Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bilmiyorum ki kendi kendime söylüyorum bir şeyler. Sen aşerdikten sonra bize düşen afiyet olsun demek :)

gozumuzaydın canım, kotu haber yok, yenı yıla yenı umutlar ve saglıklı bır hamılelık haberı ıle baslar ve 2020 annelerınden olursun ınsallah saglıkla

Rahime sıvı gönderme işlemi sanırım ofis hitereskopi..benimde tanısal amaçlı yapıldı rahim filminden biraz farklı bir işlem. Eğer orda sorun çıkıyorsa cerrahi olan hitereskopi yapılıyormuş . Tüp bebek öncesi yapışıklık perde miyom v.s. şeyler tespit ediliyormuş ..

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım aklında ki soru işaretlerine cevap buldun ve önünü görebiliyorsun inşallah şu hormonda sıfırlanır kilonu verirsin tatilini yaparsın bomba gibi yeni tedaviye hazır olursun

gozumuzaydın canım, kotu haber yok, yenı yıla yenı umutlar ve saglıklı bır hamılelık haberı ıle baslar ve 2020 annelerınden olursun ınsallah saglıkla

Evet umarım yeni yıl yeni umutlar ile başlar bizim için. O zamana kadar ben diyet ve spor ile ilgileneceğim :)

Evet canım içim rahatladı. Bir de kendi doktorum bana gerçekten çok iyi geliyor. Yine bizi neşelendirdi eve yolladı :)

Nasıl bir işlem neden yapılıyor çok bilmiyorum ama doktor dış gebelik nedeniyle laparoskopi yapılırken, hazır uyutmuşken histereskopi yaptıklarını söyledi.Kürtajla doku kazıdıkları için belki yapışıklık oldu mu diye bakmak istemiştir. Eskiden merak ediyordum ne, neden yapılıyor diye ama yeni tarzım akışına bırakmak. Neden yapıyor bilmiyorum ama bir sonraki transfere hazırlanıyor onu biliyorum :)

Selam teyzeler bugün kontrol vardı :)
Kızımız pek hareketliydi normalde 18+1 ama ölçümler 19 haftalık ,doktorum zaten ayrıntılıyı kendisi yapacaktı18-21 hafta arası bugün bayağı detaylı inceledi haftaya Cuma tekrar çağırdı 290 gr olmuş minnoş iyice şekillenmiş çok şükür Allah’a ,rahim ağzını falan ölçtü herşey yolunda dedi inşallah benimde diğer arkadaşlarında sağlıkla tamamına erer ,bebek isteyen diğer arkdşalarımızda inşallah ennnn kısa zamanda güzel haberlerini paylaşırlar

maşallah yıgenımıze yaa, sevındım herseyın yolunda olmasına, hep boyle guzel olsun paylasımlarımız ınsallahhh kızlarr

gözün aydın kuzum darısı haftaya maşallahhh kuzuşa

Başın sağolsun canım Maşallah minnoşa sağlıcakla doğsun

Ne kadar güzel bir buluşma olmuş minnoşunla.. her şeyin yolunda olmasına sevindim canım umarım sağlıkla kucağına alacaksın.

oyyyyy cok olmuşşş bulussaydik neefret ederdin ki benden cunkum hep oguruyor kusuyorum arkadasligimiz ogun biterdi hic ic acici bir insan degilim artik . birgun ya bulusucaz ya bulusaz paniktoooom seni seviyor opuyorum

slm canolar bayadir girmiyorum takip edemiyorum cunkum hep oguruyor istifra ediyorum hastanelerdeyim cok cikarip zorlanmaktan ufak tefek kanamalarim oluyor sukur bebekler iyi ama ben degilim evime geldim cok sukur ama 3 günü hastaneye yattım 3 gün ve bugun cikicam. hepiniz iyisiniz insallah

Geçmiş olsun armincim

gözün aydın canım,en azından endişelerinden kurtarmış seni

Allah kolaylık versin canım,umarım azalır ve rahat edersin

Geçmiş olsun canım umarım bir an önce bulantıların biter ve normal hayatına dönebilirsin. Hastanede yatma nedenin neydi. Sürekli çıkardığın için beslenemediğin için mi yattın ? Şimdi nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…