Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayakta çok kalmamak iyi bence plesanta için ,aman dikkat et panikcim ben yürüyüşe başlamıştım ama devam etmek kısmet olmadı napalım bebişler zamanında sağlıkla doğsun sonra yürürüm
Hakkaten grubumuzun eski tadı kalmadı inşallah diğer arkadaşlardan hamile haberi alıp heyecan sevinç yaşarız
Ben daha hiçbişiii almadım ,alırım heralde :) valla liste msj atsan çok iyi olur

Genelde uzanıyorum zaten de mutfakta bi şeylerle uğraşırken oluyo bazen ağrım. Tamam eve gidince atayım sana listeyi de bi nutkun tutulsun. :))

Sen naptın canım tekrar kontrol falan inşallah yolundadır herşey doktoralar ortaya bişey atıp kenara çekiliyor
Aynen öyle canım kontrollere devam her seferinde başka birşey söyleniyor. Bir söylenen diğerini tutmuyor falan filan. Her seferinde alt üst oluyorum ben korku içinde yaşıyorum hep... Gerçeğe ulaşmak için bir sürü dr a birden gitmek zorunda kalıyorum. Şimdi bekliyoruz bebeğin gelişmesi gerek...

Yaptırın testleri tabii, içiniz rahat etsin. Benim ilk hamileliğim 7.haftada düşük oldu, ikincisi işte şu an devam ediyor. Henüz doğurmuşluğum yok :) İlk hamileliğimde 5.haftada kanamalar olmuştu, ikincide de 6. ve 10.haftada olunca eyvah yine aynı film diye kahrettim kendimi ama neyse ki bu tutundu. Darısı en kısa sürede başınıza.

Hergün yeni bi ağrıyla uyanıyorum kaç gecedir midem ağrıyor acaba acıkıyormuyum bilemedim
sen şeker yüklemesi yaptırdın mı
Benim şeker testi 21 ya da 22 ekimde. Dün tetanoz aşısının ilkini oldum, iyi bari kolum sızlamıyor diyordum bugün çktı bütün ağrı sızı. Sırt ağrım artıyor ve kasıklarda ani sancı oluyor bazen ayaktayken. Bunlar normal sayılıyor diye susup oturuyorum.

panic_attack
İyi bari nasıl yatarsak yatalım bebeği preslemiyoruz demek ki. Valla her pozisyonda ağrıyor her yerim artık bence erken başladı bu durum ama hayırlısı. Bir de sola yatmak makbul diyorlar ama ben de yatamadığım gibi bir de ne zaman sola yatsam bebe bir hareketleniyor ki, hani rahatsız edecek kadar, bence o da memnun olmuyor ne bileyim.

Tam tersiymiş. Yan yattığında hareketlenme sebebi en sevdikleri pozisyon olduğu içinmiş. Bebek ne kadar hareket ediyorsa o kadar keyfi yerindedir dedi doktorum. Benimki de yan yatınca coşuyo çünkü :)

30 yasimdayim. Genetik yazmisim yanlis oldu ( genetik icin $700 dolarcik istiyolar) bazi insanlarrin kan bagi olmasa bile bazen genetik benzerligi veya tasiyiciligi olabiliyomus o yuzden cocuklar hastalikli dogabiliyomus falan filan ona daha karar vermedik. Doktor Kromozom testi yapalim dedi kan verdik sonuclari bekliyoruz simdi. Bir kac test daha bakiyoda kafa bulandirmayayim simdi. Insallah sonuclar guzel cikarsa kendimizi hazir hissettigimizde denemelere baslamak istiyoruz insallah. Hayirlisi olsun

panic_attack Hala istiyorum hemde deli gibi bazen cok sinirleniyorum. Allahtan kocam cok sabirli ve anlayisli karsiliyo, yardim ediyo. Elimde tespihle geziyorum asi bayrampasa cocuklari gibi, herkese herseye kufur ediyorum. :) ama Kendimle gurur duyuyorum. Evet zor ama basaricam. 15 sene az degil yoksa o beni birakicak korkuyorum. Bebisin saglikla gelsin sana tatlim. favorimsin optum

Aminnn insallah. Saglikla dogurman dilegiyle Meryem

Hepinize tesekkur ederim super guzel pozitif yorumlariniz icin.

seheryeli77 tedavin hayırlı olsun kuzum. Löp löp yumurtaların, embriyoların olsun :) Kasım aşkın bebişin olsun inşallah. Rahim dinlendirme yapılacak mı bu arada onu bilmiyorum?
Çok teşekkür ederim canım benimm, öyle olsun bakalım :)) Rahim dinlendirme yapılacak mı ben de bilmiyorum kuzum, cumartesi kontrol, bakalım nasıl geçecek
İyi olmana çok sevindim. Dikkat et kendine

Geçmiş olsun canım kendine zaman ayırman kafayı toplaman için mutlaka yardımcı olacaktır. Test sonuçları da iyi gelir umarım. Ne zaman hazır hissedersen yeniden başlarsın umut etmeye ve güzel haberi almak için çabalamaya.

Canım
Düşükten sonra her ay pozitif görme umudun yarıda kalıyor ve seni yoruyor ama bir çok insan böyle süreçlerden sonra hamile kalıyor. Sonuçta bir sorun yok ve gelecek ay olmaması için hiç bir neden yok. Gelecek ay olmazsa aynı durum bir sonraki ay için de geçerli. Umarım sonu güzel olacak bu beklemenin

Bende kırmızı kart gördüm ve ümidim gittikçe azalıyor hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Umutsuz olmamak gerekir canım. CAnın sıkılmasın etkilenme demek tabiki saçma ve hissettiklerin çok normal. ama bu duyguları yaşayıp sonra yeniden umut etmek ve yola devam etmek gerekli..

Selam kızlar
Nihayet ilk negatifimi geçen hafta aldım. Bu hafta da ilaçlı filmim çekildi doktorum bir kan testi daha istedi ama iyi tatiller de dedi. Ben de biletimi aldım. 15 Ekim’de tatil başlıyor 2 Aralık ta geri döneceğim. Güzel bir tatil beni bekliyor. İstanbul’a adım attığım anda planlarım başlıyor, ilk bir haftam çok dolu. Sonrasında doktordu, kontroldü diyetisyendi araya sıkıştırmaya başlayacağım. Zaten gitmeyi beklerken 10 kg verdiğim için diyetisyenle pek yoğun görüşmek istemiyorum ama yine de ortama göre ve yeme davranışlarıma göre orada karar vereceğim..

Çok şükür ,bundan sonra da herşey istediğin gibi devam etsin canım önce tatil sevdiklerinle Bol bol vakit geçir Dinlen gez keyfini çıkar sonra da evine döndüğünde kaldığın yerden devam inşallah herşey çok güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…