Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım
Tansiyonun nasıl oldu? Bebeği hiç sormuyorum o zaten yaşama sıkı sıkı tutunuyor şu an. Sen iyi misin?
Tansiyonum şimdilik çok iyi Denizim.
Bu arada kızımın adı Deniz olacak,inşallah
Tuzsuz besleniyorum,az yiyorum. İşe yaradı son haftada 12/8i bile az gördüm. Şimdilik gelişimi iyi 850 gram oldu. Bakalım ileri haftalarda neler olucak

Sağol canım benim inşallahhh
Senin için bu ay güzel şeyler hissediyorum ben de
Yaşadığın kötü günlerin üzerine güller ekilecek

Ewet canım, sıkıntısız geçti süreç, yarın arayacaklar, herşey yolundaysa donduracaklar
İnşallah öyle olur, etiketlerim tabii, paylaşırım mutluluğumu, paylaştıkça çoğalıyor sevinçler
Canımsın, çok çok geçmiş olsun, herşey yolunda gitsin ve sağlıkla kucağına al miniklerini
Dualarımız sizlerlee
Neyseki ya normal herşey,gözün aydın
Harika gidiyor senin embriyoların hayata katılma maceraları :) devamı da böyle sürsün canım
Ewet Denizim, hiç üzmediler bizi şu ana kadar, inanıyorum bundan sonra da üzmeyecekler, güzel tamamlayacağız bu yolculuğu
Dondurulmuş mu transfer edilecek canım
Progesteron düşsün diye kasım ayında transfer olacak, o süreçte donduracaklardır, 5.günden sonra donduruyorlar diye biliyorum, yarın aradıklarında o bilgiyi de verirler
İnan bir tık ötesini çok düşünmedim, hep andaydım

AA ne güzel bir tesadüf bu :) kızın ismi ile hep çok iyi hissetsin.. tansiyon da hep böyle devam eder umarım.. Doğuma kadar her şey yolunda gidecektir böyle bir beslenme ile sanırım.

günaydınlaar..
cumartesi ayrıntılı ultrason vardı kuzular her şeyi yerli yerinde şükür kızımızın.. benim sağ böbreğe baskı yapıyormuş az bi büyüme var dedi.. önlem olarak sola yat dedi..
onun dışında hamile kaldığım kiloya geri gelmişim.. vitaminlere devam.. 30 kasıma şeker yükleme kontrol randevusu verdi.
inşallahh sizlerin de güzel haberlerinizi almak nasip olsun..

selozy maşalllah kuzuşa benim kız da 340 gr olmuş boyunu demediler.. deniz ismine bayılırım..adıyla gelsin sağlıkla inşallahh..
Armin geçmiş olsun canım inşallah sağlıklıdır 2 numaralı bebiş de..

hepinize sevgiler

Gözün aydın

İnşallah diğerlerinde kaliteli olur, arka arkaya doğurursun

GöZün aydın canım hep böyle güzel haberler olsun

İyi akşamlar kızlar d vitaminim düşmüş dr devit 3 vermişti. Devitte paraben olduğu söyleniyor doğru mu bilemiyorum, biraz huzursuz oldum. Sizlerin önereceği başka bir d vitamini markası var mı acaba?
Bana dil altı sprey New Life Nano Sprey vermişti doktorum nerdeyse 2 aydır kullanıyorum

İnşallah tüm sıkıntılar geçmiş olsun Arminciğim en kısa zamanda. Amniyosentez iyi çıkar inşallah. Allah yavrularını sağlıklarıyla bağışlasın sana. Bizi habersiz bırakma.

En icten sekilde AMIN

Heeyy maşallah! Tü tü tüüü! Geliyolar bebeler
Sağol kuzum, inşallahh :))
Canım sayarken 3-AA, 3-BB, 6-AA gibi başına rakam söyledi, bölünen hücrele falan mı sormadım o an heyecandan
Genetiğe gidip gitmeme konusunu konuşuruz doktorla, bize bırakır büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…