Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
panic_attack panic_attack @Armin Sizin için güzel günlerin başlangıcı olan yer😊😊karşısındayım ben de
Çıktım opudan, dinleniyorum, 40 dakika falan sürdü girip çıkmam
15 adet dediler narkozun etkisiyle sordum
Odaya geçtim kahvaltı yapıyorum
Detaylı bilgiyi alırız çıkmadan
Eşim daha sperm örneği vermedi, belli zamanı var demekki
MaşAllah kuzum,inşAllah sonuna kadar sağlıkla devam etsin canım :KK200: :dua:

MaşAllah kuzum,inşAllah sonuna kadar sağlıkla devam etsin canım :KK200: :dua:
Amin kuzum 14 müş 15 değil:))
Çıktık şimdi hastaneden
Yarın arayıp bilgi verecekler
Doktoruma soracaklar o karar verecek transfer işlemine
Hemense reçete yazacaklar
Yoksa adet olunca bilgi vereceğim rahim kalınlaştırıcı estrofem verecekler
Heyecanlı, en sevdiğim kısıma geldi sıra:))

panic_attack panic_attack @Armin Sizin için güzel günlerin başlangıcı olan yer😊😊karşısındayım ben de
Maşallah canım, bebiş olsunlar, sağlıkla devam etsinler

Çıktık şimdi hastaneden
evet oldukça heyecanlı,gün gün ne olacak heyecanı,yarışma başlıyorr :)

Fotoğrafı görünce duygulandım valla. Hey gidi günler hey :) O siyah aracın olduğu yerde saçma bi rampa gibi bişi var ve sonrası yarım metre boşluk. Orda nerdeyse düşüyodum tedaviye giderayak :))

Geçmiş olsun kuzum. Asıl heyecan şimdi başlıyor. :rolleyes: 14 çok iyi bi sayı. Hepsi löp löp blast olsun inşallaa çok amin. :nazar::KK200:

Fotoğrafı görünce duygulandım valla. Hey gidi günler hey :) O siyah aracın olduğu yerde saçma bi rampa gibi bişi var ve sonrası yarım metre boşluk. Orda nerdeyse düşüyodum tedaviye giderayak :))

Geçmiş olsun kuzum. Asıl heyecan şimdi başlıyor. :rolleyes: 14 çok iyi bi sayı. Hepsi löp löp blast olsun inşallaa çok amin. :nazar::KK200:
Hadi yaa, güzel şeyler hatırlatsın diye göndermiştim:)) neyseki düşmemişsin
Çok sağol canım benim, umarımm🙏💕🥰

Çıktık şimdi hastaneden
Canım
Sayı gibi kaliteleri de güzel olur umarım.. dediğin gibi heyecanlı kısım başladı senin için. Her şey çok güzel olsun.. şimdiye kadar nasıl su gibi aktı yine öyle olsun :)

Canım
Sayı gibi kaliteleri de güzel olur umarım.. dediğin gibi heyecanlı kısım başladı senin için. Her şey çok güzel olsun.. şimdiye kadar nasıl su gibi aktı yine öyle olsun :)
Umarım Denizim, aynen iğne döneminde de, opu günü de bir sıkıntı yaşamadım, böyle devam eder umarım süreç
1 ay sonra transfer olacağı annemin hoşuna gitmese de hayırlısı :))
İşe başladım bugün ben de
Gözüm telefonda, bekliyorum heyecanla:)

Embriyolog aradı, 9 tanesi döllenmiş, çok iyi sayı elde ettik, bölünmeye yarın başlayacaklar, yarın bilgi vereceğiz dediler
Gayet iyi başladılar yolculuklarına canım..en zekileri, en güzelleri/ en yakışıklıları, en iyileri 5. Güne kadar devam edip sana kavuşsun :)

Tesekkurler dennisgo dennisgo , Hersey dahada guzel olucak inaniyorum. Herseyin zamani vakti var. Allahim en guzellerini nasip etsin. Gec olsun guc olmasin insallah. Guzel bir tatili hak ettin. Tadini cikar umarim cok guzel gecer tatilin. Bende gidip bi iki ay kalabilsem ne guzel olur.

flx77 flx77 Uzme canini, en yakin zamanda sende hamile kalicaksin inaniyorum. Sadece rahatla biraz fazla dusunup takinca inadina olmuyo diyolar.

Bu bebisler olsa bir dert olmasa bi dert. Benim gorumcem dogum yapti ve suan kendisi depresyonda, tedavi goruyor.
Arkadasida keza oyle isi gucu herseyi birakmis tedavide.

Sunu anladimki herseyden once AKIL ve BEDEN sagligi daha onemli.
Bazen herseyden kacip kocamla bir dag evinde yalniz yasamayi istiyorum. Aklima ve beden sagligima sahip cikayim derken deliriyomuyum ne :deli:

teşekkürler canım, inşallah hayırlı zamanda hayırlı ve bize uğur getirecek evlatlarla mükafatlandırır allah bizi, evlatla sınanmak da zor, yani varlığı da yokluğu da ayrı bir dert olabiliyor yazgıya göre. inşallah hayırlı ve güzel olanı yazmıştır mevlam hepımız ıcın

X