- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 42
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #11.801
Ben bilmiyorum ki kendi kendime söylüyorum bir şeyler. Sen aşerdikten sonra bize düşen afiyet olsun demek :)Kuzum söylemesi ayıp aşerdim bildiğin.. 25 30 tane yedim bi oturuşta aman allahım kendime şaştım.. tansiyon da düşük ya ondan zaar.. bol su da tüketiyorum.. şimdilik sıkıntı yokyani ödem anlamında:)
Ahahha ne dedin acaba kendine kendine buraya yazamadıysan özele gelBen bilmiyorum ki kendi kendime söylüyorum bir şeyler. Sen aşerdikten sonra bize düşen afiyet olsun demek :)
Doktordan şimdi geldim. Patolojiye giden dokularda bebek yok. Diğer doktor miyomlardan rahimi göremiyorum demişti kendi doktoruma da bunu söylemiş. Kontrol etti çok kötü bir tablo bekliyordum ama böyle bir şey yok her şey yolunda dedi. Milyonlar var ama hamileliğe engel değil dedi.
Yani tedavide östrojen içerikli ilaç olmayacak spontane gelişecek ovulasyon süreci. İki embriyo transferine hala şiddetle karşı. Hem önceki ameliyatım hem de hamilelik şekeri tablomla ikiz gebelik riskini göze almak istemiyor. Hcg nin kesinlikle hamilelik kaynaklı yükseldiğini başka sorun olsa ultrasonda onunla uyumlu bir şey görmemiz gerektiğini söyledi. Değerin yavaş düşmesinin gördükleri bir şey olduğunu hatta bazen arada tekrar yükselebildiğini söyledi. Beklemeye devam edeceğiz 2 negatif alana kadar.
Bir sonraki adetten sonra yani 8 Ekim’de Rahime bir sıvı göndererek tüm rahimi kontrol edecek. Rahim filminin bir değişiğiymiş. Kasım’da hazır olur yeni tedaviye başlarız dedi. Ben de tatile gideceğim ve dönmemiş olurum muhtemelen dedim. Aralık’ta da Noel yılbaşı derken çok tatil var muhtemelen gelecek sene başlarız dedik :)
Embriyolara genetik yaptıralım mı diye sormadık bir sonraki kontrolde de onu sorayım bari.. AA bir de aspirin kullandım demedim ama ailemde hamilelikte pıhtılaşma sorunu var kan sulandırıcı kullanmam gerekir mi dedim. Testlerin normal hamile kalınca tekrar bakarız gerekirse Hematoloji takibe başlar dedi.
Rahime sıvı gönderme işlemi sanırım ofis hitereskopi..benimde tanısal amaçlı yapıldı rahim filminden biraz farklı bir işlem. Eğer orda sorun çıkıyorsa cerrahi olan hitereskopi yapılıyormuş . Tüp bebek öncesi yapışıklık perde miyom v.s. şeyler tespit ediliyormuş ..Doktordan şimdi geldim. Patolojiye giden dokularda bebek yok. Diğer doktor miyomlardan rahimi göremiyorum demişti kendi doktoruma da bunu söylemiş. Kontrol etti çok kötü bir tablo bekliyordum ama böyle bir şey yok her şey yolunda dedi. Milyonlar var ama hamileliğe engel değil dedi.
Yani tedavide östrojen içerikli ilaç olmayacak spontane gelişecek ovulasyon süreci. İki embriyo transferine hala şiddetle karşı. Hem önceki ameliyatım hem de hamilelik şekeri tablomla ikiz gebelik riskini göze almak istemiyor. Hcg nin kesinlikle hamilelik kaynaklı yükseldiğini başka sorun olsa ultrasonda onunla uyumlu bir şey görmemiz gerektiğini söyledi. Değerin yavaş düşmesinin gördükleri bir şey olduğunu hatta bazen arada tekrar yükselebildiğini söyledi. Beklemeye devam edeceğiz 2 negatif alana kadar.
Bir sonraki adetten sonra yani 8 Ekim’de Rahime bir sıvı göndererek tüm rahimi kontrol edecek. Rahim filminin bir değişiğiymiş. Kasım’da hazır olur yeni tedaviye başlarız dedi. Ben de tatile gideceğim ve dönmemiş olurum muhtemelen dedim. Aralık’ta da Noel yılbaşı derken çok tatil var muhtemelen gelecek sene başlarız dedik :)
Embriyolara genetik yaptıralım mı diye sormadık bir sonraki kontrolde de onu sorayım bari.. AA bir de aspirin kullandım demedim ama ailemde hamilelikte pıhtılaşma sorunu var kan sulandırıcı kullanmam gerekir mi dedim. Testlerin normal hamile kalınca tekrar bakarız gerekirse Hematoloji takibe başlar dedi.
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım aklında ki soru işaretlerine cevap buldun ve önünü görebiliyorsun inşallah şu hormonda sıfırlanır kilonu verirsin tatilini yaparsın bomba gibi yeni tedaviye hazır olursunDoktordan şimdi geldim. Patolojiye giden dokularda bebek yok. Diğer doktor miyomlardan rahimi göremiyorum demişti kendi doktoruma da bunu söylemiş. Kontrol etti çok kötü bir tablo bekliyordum ama böyle bir şey yok her şey yolunda dedi. Milyonlar var ama hamileliğe engel değil dedi.
Yok bilmeden konuşuyorum demek istedim.. ama tuzlu ödem yapar diye de yasaklıyorum işte size :)Ahahha ne dedin acaba kendine kendine buraya yazamadıysan özele gel
gozumuzaydın canım, kotu haber yok, yenı yıla yenı umutlar ve saglıklı bır hamılelık haberı ıle baslar ve 2020 annelerınden olursun ınsallah saglıkla
Evet canım içim rahatladı. Bir de kendi doktorum bana gerçekten çok iyi geliyor. Yine bizi neşelendirdi eve yolladı :)Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım aklında ki soru işaretlerine cevap buldun ve önünü görebiliyorsun inşallah şu hormonda sıfırlanır kilonu verirsin tatilini yaparsın bomba gibi yeni tedaviye hazır olursun
Rahime sıvı gönderme işlemi sanırım ofis hitereskopi..benimde tanısal amaçlı yapıldı rahim filminden biraz farklı bir işlem. Eğer orda sorun çıkıyorsa cerrahi olan hitereskopi yapılıyormuş . Tüp bebek öncesi yapışıklık perde miyom v.s. şeyler tespit ediliyormuş ..
Selam teyzeler bugün kontrol vardı :)
Kızımız pek hareketliydi normalde 18+1 ama ölçümler 19 haftalık ,doktorum zaten ayrıntılıyı kendisi yapacaktı18-21 hafta arası bugün bayağı detaylı inceledi haftaya Cuma tekrar çağırdı 290 gr olmuş minnoş iyice şekillenmiş çok şükür Allah’a ,rahim ağzını falan ölçtü herşey yolunda dedi inşallah benimde diğer arkadaşlarında sağlıkla tamamına erer ,bebek isteyen diğer arkdşalarımızda inşallah ennnn kısa zamanda güzel haberlerini paylaşırlar ♥
gözün aydın kuzum darısı haftaya maşallahhh kuzuşaSelam teyzeler bugün kontrol vardı :)
Kızımız pek hareketliydi normalde 18+1 ama ölçümler 19 haftalık ,doktorum zaten ayrıntılıyı kendisi yapacaktı18-21 hafta arası bugün bayağı detaylı inceledi haftaya Cuma tekrar çağırdı 290 gr olmuş minnoş iyice şekillenmiş çok şükür Allah’a ,rahim ağzını falan ölçtü herşey yolunda dedi inşallah benimde diğer arkadaşlarında sağlıkla tamamına erer ,bebek isteyen diğer arkdşalarımızda inşallah ennnn kısa zamanda güzel haberlerini paylaşırlar ♥
Başın sağolsun canımselam canım ben de grup sessizleşti diyordum iyice..
biz zor bir süreçten geçiyoruz.. ananemi kaybettik, annemi ortacaya temelli gönderdik.. kuzunun okul başladı.. ben de idare ederim.. tansiyon düşük ondan bi halsizlik var.. hala tam açılmadı boğazım her şeyi yiyemiyorum hala.
sen nasılsın nasıl gidiyor?..
Maşallah minnoşa sağlıcakla doğsunSelam teyzeler bugün kontrol vardı :)
Kızımız pek hareketliydi normalde 18+1 ama ölçümler 19 haftalık ,doktorum zaten ayrıntılıyı kendisi yapacaktı18-21 hafta arası bugün bayağı detaylı inceledi haftaya Cuma tekrar çağırdı 290 gr olmuş minnoş iyice şekillenmiş çok şükür Allah’a ,rahim ağzını falan ölçtü herşey yolunda dedi inşallah benimde diğer arkadaşlarında sağlıkla tamamına erer ,bebek isteyen diğer arkdşalarımızda inşallah ennnn kısa zamanda güzel haberlerini paylaşırlar
Sağol canım Allah razı olsunBaşın sağolsun canım
Maşallah minnoşa sağlıcakla doğsun
Ne kadar güzel bir buluşma olmuş minnoşunla.. her şeyin yolunda olmasına sevindim canım umarım sağlıkla kucağına alacaksın.Selam teyzeler bugün kontrol vardı :)
oyyyyy cok olmuşşş bulussaydik neefret ederdin ki benden cunkum hep oguruyor kusuyorumTekrar geçmiş olsun @NorthCarolina
Gözün aydın @Fatma KTL
Armin nerdesin çiçeem vardın mı evine? Watsaptan yazdıklarım ulaşmadı. İyi geçmiştir inşallah yolculuğun. Sen İsviçre'ye döndün ben İstanbul'a geliyorum. Bi buluşamadık
Geçmiş olsun armincimslm canolar bayadir girmiyorum takip edemiyorum cunkum hepoguruyor istifra ediyorum hastanelerdeyim cok cikarip zorlanmaktan ufak tefek kanamalarim oluyor sukur bebekler iyi ama ben degilim evime geldim cok sukur ama 3 günü hastaneye yattım 3 gün ve bugun cikicam. hepiniz iyisiniz insallah
gözün aydın canım,en azından endişelerinden kurtarmış seniDoktordan şimdi geldim. Patolojiye giden dokularda bebek yok. Diğer doktor miyomlardan rahimi göremiyorum demişti kendi doktoruma da bunu söylemiş. Kontrol etti çok kötü bir tablo bekliyordum ama böyle bir şey yok her şey yolunda dedi. Milyonlar var ama hamileliğe engel değil dedi.
Allah kolaylık versin canım,umarım azalır ve rahat edersinslm canolar bayadir girmiyorum takip edemiyorum cunkum hepoguruyor istifra ediyorum hastanelerdeyim cok cikarip zorlanmaktan ufak tefek kanamalarim oluyor sukur bebekler iyi ama ben degilim evime geldim cok sukur ama 3 günü hastaneye yattım 3 gün ve bugun cikicam. hepiniz iyisiniz insallah
Geçmiş olsun canım umarım bir an önce bulantıların biter ve normal hayatına dönebilirsin. Hastanede yatma nedenin neydi. Sürekli çıkardığın için beslenemediğin için mi yattın ? Şimdi nasılsın ?slm canolar bayadir girmiyorum takip edemiyorum cunkum hepoguruyor istifra ediyorum hastanelerdeyim cok cikarip zorlanmaktan ufak tefek kanamalarim oluyor sukur bebekler iyi ama ben degilim evime geldim cok sukur ama 3 günü hastaneye yattım 3 gün ve bugun cikicam. hepiniz iyisiniz insallah