nasıl gidiyor tatilin? Hasret giderme:)

Sağol canım amiiinn inşallahhhh.. aynen rahat bıraksın yaa sırtıma da vuruyo ağrısı iyi oluruz umarım

Sen nasılsın nasıl gidiyor tatilin? Hasret giderme:)
Mükemmel gidiyor. Bir haftadır yeğenimleydim. Her gün aksiyon bol kahkaha vardı. Bir ara kaydırak tepesindeydim, kayıyordum falan. Parkta oynamayalı çok olmuştu pek eğlendim. Bu hafta babamdayım. Biraz daha sakin geçer ama benim minik kuzu taciz atışına başladı ne zaman geliyorsun diye :) aile arkadaşlar derken günler geçiyor. Daha ne doktora ne diyetisyene gittim. Zaman var diye erteliyorum şimdilik :)

Ohh maşallah güzel anılar biriksin canım Nasıl olsa kilonu da vermiştin.. bol muhabbetler iyi eğlenceler diliyorum kuzum

Ohh maşallah güzel anılar biriksin canım Nasıl olsa kilonu da vermiştin.. bol muhabbetler iyi eğlenceler diliyorum kuzum
Teşekkürler canım. Hala kilo veriyorum. Diyete devam ediyorum zaten o kadar aksiyona vermesem şaşardım. Eğlence de yanıma kar kalıyor. Her şey çok güzel gidiyor şimdilik.

Kızlar merhaba. Buay peşpeşe idrarda yanma yaşıyorum. Dr a gittim hafif enfeksiyon dedi ilaçları kullandım hala ara ara devM ediyor. Varmı aranızda yaşayan artık sinirlerim bozuldu, ara ara yanlarım, kasıklarım çok fena ağrıyor

Geçmiş olsun canım. Ben yaşamadım ama enfeksiyon sıkıntılı diye biliyorum bir an önce iyileşirsin umarım.

Geçmiş olsun bol su iç canım 2lt ise 3lt mesela..

Ben de hamile kalmaya çalışırken çok yaşadım ve şu anda da yaşıyorum... D-Mannose satılıyor mu Türkiye'de? Ben araştırıp bunu buldum ve kullanıyorum. Önleyici bir madde. Suyla içiyorsunuz toz halde ya da jelli hap olarak satılıyor. Bir araştırın.
Günde 1 çay kaşığı ile önleyici olarak kullanabilirsiniz.

İdrar yolu hastalığınıza sebep olan baketri nedir öğrendiniz mi?

E. coli bacteria cause 90 percent of UTIs. Once these bacteria enter the urinary tract, they latch on to cells, grow, and cause infection. Researchers think that D-mannose might work to treat or prevent a UTI by stopping these bacteria from latching on.

After you consume foods or supplements containing D-mannose, your body eventually eliminates it through the kidneys and into the urinary tract.

While in the urinary tract, it can attach to the E. coli bacteria that may be there. As a result, the bacteria can no longer attach to cells and cause infection.

There isn’t much research on the effects of D-mannose when taken by people who have UTIs, but a few early studies show that it might help.

A 2013 study evaluated D-mannose in 308 women who had frequent UTIs. D-mannose worked about as well as the antibiotic nitrofurantoin for preventing UTIs over a 6-month period.

In a 2014 study, D-mannose was compared to the antibiotic trimethoprim/sulfamethoxazole for treatment and prevention of frequent UTIs in 60 women.

D-mannose reduced UTI symptoms in women with an active infection. It was also more effective than the antibiotic for preventing additional infections.

A 2016 study tested the effects of D-mannose in 43 women with an active UTI. At the end of the study, most women had improved symptoms.

Canım iki lt suyun içine karanfil ve bir çay kaşığı karbonat iç. Bana çok iyi geldi

Kültür yapıldı temiz dedi. İdrarda hafif enfeksiyonun var dedi. Gece yatarken kullanacağım tek poşet toz suya katıp içtim. Başka birşey vermedi. Bende o yüzden oldum sanırım

Tr de yok sanırım nette baktım amazonda gözüküyo

Kültür yapıldı temiz dedi. İdrarda hafif enfeksiyonun var dedi. Gece yatarken kullanacağım tek poşet toz suya katıp içtim. Başka birşey vermedi. Bende o yüzden oldum sanırım
Monurol vermiş sanırım. O bir antibiyotik.
d- mannose var da oha demek istiyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…