Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Estradiol (E2) 2166 çıkmış, doktora gönderdim, gayet iyi dedi. Progestan yarın çıkacak. Darısı ona.

dualarım senınle canım umarım evladın/evlatların ıle en kısa surede bulusur ve onları bunyende buyutmeye devam edersın, sonunda da saglıkla kucagına alırsın, guzel yuregıne gore versın mevlam ınsallah kuzum.

cok sevindim canimin ici gozun aydin baya asama
kaydetmişsin hepsini okudum majlarinin 9 taneden en iyileri en hayırlı sagliklilari sana nasip olsun dilerim benim halimi biliyosunuz az cok giremiyorum yasamiyorum ben panic iyi bilir beni etiketledigin icin tesekkur ediyorum insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hamileyim msjina da etiket olurum oldum kabul ediyorum aminnnnnn guzel haberlerine

hepinize merhabalar durumum malumunuz ama baska seyler de cikti bebeklerden birinin hasta oldugunu soylediler digerinin cok sahlikli gelistigini ama 2 numaralari bebegin kalbinin gelisimi yarida kaldigi yavas attigi ense kalin down olabilecegini kafasinin etrafinda su toplandigini soylediler. amniyosentezi kabul ettim bu durum da emin olmak icin yapilicaktiji bir numarali iyi olan bebegin etrafında eski bi kanama farkettiler yaparsak yeniden baslayabilir ikisini de kaybedebiliriz dediler bu saliya kaldi kanama yoksa icerde yapilcak. durum netlessin oyle yazim dedim hala net degil 13 haftam bitti hala cok cok cokkkkk kusuyorum haftanin 4 ,5 gunu hastanede geciyor bitkisel hayt yasiyorum psikolojim sagligim herbir hucrem ciglik cigliga cok yorgunum hizlica yaziyorum nitekim her an baslayabilir kusmam beni merak ediyosunuz bende sizleri ediyorum gelemiyorum zombi gibiyim ailemle dahi az gorusuyorum takat yok mecal yok yok yok yok oyke iste rabbim yavrularimla sonunuzu hayretsin

buraya yazacak gucu bulduysan, buradakı arkadaslarından da alacak duaların var demektır, zor durumda oldugunu hepımız bılıyoruz ama yavrunla ılgılı boyle bır rısk oldugunu bılmıyorduk, onun ıcın ayrıca guzel dualarımızı yollayalım, her ıkı bebegıne de saglıkla, kayıpsız ve tam olarak kavusmanı dıleyelım can-ı gonulden. analık zor zanaat, ılerıde bu zor gunlerını anlatırken komsularına , yanında oynayan ıkı guzel yavrunu hayal et onları dusun, onlara kılıtlen, allahım senı ve karnındakı meleklerı korusun ınsallah canım. sevgılerle

Neler olmuş Armin. Bi sonraki gelişinde güzel haberler verirsin umarım.

Merhabalar. Bugün şeker tarama testini yaptırdım, gebe olanlara ve olacaklara bilgilendirici bi özet geçeyim
Bikaç gündür evde takip yapıyordum ve açlık tokluk şekeri ölçümlerim gayet iyiydi ama doktorum yükleme şart dedi,peki dedim.
50grlık olandan içtim, risk grubunda olmayanlara genellikle 50lik içiriliyor. Aç veya tok gitmek farketmiyor. 75 yada 100 gram glikoz yüklenecekse aç olmak şartmış.
Tabi fazla tatlı bişey ama genel olarak çilekli sodaya benziyor ve zorlanmadım. Bulantı olmadı. İçeceği içtikten bi saat sonraki değerim 110 çıktı,üst sınır 140. Sorunsuz atlattık.
Hepinize güzellikler diliyorum

Canım biz de benzer şeyler yaşadık fetal dna yaptırsanız amniyo yerine, sana da çok geçmiş olsun yakında geçecektir bulantılar

Oh çok sevindim endişe ediyordun canım sen yine de dikkat edersin darısı bize olsun Benim de 50 lik yüklenecek 15 gün sonra

Ah canım kıyamam allah yardımcın olsun inşallah sağlıklıdır diğeri de ikisi de dualarım sizinle

İyiyim çok şükür canım yani rahim ağzı 2 mm bile uzasa beni iyi hissettirdi inşallah kısalmadan böyle gider bide 23 haftalık oldum 6 kg aldım ya ,ki çok bi iştahım da yok
Olsun çok fazla değil, bikaç hafta dikkat etsen iyi olur ama kafana takılcak seviyede değil. İyi olun o önemli :)
Sık sık dinleniyosun diye yakamıyorsundur muhtemelen

Zor zamanlar geçiriyorum canım ama bir şey var ki en azından hamilelikle ilgili geçici şikayetler bunlar. Bir hastalık değil en azından.
bebeklerin durumuna gelince, umarım her ikisimi sağlıkla kucağına alırsın.. seni zorlasalar bile her şey büyümek bir an önce aranıza katılmak için. Umarım ikisinin de önünde sağlıklı uzun bir ömür vardır

İyiyim çok şükür canım yani rahim ağzı 2 mm bile uzasa beni iyi hissettirdi inşallah kısalmadan böyle gider bide 23 haftalık oldum 6 kg aldım ya ,ki çok bi iştahım da yok
Şu an içinde resmen bir insan üretiyorsun, 6 kg bana hiç de fazla gelmedi. Ben yarısını bir tedavide aldığım için belki de.. çok anladığım konular değil ama yine de gayet iyi geldi bana aldığın kilo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…