Selam Hanımlar, benim de
selozy gibi ayrıntılı ultrason günümdü. Çok şükür herşey yolunda. Son haftalarda bebeğin hareketlerini falan hissetmedim, pek de iyi beslenmedim diye kaygılıydım ama neyse ki rahatladım. Benim oğlan sakin bir tipe benziyor, benim kadar olmasın, muayeneden bir yarım saat evvel sütlü kahve içtim, muayenede de doktor epey salladı ama pozunu bile değiştirmedi tipitip. En son 'öff yeter be' der gibi elini salladı ekrana o yani. Kg işini çok iyi idare edemedim, son ay dikkat etsem de 5.ayı +7 kg ile bitirdim. Bakalım ne olacak. Demir hapı fena reflü yapıyor, dr yatarken al en iyi emilim o zaman dedi ama 2-3 kere unuttum almayı, şimdi akşam yemeğinden sonra alıyorum ama mide de halaya başlıyor kurtuluş yok.
Neyse, yavru iyi olsun da, darısı bekleyenlerin başına.
dennisgo ha gayret hcg işi bitmeye yakın demek. Bu bekleyişi bedenin ve ruhun açısından çok iyi değerlendirdin bravo, ne güzel hafiflemişin.
Armin kuzum senin bünyenin hassas olduğu geçirdiğin her türlü operasyonda belli olmuştu, Allah kolaylık versin, e ikiz anası olmak kolay değil. Olabildiğince dinlen.
can09e ,
panic_attack ,
Ozgur06 ve diğer haberlerini çok takip edemediğim anne adayları, herkesin gidişatı iyidir inşallah.