-
- Konu Sahibi panic_attack
- #12.061
Valla bende yazdığını yazacaktım topic canlansın titreşim yollayın diyeYanlarım ağrıyor diye bir laf vardır ya neymiş anladım. Kaburgalarım sızlıyor resmen ama olsun. Tavsiye edilmemekle birlikte hala uyurken sırtüstü duruma geliyorum, sabah kalktığımda anlıyorum.
Bu kısımlar zorlasa da elbette darısı başınıza çift çizgiyi bekleyenler :) Hep aklımdasınız. Yazın dinlendiniz sayalım, haydi aşamaları, tarihleri, denemeleri yazın canlandırın burayı.seheryeli77 iyi şanslar. flx77 @Senella @dvtb @dennisgo @Beste78 @nur0606 @NorthCarolina ve burda başka kim varsa, en kısa sürede alalım inşallah müjdelerinizi.
Sağol bitanem, inşallahhhbir bebek haberi de senden alalım inşAllah kuzum
Umarım nurrrHayırlı olsun canım inanıyorum en kısa zamanda bebiş haberi gelecek,
Çok sağol Meryem, kasımda aşk başkaymış, öyle olsun :))Haydi bakalım taptaze güzel bir süreç olsun sonbahar sana uğurlu gelsin inşallah.
Merhabalar
Ben de bugün başladım tedaviye, 3 kutu Gonal F iğne, 1 iğneyi 2 gün vurduracağım, günlük dozum 300 mg yani. 5 adet 75 lik merional iğne. Bugün başladım iğneye. Cumartesi kontrol
merhaba kuzumm geçmiş olsun...merhaba kızlar, kırmızı kartı gördüm :) moralim düştü, bu ay biraz ümidim vardı, üzüldüm haliyle, deneme çalışmalrı devam edenler ne duygular içinde olduğumu daha yakından tanırlar zaten :) kısmet arkadaşlar , bir kaç iyi habe gelsin ki burası da bi keyiflensin canlansın inşallah. umutla bakmak inanmak tabi ki çok önemli ama kısmetten fazlası da olmuyor maalesef. umarım 2019 bıtmeden burada bekleyen herkes guzel mujdelı haberler versın bıze, ve nerde bekleyen ugruna dua eden varsa allah onların da dualarını gerı cevırmesın ınsallah
Çok sağol canım benimm, inşallahhh. Sana da en kısa sürede yeniden yaşatsın o duyguyugüzelimm, inşallah hayırlısıyla ve kolaylıkla ilerleyip tamamlansın tedavi sürecin ve bal gibi bir evlat/evlatlar versin rabbim sana da inşallah.
Geçmiş olsun. Düşük kolay atlatılan birşey değil. Zaten tek teselli doktorların hep yinelediği doğal seleksiyon olayı ki bebeğin biyopsisinde de kromozomal problem çıkmış. Biz baktırmadık mesela ama sağlıksız bir bebekmiş demek ki dedik akışına bıraktık. Bir daha aynı şeyi yaşamayayım korkusu oluyor tabii ama kaybı saplantı haline getirmeyi engelleyen de aynı zamanda bir sonraki denemenin heyecanı, umut ve doğanın bunu telafi edeceği hissi. Ben düşükten 2,5 ay sonra hamile kaldım. Denemeye başlayınca umarım sizin de uzamaz. Kick boxla eş zamanlı sanatsal bir aktivite de öneririm ter atmak gerektiği kadar ruhu da dinlendirmek de gerekMerhaba Bayanlar,
Kisaca ozet gecmek gerekirse ilacli dusuk sonrasinda yine bakildi ve saglikli dusuk gerceklestigini onayladi doktorlar. Parca falanda kalmamis ve ilk adet donemimi gecirdim. Zor bir donemdi anksiyete tavan yapti ozellikle nefes darligi yasatiyo bana ama simdi daha iyiyim ofke kontrolu problemimide atlatirsam daha iyi olucak. Sigarayi tamamen biraktim neredeyse 1.5 ay olucak ve kick boxa yeniden basladim. Insallah daha iyi hissedicez, esim ve ben cok yiprandik ve hala korkuyoruz.
Bu arada biyopsi sonucu geldi bebegin. Monozomy x ( Turner Sendromu ) yani anormal cikti sonuc. Soylediklerine gore sadece kiz cocuklarinda goruluyormus. Ebe her gebelikte olucak diye bisey yok ama yinede detayli bi arastirma yaptirabilirsiniz dedi. Bugun genetik test icin doktora gidicez. Onerileriniz varsa lutfen yazin.
Insallah testlerde bir sorun cikmaz, sadece sansizliktir. Vardir bundada bir hayir diyerek kabullneme asamasinin yarisini gectim. Allahim Hepimize saglikli gebelik ve bebisler versin. Dualarinizi eksik etmeyin lutfen.
Bende kırmızı kart gördüm ve ümidim gittikçe azalıyor hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Bende öyleyimflx77 yalnız değilsin, Allah büyük ben umutla bekliyorum biryandan gözlerimden yaşlar süzülüyor bAkalım neler yaşayacaz. Vitamin kullanıyordum 2 aydır bitti alıp almama konusunda bile emin değilim olmuyo boşuna almayayım diyom iyice strese girdim bende
Geçmiş olsun. Düşük kolay atlatılan birşey değil. Zaten tek teselli doktorların hep yinelediği doğal seleksiyon olayı ki bebeğin biyopsisinde de kromozomal problem çıkmış. Biz baktırmadık mesela ama sağlıksız bir bebekmiş demek ki dedik akışına bıraktık. Bir daha aynı şeyi yaşamayayım korkusu oluyor tabii ama kaybı saplantı haline getirmeyi engelleyen de aynı zamanda bir sonraki denemenin heyecanı, umut ve doğanın bunu telafi edeceği hissi. Ben düşükten 2,5 ay sonra hamile kaldım. Denemeye başlayınca umarım sizin de uzamaz. Kick boxla eş zamanlı sanatsal bir aktivite de öneririm ter atmak gerektiği kadar ruhu da dinlendirmek de gerek
Yeni tedavin hayırla başlayıp hayırla sonuçlansın inşallahMerhabalar
Ben de bugün başladım tedaviye, 3 kutu Gonal F iğne, 1 iğneyi 2 gün vurduracağım, günlük dozum 300 mg yani. 5 adet 75 lik merional iğne. Bugün başladım iğneye. Cumartesi kontrol
İnşallahhh, çok teşekkür ederim.Yeni tedavin hayırla başlayıp hayırla sonuçlansın inşallah
Geçmiş olsun tekrar kötü şeyler olmasın inşallah ,bence sizin genetikte bişey yoktur yani çoğu düşüğün kimyasalın sebebi kromozom anomileri 35 yaş üstü daha çok oluyor.gönlünce olsun inşallahMerhaba Bayanlar,
Kisaca ozet gecmek gerekirse ilacli dusuk sonrasinda yine bakildi ve saglikli dusuk gerceklestigini onayladi doktorlar. Parca falanda kalmamis ve ilk adet donemimi gecirdim. Zor bir donemdi anksiyete tavan yapti ozellikle nefes darligi yasatiyo bana ama simdi daha iyiyim ofke kontrolu problemimide atlatirsam daha iyi olucak. Sigarayi tamamen biraktim neredeyse 1.5 ay olucak ve kick boxa yeniden basladim. Insallah daha iyi hissedicez, esim ve ben cok yiprandik ve hala korkuyoruz.
Bu arada biyopsi sonucu geldi bebegin. Monozomy x ( Turner Sendromu ) yani anormal cikti sonuc. Soylediklerine gore sadece kiz cocuklarinda goruluyormus. Ebe her gebelikte olucak diye bisey yok ama yinede detayli bi arastirma yaptirabilirsiniz dedi. Bugun genetik test icin doktora gidicez. Onerileriniz varsa lutfen yazin.
Insallah testlerde bir sorun cikmaz, sadece sansizliktir. Vardir bundada bir hayir diyerek kabullneme asamasinin yarisini gectim. Allahim Hepimize saglikli gebelik ve bebisler versin. Dualarinizi eksik etmeyin lutfen.
Hergün yeni bi ağrıyla uyanıyorum kaç gecedir midem ağrıyor acaba acıkıyormuyum bilemedimYanlarım ağrıyor diye bir laf vardır ya neymiş anladım. Kaburgalarım sızlıyor resmen ama olsun. Tavsiye edilmemekle birlikte hala uyurken sırtüstü duruma geliyorum, sabah kalktığımda anlıyorum.
Bu kısımlar zorlasa da elbette darısı başınıza çift çizgiyi bekleyenler :) Hep aklımdasınız. Yazın dinlendiniz sayalım, haydi aşamaları, tarihleri, denemeleri yazın canlandırın burayı.seheryeli77 iyi şanslar. flx77 @Senella @dvtb @dennisgo @Beste78 @nur0606 @NorthCarolina ve burda başka kim varsa, en kısa sürede alalım inşallah müjdelerinizi.
Hergün yeni bi ağrıyla uyanıyorum kaç gecedir midem ağrıyor acaba acıkıyormuyum bilemedim
sen şeker yüklemesi yaptırdın mı
Aynen herbişeye normaldir diyoruz zaten demek ki normalBenim uyandıracak kadar olmasa da anlık kramp, ayaktayken ağrı gibi tuhaf bi şeylerim oluyo son günlerde. Normaldir zaar. :/
Bİ de yatış pozisyonu ayarlamaya çalışmaktan bıktım. Sola yatmayı sevmiyorum çünkü. Bi de kolum zonkluyo zaten aşıdan. En son doktorum uzun süre dümdüz yatma da nasıl yatarsan yat, takılma bu kadar dedi. Rahat ediyosan karnının üzerine de yatabilirsin bebek sıkışmaz korkma dedi. @Meryem Seyyan
Bana şeker yüklemesi yapılacak 1 Kasım'da. Yükletmemek için direndim ama anne tarafı komple şeker hastası olunca, doktorum ben de kendime yükledim iki gebeliğimde de diyerek beni ikna etti. Yükleme yapılmayıp parmaktan tahlile takip edilince geç fark ediliyormuş gebelik şekerinin olup olmadığı. Kusarım içersem dedim, limonlu bayıcı olmayanı var ondan içeceksin dedi. Kaçamadım yani. Buradan Canan Karatay'a sesleniyorum : Öjüüüürr dileriğğm..