- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #12.221
Tansiyonum şimdilik çok iyi Denizim.Canım
Tansiyonun nasıl oldu? Bebeği hiç sormuyorum o zaten yaşama sıkı sıkı tutunuyor şu an. Sen iyi misin?
Sağol canım benim inşallahhhdualarım senınle canım umarım evladın/evlatların ıle en kısa surede bulusur ve onları bunyende buyutmeye devam edersın, sonunda da saglıkla kucagına alırsın, guzel yuregıne gore versın mevlam ınsallah kuzum.
Ewet canım, sıkıntısız geçti süreç, yarın arayacaklar, herşey yolundaysa donduracaklarcok sevindim canimin ici gozun aydin baya asama
kaydetmişsin hepsini okudum majlarinin 9 taneden en iyileri en hayırlı sagliklilari sana nasip olsun dilerim benim halimi biliyosunuz az cok giremiyorum yasamiyorum ben panic iyi bilir beni etiketledigin icin tesekkur ediyorum insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hamileyim msjina da etiket olurum oldum kabul ediyorum aminnnnnnguzel haberlerine
Canımsın, çok çok geçmiş olsun, herşey yolunda gitsin ve sağlıkla kucağına al miniklerinihepinize merhabalar durumum malumunuz ama baska seyler de cikti bebeklerden birinin hasta oldugunu soylediler digerinin cok sahlikli gelistigini ama 2 numaralari bebegin kalbinin gelisimi yarida kaldigi yavas attigi ense kalin down olabilecegini kafasinin etrafinda su toplandigini soylediler. amniyosentezi kabul ettim bu durum da emin olmak icin yapilicaktiji bir numarali iyi olan bebegin etrafında eski bi kanama farkettiler yaparsak yeniden baslayabilir ikisini de kaybedebiliriz dediler bu saliya kaldi kanama yoksa icerde yapilcak. durum netlessin oyle yazim dedim hala net degil 13 haftam bitti hala cok cok cokkkkk kusuyorum haftanin 4 ,5 gunu hastanede geciyor bitkisel hayt yasiyorum psikolojim sagligim herbir hucrem ciglik cigliga cok yorgunum hizlica yaziyorum nitekim her an baslayabilir kusmam beni merak ediyosunuz bende sizleri ediyorum gelemiyorum zombi gibiyim ailemle dahi az gorusuyorum takat yok mecal yok yok yok yok oyke iste rabbim yavrularimla sonunuzu hayretsin
Neyseki ya normal herşey,gözün aydınMerhabalar. Bugün şeker tarama testini yaptırdım, gebe olanlara ve olacaklara bilgilendirici bi özet geçeyim
Bikaç gündür evde takip yapıyordum ve açlık tokluk şekeri ölçümlerim gayet iyiydi ama doktorum yükleme şart dedi,peki dedim.
50grlık olandan içtim, risk grubunda olmayanlara genellikle 50lik içiriliyor. Aç veya tok gitmek farketmiyor. 75 yada 100 gram glikoz yüklenecekse aç olmak şartmış.
Tabi fazla tatlı bişey ama genel olarak çilekli sodaya benziyor ve zorlanmadım. Bulantı olmadı. İçeceği içtikten bi saat sonraki değerim 110 çıktı,üst sınır 140. Sorunsuz atlattık.
Hepinize güzellikler diliyorum
Ewet Denizim, hiç üzmediler bizi şu ana kadar, inanıyorum bundan sonra da üzmeyecekler, güzel tamamlayacağız bu yolculuğuHarika gidiyor senin embriyoların hayata katılma maceraları :) devamı da böyle sürsün canım
Progesteron düşsün diye kasım ayında transfer olacak, o süreçte donduracaklardır, 5.günden sonra donduruyorlar diye biliyorum, yarın aradıklarında o bilgiyi de verirlerDondurulmuş mu transfer edilecek canım
AA ne güzel bir tesadüf bu :) kızın ismi ile hep çok iyi hissetsin.. tansiyon da hep böyle devam eder umarım.. Doğuma kadar her şey yolunda gidecektir böyle bir beslenme ile sanırım.Tansiyonum şimdilik çok iyi Denizim.
Bu arada kızımın adı Deniz olacak,inşallah
Tuzsuz besleniyorum,az yiyorum. İşe yaradı son haftada 12/8i bile az gördüm. Şimdilik gelişimi iyi 850 gram oldu. Bakalım ileri haftalarda neler olucak
Gözün aydıngünaydınlaar..
cumartesi ayrıntılı ultrason vardı kuzular her şeyi yerli yerinde şükür kızımızın.. benim sağ böbreğe baskı yapıyormuş az bi büyüme var dedi.. önlem olarak sola yat dedi..
onun dışında hamile kaldığım kiloya geri gelmişim.. vitaminlere devam.. 30 kasıma şeker yükleme kontrol randevusu verdi.
inşallahh sizlerin de güzel haberlerinizi almak nasip olsun..
selozy maşalllah kuzuşa benim kız da 340 gr olmuş boyunu demediler.. deniz ismine bayılırım..adıyla gelsin sağlıkla inşallahh..
Armin geçmiş olsun canım inşallah sağlıklıdır 2 numaralı bebiş de..
hepinize sevgiler
sağolGözün aydın
İnşallah diğerlerinde kaliteli olur, arka arkaya doğurursunMerhabalar,
Hastaneden aradılar, 3 tanesi istenilen seviyeye gelmiş, dondurulmuş, diğerlerine yarın tekrar bakılacak dedi
Diğerlerinin bölünmesi geriden geliyor demek
3 tane çok iyi bir tablo, darısı 1 ay sonraki tutunmalarına
GöZün aydın canım hep böyle güzel haberler olsungünaydınlaar..
cumartesi ayrıntılı ultrason vardı kuzular her şeyi yerli yerinde şükür kızımızın.. benim sağ böbreğe baskı yapıyormuş az bi büyüme var dedi.. önlem olarak sola yat dedi..
onun dışında hamile kaldığım kiloya geri gelmişim.. vitaminlere devam.. 30 kasıma şeker yükleme kontrol randevusu verdi.
inşallahh sizlerin de güzel haberlerinizi almak nasip olsun..
selozy maşalllah kuzuşa benim kız da 340 gr olmuş boyunu demediler.. deniz ismine bayılırım..adıyla gelsin sağlıkla inşallahh..
Armin geçmiş olsun canım inşallah sağlıklıdır 2 numaralı bebiş de..
hepinize sevgiler
Bana dil altı sprey New Life Nano Sprey vermişti doktorum nerdeyse 2 aydır kullanıyorumİyi akşamlar kızlar d vitaminim düşmüş dr devit 3 vermişti. Devitte paraben olduğu söyleniyor doğru mu bilemiyorum, biraz huzursuz oldum. Sizlerin önereceği başka bir d vitamini markası var mı acaba?
İnşallah tüm sıkıntılar geçmiş olsun Arminciğim en kısa zamanda. Amniyosentez iyi çıkar inşallah. Allah yavrularını sağlıklarıyla bağışlasın sana. Bizi habersiz bırakma.hepinize merhabalar durumum malumunuz ama baska seyler de cikti bebeklerden birinin hasta oldugunu soylediler digerinin cok sahlikli gelistigini ama 2 numaralari bebegin kalbinin gelisimi yarida kaldigi yavas attigi ense kalin down olabilecegini kafasinin etrafinda su toplandigini soylediler. amniyosentezi kabul ettim bu durum da emin olmak icin yapilicaktiji bir numarali iyi olan bebegin etrafında eski bi kanama farkettiler yaparsak yeniden baslayabilir ikisini de kaybedebiliriz dediler bu saliya kaldi kanama yoksa icerde yapilcak. durum netlessin oyle yazim dedim hala net degil 13 haftam bitti hala cok cok cokkkkk kusuyorum haftanin 4 ,5 gunu hastanede geciyor bitkisel hayt yasiyorum psikolojim sagligim herbir hucrem ciglik cigliga cok yorgunum hizlica yaziyorum nitekim her an baslayabilir kusmam beni merak ediyosunuz bende sizleri ediyorum gelemiyorum zombi gibiyim ailemle dahi az gorusuyorum takat yok mecal yok yok yok yok oyke iste rabbim yavrularimla sonunuzu hayretsin
teşekkürler canım, inşallah hayırlı zamanda hayırlı ve bize uğur getirecek evlatlarla mükafatlandırır allah bizi, evlatla sınanmak da zor, yani varlığı da yokluğu da ayrı bir dert olabiliyor yazgıya göre. inşallah hayırlı ve güzel olanı yazmıştır mevlam hepımız ıcın
Sağol canım inşallahh hep birlikteGöZün aydın canım hep böyle güzel haberler olsun
İnşallahhh :)) Bugün haber vereceklerİnşallah diğerlerinde kaliteli olur, arka arkaya doğurursun
Merhabalar,
Hastaneden aradılar, 6 tane dondurulmuş :)) Kalitelerini sordum AA,BB,AA,CC,AB,BB dedi, son 2 den tam emin değilim.
2 AA var onla yeter:)
Sağol kuzum, inşallahh :))Heeyy maşallah! Tü tü tüüü! Geliyolar bebeler