Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağol canım bende haftada bi pruluton depot kullanıyordum bakalım akşamları vajinal dedi hiç kullanmadım o şekilde ,elimle itecekmiyim sonra kalkmayayım mı ?

Korkunç gaz ağrısı yaşıyorum. Hep sağ kaburgamın altında sıkışma olurdu yine öyle. Sanki kaburgam basınca dayanamayıp fırlıycak. Ağlıcam o derece
Napcaz buna ya?

Bilirim iki gece ağlamışlığım var. Çare sabah akşam bol suyla tam ölçek Duphalac ve hergün 1 tane, düzenli olarak kutu bitene kadar Alflorex simbiyotik. Simbiyotiği bitirince yararlı bakteriler de bağırsağına kalıcı olarak yerleşmiş oluyo tekrar kullanmıyorsun. Gaz ve tuvalet derdim bitti benim böylece. Tekrarlarsa yine kullanırım. Doktor tavsiyesidir.

He bi de ayaklarının altına, popoya sıcak su torbası koy rahatlatıyo. Benim sırtıma ve kalbime vuruyodu ağrısı.

Öneriler için çok teşekkürler. Evet sana da olmuştu hatırladım. Şuan sırtıma vuruyo, servisteyim oturmak zorundayım, sanki patlıycam.
Böyle bi sıkışmaya sebep olcak hiçbişey yemedim. Zaten insan napar da böyle olabilir bilmiyorum.

Ay inşallah canım ya ister istemez endişe ettim bi haftada nasıl kısaldı anlamadım ,sen nasıl oldun ?

Aynen dinlenmem gerek ben normal hayata geçmek istedim ufak yürüyüşler falan ama ondan mı bilemedim ,inşallah düzelir daha kısalmaz evet progestanı vajinal kullanacağım bakayım beceririm umarım gerçi neler becerdik
Demek oğlun da Cem Yılmaz’ı sevdi :) onun da hoşuna gitmiş ,bende bi kaç gündür net hissediyorum başta anlamamıştım ama bildiğin kıpır kıpır yemek yiyince özellikle .
Bence bi kaç gün erken bırakmakla bişi olmaz bakalım senin de ayrıntılı iyi geçsin inşallah ,poposunun deliğine kadar gördük bugün

sağol canım bende haftada bi pruluton depot kullanıyordum bakalım akşamları vajinal dedi hiç kullanmadım o şekilde ,elimle itecekmiyim sonra kalkmayayım mı ?
gece tam yatarken yap canım ben öyle yaptım,iyi oldu,elinle iteceksin,sonra uyuyacaksın,kalkmazsan daha iyi
idrarınla tortulu beyaz parçacıklar gelebiliyor korkma,ama kaşıntı tahriş yaparsa,ağızdan al

ben de kum döküyomuşum kızlar.. suyu artır dedi.. bebeğe zararı var mı sadece su artırmakla geçer mi bi yorumda bulunmadılar. hani derler ya yanlarım ağrıyor heh işte o var..
Geçmiş olsun Sinemcim ,bol su içmek iyi gelir bide hazır su iç bu ara ,ayaklarının sıcak tut kuzum çabuk geçer inşallah

Tamam çok sağol canım ,WC ye çok kalkıyorum :/
yani çok kısa sürede kalkıyorsan,asıl vajinal koymak etkisiz olabilir,eczaneye danışmak lazım aslında,ne kadar sürede çözülüyor diye,ben şu an ağızdan aldığım için,wc ye kalkmak sorun olmuyor
o nasıl bir tahrişti öyle ya,arkadaşım 9 ay kullandı vajinal,hiç bir şey olmadı,yapı mesele demek

Evet işte ya akşam az su içeceğim ,gün içine yayarım suyu ,ağızdan alınca da beni çok fena yapıyor bi deneyeyim bakalım 3 ay kadar crinone jel kullandım o da gıcık bişeydi

Evet işte ya akşam az su içeceğim ,gün içine yayarım suyu ,ağızdan alınca da beni çok fena yapıyor bi deneyeyim bakalım 3 ay kadar crinone jel kullandım o da gıcık bişeydi
yeter ki çözümü olan sıkıntılarımız olsun olacaksa da canım,bugünümüze şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…