Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar geçen ay 1 hafta erken olmuştum bu ay 3 gün erken oldum. Bu ayda beklentim sonu hazin oldu, sanırım doğaldan olmayacak moralim heray dahada bozuluyor, iyice strese girdim

cok ıyı anlıyorum, ben de kurtajdan sonrakı ıkı uc ay neyse olmayabılır dedım ama sımdı her bat tarıhınde kotu hıssedıyorum kendımı, allah ne yazdıysa onu beklıyoruz canım . ınsallah allah sana guzel ve akıllı bır yavru mujdesı verır yakın zamanda

Doktordan geldim ,rahim ağzını ölçtü yine 26 mm çıktı 25 mm altı sıkıntı dedi belki de senin yapısı bu şekilde gidecek haftaya bidaha bakalım aynı duruyorsa içimiz daha rahat eder kısalma yok deriz dedi progestan fitil ,proluton devam dedi şuan erken Doğum riski görmüyorum dedi inşallah böyle devam eder haftası 21+1 çıktı 416 gr :) şimdi beş aylık oluyor dimi bu hafta ay hesabına kafam karışıyor
Canım
Umarım yapısal bir durumdur ve bir sonraki kontrolde bunu öğrenerek daha da rahatlarsın.

Merhabalar
Ben de bugün başladım tedaviye, 3 kutu Gonal F iğne, 1 iğneyi 2 gün vurduracağım, günlük dozum 300 mg yani. 5 adet 75 lik merional iğne. Bugün başladım iğneye. Cumartesi kontrol
Yeni tedavide bol bol kaliteli yumurtaların olsun her birisi sağlıklı embriyolara dönüşsün canım

cok ıyı anlıyorum, ben de kurtajdan sonrakı ıkı uc ay neyse olmayabılır dedım ama sımdı her bat tarıhınde kotu hıssedıyorum kendımı, allah ne yazdıysa onu beklıyoruz canım . ınsallah allah sana guzel ve akıllı bır yavru mujdesı verır yakın zamanda
Amin inşallah 🙏

Merhabalar
Ben de bugün başladım tedaviye, 3 kutu Gonal F iğne, 1 iğneyi 2 gün vurduracağım, günlük dozum 300 mg yani. 5 adet 75 lik merional iğne. Bugün başladım iğneye. Cumartesi kontrol
Harika haber... normalinden gelemedi kasımda hamilesin inşallahh.. hayırlı uğurlu olsuun canım💖

Merhabalar
bir bebek haberi de senden alalım inşAllah kuzum :dua: :KK200:

Merhabalar
Hayırlı olsun canım inanıyorum en kısa zamanda bebiş haberi gelecek,

Merhabalar
Haydi bakalım taptaze güzel bir süreç olsun sonbahar sana uğurlu gelsin inşallah.

Yanlarım ağrıyor diye bir laf vardır ya neymiş anladım. Kaburgalarım sızlıyor resmen ama olsun. Tavsiye edilmemekle birlikte hala uyurken sırtüstü duruma geliyorum, sabah kalktığımda anlıyorum.

Bu kısımlar zorlasa da elbette darısı başınıza çift çizgiyi bekleyenler :) Hep aklımdasınız. Yazın dinlendiniz sayalım, haydi aşamaları, tarihleri, denemeleri yazın canlandırın burayı. seheryeli77 seheryeli77 iyi şanslar. flx77 flx77 Senella Senella dvtb dvtb dennisgo dennisgo @Beste78 @nur0606 NorthCarolina NorthCarolina ve burda başka kim varsa, en kısa sürede alalım inşallah müjdelerinizi.

X