- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #12.201
Estradiol (E2) 2166 çıkmış, doktora gönderdim, gayet iyi dedi. Progestan yarın çıkacak. Darısı ona.
cok sevindim canimin ici gozun aydin baya asamapanic_attack Armin Sizin için güzel günlerin başlangıcı olan yer karşısındayım ben de
Çıktım opudan, dinleniyorum, 40 dakika falan sürdü girip çıkmam
15 adet dediler narkozun etkisiyle sordum
Odaya geçtim kahvaltı yapıyorum
Detaylı bilgiyi alırız çıkmadan
Eşim daha sperm örneği vermedi, belli zamanı var demekki
hepinize merhabalar durumum malumunuz ama baska seyler de cikti bebeklerden birinin hasta oldugunu soylediler digerinin cok sahlikli gelistigini ama 2 numaralari bebegin kalbinin gelisimi yarida kaldigi yavas attigi ense kalin down olabilecegini kafasinin etrafinda su toplandigini soylediler. amniyosentezi kabul ettim bu durum da emin olmak icin yapilicaktiji bir numarali iyi olan bebegin etrafında eski bi kanama farkettiler yaparsak yeniden baslayabilir ikisini de kaybedebiliriz dediler bu saliya kaldi kanama yoksa icerde yapilcak. durum netlessin oyle yazim dedim hala net degil 13 haftam bitti hala cok cok cokkkkk kusuyorum haftanin 4 ,5 gunu hastanede geciyor bitkisel hayt yasiyorum psikolojim sagligim herbir hucrem ciglik cigliga cok yorgunum hizlica yaziyorum nitekim her an baslayabilir kusmam beni merak ediyosunuz bende sizleri ediyorum gelemiyorum zombi gibiyim ailemle dahi az gorusuyorum takat yok mecal yok yok yok yok oyke iste rabbim yavrularimla sonunuzu hayretsin
Neler olmuş Armin. Bi sonraki gelişinde güzel haberler verirsin umarım.hepinize merhabalar durumum malumunuz ama baska seyler de cikti bebeklerden birinin hasta oldugunu soylediler digerinin cok sahlikli gelistigini ama 2 numaralari bebegin kalbinin gelisimi yarida kaldigi yavas attigi ense kalin down olabilecegini kafasinin etrafinda su toplandigini soylediler. amniyosentezi kabul ettim bu durum da emin olmak icin yapilicaktiji bir numarali iyi olan bebegin etrafında eski bi kanama farkettiler yaparsak yeniden baslayabilir ikisini de kaybedebiliriz dediler bu saliya kaldi kanama yoksa icerde yapilcak. durum netlessin oyle yazim dedim hala net degil 13 haftam bitti hala cok cok cokkkkk kusuyorum haftanin 4 ,5 gunu hastanede geciyor bitkisel hayt yasiyorum psikolojim sagligim herbir hucrem ciglik cigliga cok yorgunum hizlica yaziyorum nitekim her an baslayabilir kusmam beni merak ediyosunuz bende sizleri ediyorum gelemiyorum zombi gibiyim ailemle dahi az gorusuyorum takat yok mecal yok yok yok yok oyke iste rabbim yavrularimla sonunuzu hayretsin
Canım biz de benzer şeyler yaşadık fetal dna yaptırsanız amniyo yerine, sana da çok geçmiş olsun yakında geçecektir bulantılarhepinize merhabalar durumum malumunuz ama baska seyler de cikti bebeklerden birinin hasta oldugunu soylediler digerinin cok sahlikli gelistigini ama 2 numaralari bebegin kalbinin gelisimi yarida kaldigi yavas attigi ense kalin down olabilecegini kafasinin etrafinda su toplandigini soylediler. amniyosentezi kabul ettim bu durum da emin olmak icin yapilicaktiji bir numarali iyi olan bebegin etrafında eski bi kanama farkettiler yaparsak yeniden baslayabilir ikisini de kaybedebiliriz dediler bu saliya kaldi kanama yoksa icerde yapilcak. durum netlessin oyle yazim dedim hala net degil 13 haftam bitti hala cok cok cokkkkk kusuyorum haftanin 4 ,5 gunu hastanede geciyor bitkisel hayt yasiyorum psikolojim sagligim herbir hucrem ciglik cigliga cok yorgunum hizlica yaziyorum nitekim her an baslayabilir kusmam beni merak ediyosunuz bende sizleri ediyorum gelemiyorum zombi gibiyim ailemle dahi az gorusuyorum takat yok mecal yok yok yok yok oyke iste rabbim yavrularimla sonunuzu hayretsin
Oh çok sevindim endişe ediyordun canım sen yine de dikkat edersin darısı bize olsun Benim de 50 lik yüklenecek 15 gün sonraMerhabalar. Bugün şeker tarama testini yaptırdım, gebe olanlara ve olacaklara bilgilendirici bi özet geçeyim
Bikaç gündür evde takip yapıyordum ve açlık tokluk şekeri ölçümlerim gayet iyiydi ama doktorum yükleme şart dedi,peki dedim.
50grlık olandan içtim, risk grubunda olmayanlara genellikle 50lik içiriliyor. Aç veya tok gitmek farketmiyor. 75 yada 100 gram glikoz yüklenecekse aç olmak şartmış.
Tabi fazla tatlı bişey ama genel olarak çilekli sodaya benziyor ve zorlanmadım. Bulantı olmadı. İçeceği içtikten bi saat sonraki değerim 110 çıktı,üst sınır 140. Sorunsuz atlattık.
Hepinize güzellikler diliyorum
Ah canım kıyamam allah yardımcın olsun inşallah sağlıklıdır diğeri de ikisi dehepinize merhabalar durumum malumunuz ama baska seyler de cikti bebeklerden birinin hasta oldugunu soylediler digerinin cok sahlikli gelistigini ama 2 numaralari bebegin kalbinin gelisimi yarida kaldigi yavas attigi ense kalin down olabilecegini kafasinin etrafinda su toplandigini soylediler. amniyosentezi kabul ettim bu durum da emin olmak icin yapilicaktiji bir numarali iyi olan bebegin etrafında eski bi kanama farkettiler yaparsak yeniden baslayabilir ikisini de kaybedebiliriz dediler bu saliya kaldi kanama yoksa icerde yapilcak. durum netlessin oyle yazim dedim hala net degil 13 haftam bitti hala cok cok cokkkkk kusuyorum haftanin 4 ,5 gunu hastanede geciyor bitkisel hayt yasiyorum psikolojim sagligim herbir hucrem ciglik cigliga cok yorgunum hizlica yaziyorum nitekim her an baslayabilir kusmam beni merak ediyosunuz bende sizleri ediyorum gelemiyorum zombi gibiyim ailemle dahi az gorusuyorum takat yok mecal yok yok yok yok oyke iste rabbim yavrularimla sonunuzu hayretsin
Bildiğim kadarıyla ikiz de net bi veri elde edilmiyor ,sen nasılsın yolunda mı herşeyCanım biz de benzer şeyler yaşadık fetal dna yaptırsanız amniyo yerine, sana da çok geçmiş olsun yakında geçecektir bulantılar
Evet darısı size olsun inşallah. Sen daha iyi misin?Oh çok sevindim endişe ediyordun canım sen yine de dikkat edersin darısı bize olsun Benim de 50 lik yüklenecek 15 gün sonra
Çok şükür daha iyiyiz kalpte ufak bir delik var zamanla geçer diyorlar. İkizlerin durumunu bilmiyordum ama risk almamak lazım bize neler neler dediler...Bildiğim kadarıyla ikiz de net bi veri elde edilmiyor ,sen nasılsın yolunda mı herşey
İyiyim çok şükür canım yani rahim ağzı 2 mm bile uzasa beni iyi hissettirdi inşallah kısalmadan böyle giderEvet darısı size olsun inşallah. Sen daha iyi misin?
Olsun çok fazla değil, bikaç hafta dikkat etsen iyi olur ama kafana takılcak seviyede değil. İyi olun o önemli :)İyiyim çok şükür canım yani rahim ağzı 2 mm bile uzasa beni iyi hissettirdi inşallah kısalmadan böyle giderbide 23 haftalık oldum 6 kg aldım ya ,ki çok bi iştahım da yok
Evet canım hareketsizlikten bence de Bebişler alsın kiloları onlara yarasııınnnOlsun çok fazla değil, bikaç hafta dikkat etsen iyi olur ama kafana takılcak seviyede değil. İyi olun o önemli :)
Sık sık dinleniyosun diye yakamıyorsundur muhtemelen
Harika gidiyor senin embriyoların hayata katılma maceraları :) devamı da böyle sürsün canımEmbriyolog aradı, hepsi bölündü istenilen şekilde
2 gün dışarı çıkarıp rahatsız etmiyoruz embriyoları, 21 inde arayacağız merak etmeyin dedi
Dondurulmuş mu transfer edilecek canımAynen, şu son haberi de alırsakk transfere kadar rahatım :) Azcık kilo vermek, kolestrol, B12, D vitaminine odaklanacağım bu süreçte
CanımOlsun çok fazla değil, bikaç hafta dikkat etsen iyi olur ama kafana takılcak seviyede değil. İyi olun o önemli :)
Sık sık dinleniyosun diye yakamıyorsundur muhtemelen
Zor zamanlar geçiriyorum canım ama bir şey var ki en azından hamilelikle ilgili geçici şikayetler bunlar. Bir hastalık değil en azından.hepinize merhabalar durumum malumunuz ama baska seyler de cikti bebeklerden birinin hasta oldugunu soylediler digerinin cok sahlikli gelistigini ama 2 numaralari bebegin kalbinin gelisimi yarida kaldigi yavas attigi ense kalin down olabilecegini kafasinin etrafinda su toplandigini soylediler. amniyosentezi kabul ettim bu durum da emin olmak icin yapilicaktiji bir numarali iyi olan bebegin etrafında eski bi kanama farkettiler yaparsak yeniden baslayabilir ikisini de kaybedebiliriz dediler bu saliya kaldi kanama yoksa icerde yapilcak. durum netlessin oyle yazim dedim hala net degil 13 haftam bitti hala cok cok cokkkkk kusuyorum haftanin 4 ,5 gunu hastanede geciyor bitkisel hayt yasiyorum psikolojim sagligim herbir hucrem ciglik cigliga cok yorgunum hizlica yaziyorum nitekim her an baslayabilir kusmam beni merak ediyosunuz bende sizleri ediyorum gelemiyorum zombi gibiyim ailemle dahi az gorusuyorum takat yok mecal yok yok yok yok oyke iste rabbim yavrularimla sonunuzu hayretsin
Şu an içinde resmen bir insan üretiyorsun, 6 kg bana hiç de fazla gelmedi. Ben yarısını bir tedavide aldığım için belki de.. çok anladığım konular değil ama yine de gayet iyi geldi bana aldığın kilo..İyiyim çok şükür canım yani rahim ağzı 2 mm bile uzasa beni iyi hissettirdi inşallah kısalmadan böyle giderbide 23 haftalık oldum 6 kg aldım ya ,ki çok bi iştahım da yok