-
- Konu Sahibi panic_attack
- #12.021
Anladım cnm sağol yani ankara ya git gel yapılıyor lotusta işlem yapmıyorlar öylemicanım öcesinde fsh e2 ve prolaktin hormanlarıma bakıldı
yüksekti onlar ilaç ve takviyelerle olması gerekn seviyeye getirildi
sonrasında randevu aldık Şanlıurfa Lotus hastanesi ile bağlantılı Ankara Gürgan klinikten ki klinik sahibi ve kurucusu Timur gürgan işlemi bizzat kendisi yapıyor
randevu sonrasında işlem Ankara'da yapılıyor işlemin yapılacağı günden bi gün öcesinde arıyorlar ve belli bi saat aç kalman gerekiyor ertesi gün yani işlem günü tekrar fsh bakılıyor sonra sizden kan alınıyor işlemden geçiyor anestezi altında uygulanıyor
biz ilgi ve alakadan çok memnun kaldık
Normal yoldan hamile kalırsın inşallah Rabbim denk getirsin insallah buay.canım öcesinde fsh e2 ve prolaktin hormanlarıma bakıldı
yüksekti onlar ilaç ve takviyelerle olması gerekn seviyeye getirildi
sonrasında randevu aldık Şanlıurfa Lotus hastanesi ile bağlantılı Ankara Gürgan klinikten ki klinik sahibi ve kurucusu Timur gürgan işlemi bizzat kendisi yapıyor
randevu sonrasında işlem Ankara'da yapılıyor işlemin yapılacağı günden bi gün öcesinde arıyorlar ve belli bi saat aç kalman gerekiyor ertesi gün yani işlem günü tekrar fsh bakılıyor sonra sizden kan alınıyor işlemden geçiyor anestezi altında uygulanıyor
biz ilgi ve alakadan çok memnun kaldık
İnsallah sag salim eli yüzü düzgün saglıklı sıhhatli doğsunBebeğin gelişimi normal, organlar normal, kalbinde ve bağırsağında ufak birer leke var ama bu ensede ödem yapacak boyutta değil dedi dr , fetal dna da bakılmayan bir kromozom bozukluğu ya da bir genetik hastalık olabilirmiş bizim fetal dna çok kapsamlı değildi ama en kesin sonuç verendi Down fln için. Amniyo önerebilir de o da genetik hastalığa teşhis koyamaz 150 tane böyle durum olabilirmiş amniyo derse değer mi risk almaya bilemiyorum 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım ne diyecek
Gözün aydın.Evet 5 ayın doldu artık. 22.haftanın içindeyken dolmuş oluyo. Ay hesabını son adet tarihinden takip edebilirsin. Mesela benimki 27 Nisan, geçtiğimiz ay sonu beşinci ayı doldurmuş oldum :)Doktordan geldim ,rahim ağzını ölçtü yine 26 mm çıktı 25 mm altı sıkıntı dedi belki de senin yapısı bu şekilde gidecek haftaya bidaha bakalım aynı duruyorsa içimiz daha rahat eder kısalma yok deriz dedi progestan fitil ,proluton devam dedi şuan erken Doğum riski görmüyorum dedi inşallah böyle devam eder haftası 21+1 çıktı 416 gr :) şimdi beş aylık oluyor dimi bu hafta ay hesabına kafam karışıyor
Sağol canım ya çok tedirgin gittim Allah’a şükür daha kısalmamış hayırlısı artık ,benim tüp bebe ya hesap daha farklı baz alınıyor son adetim 10 Mayıs transfer 31 MayısGözün aydın.Evet 5 ayın doldu artık. 22.haftanın içindeyken dolmuş oluyo. Ay hesabını son adet tarihinden takip edebilirsin. Mesela benimki 27 Nisan, geçtiğimiz ay sonu beşinci ayı doldurmuş oldum :)
hadi inşallah böyle atlatıcaksındır canım bebiş de iyiymiş demi :)Doktordan geldim ,rahim ağzını ölçtü yine 26 mm çıktı 25 mm altı sıkıntı dedi belki de senin yapısı bu şekilde gidecek haftaya bidaha bakalım aynı duruyorsa içimiz daha rahat eder kısalma yok deriz dedi progestan fitil ,proluton devam dedi şuan erken Doğum riski görmüyorum dedi inşallah böyle devam eder haftası 21+1 çıktı 416 gr :) şimdi beş aylık oluyor dimi bu hafta ay hesabına kafam karışıyor
Adetle transfer arası çok gün varmış. 25dolunca 6, 30.haftaya girince de 7 diye say o zaman sen :) daha akılda kalıcıSağol canım ya çok tedirgin gittim Allah’a şükür daha kısalmamış hayırlısı artık ,benim tüp bebe ya hesap daha farklı baz alınıyor son adetim 10 Mayıs transfer 31 Mayıs
İnşallah canım Allah beterinden korusun iyiydi bebiş çok şükürhadi inşallah böyle atlatıcaksındır canım bebiş de iyiymiş demi :)
ay hesabına gelirsek
4 ayı doldurdum misal bende geçen hafta, 16/4 4 aylık diyemeyiz
1 haftada 7 gün vardır. 4 ayda 120 gün vardır. 4 ayda 120/7= 17,14 haftalık çıkar gibi :))
Tamam canım sağolAdetle transfer arası çok gün varmış. 25dolunca 6, 30.haftaya girince de 7 diye say o zaman sen :) daha akılda kalıcı
Amin amin canım sağlıkla gelsinler inşallah hep iyi haberleri gelsinİnşallah canım Allah beterinden korusun iyiydi bebiş çok şükür
Hımm öyle hesaplayayım ozaman sağol tatlım
Doktordan geldim ,rahim ağzını ölçtü yine 26 mm çıktı 25 mm altı sıkıntı dedi belki de senin yapısı bu şekilde gidecek haftaya bidaha bakalım aynı duruyorsa içimiz daha rahat eder kısalma yok deriz dedi progestan fitil ,proluton devam dedi şuan erken Doğum riski görmüyorum dedi inşallah böyle devam eder haftası 21+1 çıktı 416 gr :) şimdi beş aylık oluyor dimi bu hafta ay hesabına kafam karışıyor
Sağol canım :) evet hızlı geçiyor aman bi şikayetin olmasın öyle devam etsinSorun olmamasına sevindim kuzum. Hangi aya girdim hangi ayı doldurdum derken benim de kafam karışıyor. Çok hızlı geçiyo sanki yav. Bi şikayetim yok diyedir belkiArmin duymasın zaman çabuk geçiyo son anlarda uğraşmayayım diye alışveriş listesini neredeyse tamamladım. En masraflısını yani bebek arabası travel set zımbırtısını en sona bıraktım belki yılbaşında kampanya falan olur diye :/
Benim randevu Pazartesi günü. Bi de aile hekimliği aradı, aynı gün tetanoz aşısının ilk dozu yapılacakmış. Grip aşısını da soracam bi.
Ben pazartesi ikinci dozu olucam. Ateş falan olmadı da kolum 2 gün ağrıdı. Ama bazı bünyelere ateş de yapıyomuş. Acelesi yok biraz daha beklenebilirSağol canım :) evet hızlı geçiyor aman bi şikayetin olmasın öyle devam etsinarmin bulantıdan buraya giremiyor İki bebe daha zor ,ooo listeler yapılıyor demek belki bizle de paylaşırsın
Aşı yapılacaktı doktor biraz daha bekle ateş falan olur şu rahim ağzını biraz daha kontrol altında tutalım ondan sora bakalım dedi
Evet kolu çok hareket etmemek lazımmış ,kaç haftaya kadar süre var mı bilmiyorum biraz daha bekliyim bakalımBen pazartesi ikinci dozu olucam. Ateş falan olmadı da kolum 2 gün ağrıdı. Ama bazı bünyelere ateş de yapıyomuş. Acelesi yok biraz daha beklenebilir
Adet düzeni şaşmaları bir sorun var demek değil ki. Mevsim geçişi var, kafayı takman var, belki beslenme düzeninde değişiklik var. Bünye yapmaya çalışıyor birşeyler işte. Bozma moralini hemen.Kızlar geçen ay 1 hafta erken olmuştum bu ay 3 gün erken oldum. Bu ayda beklentim sonu hazin oldu, sanırım doğaldan olmayacak moralim heray dahada bozuluyor, iyice strese girdim
Sağol canım nebilim buay daha bi umutluydum ama adetim yine erken gelince moralim bozuldu. İnş dediğin gibidirAdet düzeni şaşmaları bir sorun var demek değil ki. Mevsim geçişi var, kafayı takman var, belki beslenme düzeninde değişiklik var. Bünye yapmaya çalışıyor birşeyler işte. Bozma moralini hemen.