Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah umdugundan daha iyi gecer tatilin. Memleket havası suyu... Şifa olsun insallah

Evet canım güzel bir tatilden sonra önümüze bakarız artık.gelecek sene tekrar başlarız ama kafamızda net bir tarih olmadığı için o kadar boş bir beyinle gidiyorum ki tatile sadece eğleneceğim :)

Selam Deniz,
Çok sevindim negatifi görmene(absürd bir cümle oldu ama öyle:)) kafan rahat şekilde başlasın tatil, eşin de eşlik edecek mi bu süreçte sana, yalnız mı gideceksin. 10 kg çok iyi, dediğin gibi diyetisyen bence de iyi olur,vücudun ihtiyacına göre dengeli beslenme programı için.

Evet canım güzel bir tatilden sonra önümüze bakarız artık.gelecek sene tekrar başlarız ama kafamızda net bir tarih olmadığı için o kadar boş bir beyinle gidiyorum ki tatile sadece eğleneceğim :)
Bencede kafanı boşalt, bütün pozitifliği yüklen ve öyle dön. İyi tatiller ozaman

hadi bakalım,Tatil başlasın canım,son kez negatif çıkışını kutluyor olalım,
hazır olunan zamanda pozitif haberlerini de alalım inşAllah

selam canım harika haberler o zamannn tatilin gelsiiinn:)

Eşim iznini ameliyat sürecinde ve sonrasında kullandığı için eşlik etmeyecek maalesef. O çalışacak ben gezeceğim :) hcg sıfır olsun diye iki ay beklemek gerçekten saçma bir şeydi ama neyse ki geride kaldı.. sen nasılsın kontrol yarın mı?

hadi bakalım,Tatil başlasın canım,son kez negatif çıkışını kutluyor olalım,
hazır olunan zamanda pozitif haberlerini de alalım inşAllah
Umarım canım.. bundan sonraki kan testim sağlıklı pozitifler için olsun. Bugün hemşire ile vedalaşıyoruz seneye başlarım yine kan vermeye diyorum :)

İyiyim, heyecanlıyım, iğnelerimi oluyorum, ewet yarın sabah 10 da randevum var. Opu sonrası gün gün arayıp embriyo durumunu söylüyorlar ya, nedense o kısım heyecan yaratıyor bende:)) Transfer sonrası beklemek biraz daha stres yaratır tabi:)

Burada öyle değil biliyor musun? Opu dan iki gün sonra arayıp kaç embriyo döllendi, durumları nasıl bilgi veriyorlar. Sonra da şu gün şu saatte transferiniz var diyorlar. Öyle olunca stres yapmıyorsun. Bence transfer sonrası keyif aldığın şeylerle oyalanmak güzel. Bol kahkahalı eski diziler izlemek, okumaktan yazmaktan hoşlanıyorsan bunları yapmak ufak yürüyüşler çok iyi geliyor..

Yaaa her gün arayıp bilgi versinler bebişlerim hakkında, o heyecanı yaşamak istiyorum:)) Ewet okumayı severim, yürüyüşü de. Yeğenimle vakit geçirmeyi de, bakalım nasıl bir süreç bekliyor bizi

stres bizi daha çok dusurur bılyorsun canım, düşmek yok kı sen de yakın zamanda gebe kalabılmıstın zaten, sımdı sıra saglıklı olanında

Çok sağol canım benimm, inşallahhh. Sana da en kısa sürede yeniden yaşatsın o duyguyu

amiin kuuzm hepimiz gülelim bol bol, bebek bezi değiştirelim inşallah en kısa zamanda :)

hatırlıyorum kuzum, o muhabbetler de dün gıbı aklımda, inşallah 2019 u hepımız saglıklı hamılelıklerle kapatacagız aminnn

amiiin inşallahh 2020de de sağlıkla kucağımıza alıyoruuuz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…