- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- Konu Sahibi panic_attack
- #12.301
şimdiden başlaman iyi olmuş.. bu süreçte her şey istediğin gibi olsun ; )
amin canım inşallah sende sağlıkla kucağına al inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdiden başlaman iyi olmuş.. bu süreçte her şey istediğin gibi olsun ; )
Amiin inşallah çok teşekkürleramin canım inşallah sende sağlıkla kucağına al inşallah
neyin korkusunu yaşıyorsun lohusalık neden kafanı kurcalıyor..?
bebeğin iyi olduğuna sevindim maşallah hep iyi haberlerle.
Önemli olan sağlıkla kucağına alabilmek canım.. aldıktan sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir. Onun için normal mi sezaryen mi olduğu çok önemli değil...Doğum nasıl olacak ve ne zaman ayaklanabileceğimi bilememek bir yana bakıyorum herkesin yanında anlaşamasa bile ya annesi, ya kardeşi, ya kayınvalidesi... tecrübeli birileri kalıyor ilk günlerde. Tümüyle aciz ve bana muhtaç bir varlıkla ilk defa bir anda baş başa kalacağım, ne kadar özgüvenli hissedeceğim bilmiyorum ilk anlarda. Öte yandan eğer bu evde kalan kişiler sen uğraşamazken sadece evi biraz çekip çevirmek için geliyorsa çok da dert değil buzluktan yemeği alıp ısıtmak ya da alışveriş... of bilmiyorum bir derdim var köşesine konu açacak kadar dipte değilim ama bir hüzün de basıyor arada işte.
Sağol canım, inşallah tadına vararak ve kolaylıkla geçer herşey hepimiz için. İş başa düşünce yapılır elbet.Önemli olan sağlıkla kucağına alabilmek canım.. aldıktan sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir. Onun için normal mi sezaryen mi olduğu çok önemli değil...
Kimi sezaryenden sonra hemen ayaklanır işini gücünü halleder. Kimi normal doğurur 3 ay kendine gelemez..
Zaten 9 ay sana bu bilgilerin yüklenmesi için var☺
Evet kimimiz şanslıyız anneler ablalar var.. kimi şanssız, olsa bile bi işe yaramaz..
Sen güçlüsün hepsinin üstesinden gelirsin.. rabbim kimseyi darda koymaz ben böyle inanıyorum.
İnşallah hepimiz için kolay olsun bu süreç.
Selamlar hanımlar
Evet grup dinamiği ara ara değişiyor tabi, panic_attack 'ın dediği gibi hamilelerde ayda bir aksiyon var ve asıl heyecan çift çizgi bekleyenlerde, haddimizi bilelim değil mi ama
Bana gelirsek, 6.ay bitti geçen hafta, şeker testi ve yeni kan, idrar değerleri makul çıktı. Son üç aya girmenin keyfi bir yana, korkusu da sardı beni biraz. Odaklanma sorunum çok fazla, az kapasite çalışan beynimi de işe kullanıyorum, hata şansım yok. Listem var, tavsiye de alıyorum ama bebek alışverişi ve hazırlığı konusunda kafam fena karışık. Ama bebeğin durumu iyi oldukça, herşey hallolur diye umuyorum. Asıl kafamı kurcalayan şey lohusalığı yalnız, olduğu kadar sadece eşimle geçirecek olmak. Onlarca blog, yazı vs. okudum artık olabildiğince hazırladım kendimi ama gebe okulu, kursu ne bulursam gideceğim bu üç ay, olabildiğince hazır olayım. Aklımda kalırsa tabi, mankafa oldum yav yalan yok
Güzel haberlerinizi en kısa sürede almak dileğiyle tüm bekleyenler.
Doğum nasıl olacak ve ne zaman ayaklanabileceğimi bilememek bir yana bakıyorum herkesin yanında anlaşamasa bile ya annesi, ya kardeşi, ya kayınvalidesi... tecrübeli birileri kalıyor ilk günlerde. Tümüyle aciz ve bana muhtaç bir varlıkla ilk defa bir anda baş başa kalacağım, ne kadar özgüvenli hissedeceğim bilmiyorum ilk anlarda. Öte yandan eğer bu evde kalan kişiler sen uğraşamazken sadece evi biraz çekip çevirmek için geliyorsa çok da dert değil buzluktan yemeği alıp ısıtmak ya da alışveriş... of bilmiyorum bir derdim var köşesine konu açacak kadar dipte değilim ama bir hüzün de basıyor arada işte.
Merhaba e2 değerinizden bahsetmissiniz de bi e2 değeri ne icin bakiliyor benim.pazartesi opum va ve e2 degerim 3432 korkuyorum doktor kesin ohss olacaksin dediEstradiol (E2) 2166 çıkmış, doktora gönderdim, gayet iyi dedi. Progestan yarın çıkacak. Darısı ona.
Progesteron a bakilmamisti ama bir kac gun once progesteron 1.94 tuGünaydın, Progesteron 1.40 çıkmış
Merhaba ,e2 yaklaşık toplanacak yumurta sayısını belirliyor her bi yumurta için 200 değer olsa ortalama 17-18 toplanır inşallah ohss olmaz progesteron 1 ve altı olunca yenin max 1.10 transfer oluyor bence sizin dondurulmuş olur hem ohss riski hem progesteron değerinden dolayı ki doktorunuz daha iyi bilir hayırlısı olsunMerhaba e2 değerinizden bahsetmissiniz de bi e2 değeri ne icin bakiliyor benim.pazartesi opum va ve e2 degerim 3432 korkuyorum doktor kesin ohss olacaksin dedi
Evet bana doldurulacak denildi tabi kaliteli cikarsa ama doktor kendinden emin gibi senin donduracagiz dedi ilkinde hafif ohss olmustum bunda da doktorum ohss olursun dedi bilmiyorum ne olacak pazartesi opu var anesteziden mi korksam yoksa ohss den mi bilemedimMerhaba ,e2 yaklaşık toplanacak yumurta sayısını belirliyor her bi yumurta için 200 değer olsa ortalama 17-18 toplanır inşallah ohss olmaz progesteron 1 ve altı olunca yenin max 1.10 transfer oluyor bence sizin dondurulmuş olur hem ohss riski hem progesteron değerinden dolayı ki doktorunuz daha iyi bilir hayırlısı olsun
Bir de bir dahaki ay da progesteron yuksek cikarsa ne yapıyorlar acaba biliyor musunuzMerhaba ,e2 yaklaşık toplanacak yumurta sayısını belirliyor her bi yumurta için 200 değer olsa ortalama 17-18 toplanır inşallah ohss olmaz progesteron 1 ve altı olunca yenin max 1.10 transfer oluyor bence sizin dondurulmuş olur hem ohss riski hem progesteron değerinden dolayı ki doktorunuz daha iyi bilir hayırlısı olsun
İnşallah kaliteli çıkarlar umarım korktuğun şeyler olmazEvet bana doldurulacak denildi tabi kaliteli cikarsa ama doktor kendinden emin gibi senin donduracagiz dedi ilkinde hafif ohss olmustum bunda da doktorum ohss olursun dedi bilmiyorum ne olacak pazartesi opu var anesteziden mi korksam yoksa ohss den mi bilemedim
Rahim dinlenmiş ve çok hormon almamış oluyorsun yüksek çıkmaz bence ,doğru zamanda sımsıkı tutunsun inşalllahBir de bir dahaki ay da progesteron yuksek cikarsa ne yapıyorlar acaba biliyor musunuz
Amin ins ama doktor ona gore tedbirimiziİnşallah kaliteli çıkarlar umarım korktuğun şeyler olmaz
Amin canim insRahim dinlenmiş ve çok hormon almamış oluyorsun yüksek çıkmaz bence ,doğru zamanda sımsıkı tutunsun inşalllah