- 25 Ekim 2018
- 1.948
- 6.355
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #12.181
MaşAllah kuzum,inşAllah sonuna kadar sağlıkla devam etsin canımpanic_attack @Armin Sizin için güzel günlerin başlangıcı olan yer karşısındayım ben de
Çıktım opudan, dinleniyorum, 40 dakika falan sürdü girip çıkmam
15 adet dediler narkozun etkisiyle sordum
Odaya geçtim kahvaltı yapıyorum
Detaylı bilgiyi alırız çıkmadan
Eşim daha sperm örneği vermedi, belli zamanı var demekki
Amin kuzum 14 müş 15 değil:))MaşAllah kuzum,inşAllah sonuna kadar sağlıkla devam etsin canım
Maşallah canım, bebiş olsunlar, sağlıkla devam etsinlerpanic_attack @Armin Sizin için güzel günlerin başlangıcı olan yer karşısındayım ben de
evet oldukça heyecanlı,gün gün ne olacak heyecanı,yarışma başlıyorr :)Amin kuzum 14 müş 15 değil:))
Çıktık şimdi hastaneden
Yarın arayıp bilgi verecekler
Doktoruma soracaklar o karar verecek transfer işlemine
Hemense reçete yazacaklar
Yoksa adet olunca bilgi vereceğim rahim kalınlaştırıcı estrofem verecekler
Heyecanlı, en sevdiğim kısıma geldi sıra:))
panic_attack @Armin Sizin için güzel günlerin başlangıcı olan yer karşısındayım ben de
Hadi yaa, güzel şeyler hatırlatsın diye göndermiştim:)) neyseki düşmemişsinFotoğrafı görünce duygulandım valla. Hey gidi günler hey :) O siyah aracın olduğu yerde saçma bi rampa gibi bişi var ve sonrası yarım metre boşluk. Orda nerdeyse düşüyodum tedaviye giderayak :))
Geçmiş olsun kuzum. Asıl heyecan şimdi başlıyor.14 çok iyi bi sayı. Hepsi löp löp blast olsun inşallaa çok amin.
CanımAmin kuzum 14 müş 15 değil:))
Çıktık şimdi hastaneden
Yarın arayıp bilgi verecekler
Doktoruma soracaklar o karar verecek transfer işlemine
Hemense reçete yazacaklar
Yoksa adet olunca bilgi vereceğim rahim kalınlaştırıcı estrofem verecekler
Heyecanlı, en sevdiğim kısıma geldi sıra:))
Umarım Denizim, aynen iğne döneminde de, opu günü de bir sıkıntı yaşamadım, böyle devam eder umarım süreçCanım
Sayı gibi kaliteleri de güzel olur umarım.. dediğin gibi heyecanlı kısım başladı senin için. Her şey çok güzel olsun.. şimdiye kadar nasıl su gibi aktı yine öyle olsun :)
maşallahh kuzum inşallahh devamı da güzel olsun..Embriyolog aradı, 9 tanesi döllenmiş, çok iyi sayı elde ettik, bölünmeye yarın başlayacaklar, yarın bilgi vereceğiz dediler
İnşallah kuzum, çok sağollmaşallahh kuzum inşallahh devamı da güzel olsun..
sağlıkla bölünüp,5.güne gelsin yavrular inşşAllah canımmEmbriyolog aradı, 9 tanesi döllenmiş, çok iyi sayı elde ettik, bölünmeye yarın başlayacaklar, yarın bilgi vereceğiz dediler
İnşallahh kuzummmsağlıkla bölünüp,5.güne gelsin yavrular inşşAllah canımm
Gayet iyi başladılar yolculuklarına canım..en zekileri, en güzelleri/ en yakışıklıları, en iyileri 5. Güne kadar devam edip sana kavuşsun :)Embriyolog aradı, 9 tanesi döllenmiş, çok iyi sayı elde ettik, bölünmeye yarın başlayacaklar, yarın bilgi vereceğiz dediler
Ewet, yolculuğun sonu mutluluk olsun :) sağol Denizim umarımmmmGayet iyi başladılar yolculuklarına canım..en zekileri, en güzelleri/ en yakışıklıları, en iyileri 5. Güne kadar devam edip sana kavuşsun :)
hayy maşallah iyi haberler gelmeye devam ediyoooorrEmbriyolog aradı, hepsi bölündü istenilen şekilde
2 gün dışarı çıkarıp rahatsız etmiyoruz embriyoları, 21 inde arayacağız merak etmeyin dedi
Aynen, şu son haberi de alırsakk transfere kadar rahatım :) Azcık kilo vermek, kolestrol, B12, D vitaminine odaklanacağım bu süreçtehayy maşallah iyi haberler gelmeye devam ediyoooorr
evet mümkün olduğu kadar sağlıklı yaşam kuzu eksikler de tamamlansın bu süreçte.. hazır gir transfere inşallaaahAynen, şu son haberi de alırsakk transfere kadar rahatım :) Azcık kilo vermek, kolestrol, B12, D vitaminine odaklanacağım bu süreçte
Tesekkurlerdennisgo , Hersey dahada guzel olucak inaniyorum. Herseyin zamani vakti var. Allahim en guzellerini nasip etsin. Gec olsun guc olmasin insallah. Guzel bir tatili hak ettin. Tadini cikar umarim cok guzel gecer tatilin. Bende gidip bi iki ay kalabilsem ne guzel olur.
flx77 Uzme canini, en yakin zamanda sende hamile kalicaksin inaniyorum. Sadece rahatla biraz fazla dusunup takinca inadina olmuyo diyolar.
Bu bebisler olsa bir dert olmasa bi dert. Benim gorumcem dogum yapti ve suan kendisi depresyonda, tedavi goruyor.
Arkadasida keza oyle isi gucu herseyi birakmis tedavide.
Sunu anladimki herseyden once AKIL ve BEDEN sagligi daha onemli.
Bazen herseyden kacip kocamla bir dag evinde yalniz yasamayi istiyorum. Aklima ve beden sagligima sahip cikayim derken deliriyomuyum ne