Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama senin hamileliğe kadar hcg değerin sıfırdı sonuçta. Ben iyi düşünüyorum ve alakası yok diyorum. Umarım da öyledir. Aile geçmişinde kanser çokça varsa yılda bir değerlendirilmen lazım zaten tatil dönüşü bi ilgilenirsiniz.

Tebrik ederim dennis çok iyi gidiyosun
Aman tatilde diyeti bozmayasın aynı istikrarla devam edersen ideal kiloya ulaşman çok kısa sürücek gibi
Teşekkür ederim canım. Biraz bozacağım tabiki.. kardeşime istediklerimin listesini yaptım bile :) ama yıllar yıllar süren diyet maceralarımdan dolayı dönüşüm listelerini kullanıp kaçamak yapmayı öğrendim sonunda. Yeter ki üst üste yapmaya kalkmayayım bu kaçamakları.. kendimi kontrol edeceğim konu bu olacak Türkiye de.. kilo almadığım gibi verip geleceğim :) daha önceki bir tatilimde 8 kg verip gelmişliğim var bir ayda. Biraz ona güveniyorum bence :)

Allah esirgesin inşallah öyle bir şey yok.. biz iyi düşünüyoruz kuzum..
şundan diye deme de, adet oldum ben dersin üstüne kaç defa ondan merak edip sorguluyorum dersin.
valla derdine ben de düşmüştüm durum ne diye de insan üzmemek için sormaktan da imtina ediyor kuzum

bence de en güzeli düşünmüyoruz deyin zamanı geldiğinde dahi, hiç bir şekilde kimseye de bir şeyden bahsetmeyin. naçizane böyle düşünüyorum.

Aynen ben de olumsuz düşünmüyorum ama bazen işte denk gelir hamilelik tablosu onu örter tedbirli olmak lazım. Benim ağır geçen veya geçmeyen soğuk algınlıklarımda bile doktor ilaç verip gönderecek olur sonuçta basit bir tedavisi var.. ama annem yumuşak doku kanseriydi dediğimde bir kültür yapalım der. Yani fazladan bir tetkik yapar o da şu zamana kadar hiç sorunlu çıkmadı ama tedbirli oluyorsun işte..

tabi ki değildir, doktorlar zaten bu anormal bır durum olsa uyanık olur bu konuda, ama yıne de ruyana kadar gırıp senı etkıleyebılecek bır soru ısareti, dogal olarak bır ıkı doktorla konusup kafanı tam olarak rahatlatman gerekebılır. guzel haberler beklıyoruz, guzel bır tatıllll, mıs gıbı bır dınlenmeeee offfff

Ya bir de ani bir ameliyat oldu uzun kaldım falan ya ailem de çok gerildi asıl onlar hiç sormuyor ne zaman başlayacaksın diye. durup durup her şeyin başı sağlık diyorlar :)
Hep diyorum ya su akıyor yolunu buluyor. Akıntıya karşı kürek çekmeyi tarz olarak tercih etmiyorum. Tembel olduğum için kendimi bırakıyorum o akışa :) şimdi de öyle geçiyor zaman.. bir şekilde bu süreci de tamamlayacağız.

Burada bugün rahatlarım muhtemelen canım.. dedim ya benimki tedbirli olmak. Bu kadar kafama takılması bana normal geliyor çünkü kanserle travmatik bir ilişkilim var zaten. Türkiye deki doktor bu konuda benim için daha ikna edici olacaktır. Hem aile geçmişimi biliyor hem de onkoloji ihtisası var. Zaten o kadar tüp bebek uzmanı içinde onu seçme nedenim de buydu.

gerilmezler mi kuzumm neyse ki atlattınız şükür... bundan sonrası da daha güzel oluyoor .. güzel güzel haberler art arda gelmeye devam ediyor..

Ben de kanal kalmadığı için sürpriz yaşama şansım kalmadı. Planlı olacak, transfer ile gelecek haber ama hiç dert değil onu da memnuniyetle kabul ediyorum ben :)
olsun transfer de olsa şansın var şükür kuzum.. yine sürpriz olucak hem çift çizgi görücez ya da kan vercez pozitif alıcazzz

ayy bir de parça mı kalmışş.. benim de başıma gelmişti ne sıkıntı.. neyse ki geçmiş çok geçmiş olsun canım.
Cok sukur canom.
Cok siddetli agrim vardi zor gittim hastaneye ikinci bi kurtaj yaptilar.
2 senedir tek gundemim bebisti. Cok istiyordum. Esimi de belki hatirliyosundur ikna etmeye calismistim bi sure.
Tam ikimiz de istiyorduk,kismet degilmis.
Vardir bunda da bi hayir insallah.

tabi ki hatırlıyorum.. her şey kısmet gerçekten.. vardır bunda da bir hayır öyle diyoruz..

benim de kanamam bitmemişti tekrardan aldılardı kürtaja 25 gün falan sürmüştü, ultrasonla baktıklarında anladılar ..:/
sanırım ondan sonra parça kalmasın diye ilaç veriyorlar artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…