- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #11.761
Ama senin hamileliğe kadar hcg değerin sıfırdı sonuçta. Ben iyi düşünüyorum ve alakası yok diyorum. Umarım da öyledir. Aile geçmişinde kanser çokça varsa yılda bir değerlendirilmen lazım zaten tatil dönüşü bi ilgilenirsiniz.Ya zaten en çok o kafamı karıştırıyor. Vücut kendi adet düzenini yaşıyor hcg ile arasında bir bağ yok gibi geliyor haliyle.
Doktor öyle demez zAten de bazen bazı sorularımı anlamsız buluyor. Şimdi mesela bu bilgi bende nereden var dimi. Ama ailemizin kanser geçmişi derin.
Kocam beni hep gereksiz şeyler biliyorsun kendine yük ediyorsun diye eleştiriyor. Ben de yaşıyorum öğreniyorum diyorum ama anlatamıyorum.
Şimdi bu değer düşmüyor diye geçen kuzenim onkolojik açıdan değerlendirilsen mi dedi. Ben de eşime bak o da biliyor ve bana ne öneriyor dedim. Hem mesleği sağlıkla ilgili değil, üstelik erkek, kadındaki hcg ye ne kadar hakim olacak ama biliyor çünkü onun da annesiyle böyle bir hikayesi var ve hala devam ediyor. İnsan içine girdikçe öğreniyor.
Biz şimdi eşimle anlaşma yaptık bir sonraki tedavide kesinlikle hiç bir aşamasında haber vermeyeceğiz ve üstüne tek satır araştırma da yapmayacağız. Bende bu ışığı görmeden tedaviye başlamayı düşünmüyor :)
Teşekkür ederim canım. Biraz bozacağım tabiki.. kardeşime istediklerimin listesini yaptım bile :) ama yıllar yıllar süren diyet maceralarımdan dolayı dönüşüm listelerini kullanıp kaçamak yapmayı öğrendim sonunda. Yeter ki üst üste yapmaya kalkmayayım bu kaçamakları.. kendimi kontrol edeceğim konu bu olacak Türkiye de.. kilo almadığım gibi verip geleceğim :) daha önceki bir tatilimde 8 kg verip gelmişliğim var bir ayda. Biraz ona güveniyorum bence :)Tebrik ederim dennis çok iyi gidiyosun
Aman tatilde diyeti bozmayasın aynı istikrarla devam edersen ideal kiloya ulaşman çok kısa sürücek gibi
Allah esirgesin inşallah öyle bir şey yok.. biz iyi düşünüyoruz kuzum..Ya zaten en çok o kafamı karıştırıyor. Vücut kendi adet düzenini yaşıyor hcg ile arasında bir bağ yok gibi geliyor haliyle.
Doktor öyle demez zAten de bazen bazı sorularımı anlamsız buluyor. Şimdi mesela bu bilgi bende nereden var dimi. Ama ailemizin kanser geçmişi derin.
Kocam beni hep gereksiz şeyler biliyorsun kendine yük ediyorsun diye eleştiriyor. Ben de yaşıyorum öğreniyorum diyorum ama anlatamıyorum.
Şimdi bu değer düşmüyor diye geçen kuzenim onkolojik açıdan değerlendirilsen mi dedi. Ben de eşime bak o da biliyor ve bana ne öneriyor dedim. Hem mesleği sağlıkla ilgili değil, üstelik erkek, kadındaki hcg ye ne kadar hakim olacak ama biliyor çünkü onun da annesiyle böyle bir hikayesi var ve hala devam ediyor. İnsan içine girdikçe öğreniyor.
Biz şimdi eşimle anlaşma yaptık bir sonraki tedavide kesinlikle hiç bir aşamasında haber vermeyeceğiz ve üstüne tek satır araştırma da yapmayacağız. Bende bu ışığı görmeden tedaviye başlamayı düşünmüyor :)
Ama senin hamileliğe kadar hcg değerin sıfırdı sonuçta. Ben iyi düşünüyorum ve alakası yok diyorum. Umarım da öyledir. Aile geçmişinde kanser çokça varsa yılda bir değerlendirilmen lazım zaten tatil dönüşü bi ilgilenirsiniz.
Bazı kanser türlerinde, genelde üreme organlarıyla alakalı olanlar, hcg yükseltiyor. Tabiki öyle bir şey değildir, sonuçta transfer sonrası hcg yükseldiği için hamilelikle ilgilidir muhtemelen. Ama bazen o an yaşananlar başka tabloları örtebiliyor, tedbirli olup sormak lazım.değer sıfırlanmadıkça ister istemez kafama bu takılıyor.Dün gece rüyama kadar girmiş yani..
Allah esirgesin inşallah öyle bir şey yok.. biz iyi düşünüyoruz kuzum..
şundan diye deme de, adet oldum ben dersin üstüne kaç defa ondan merak edip sorguluyorum dersin.
valla derdine ben de düşmüştüm durum ne diye de insan üzmemek için sormaktan da imtina ediyor kuzum
bence de en güzeli düşünmüyoruz deyin zamanı geldiğinde dahi, hiç bir şekilde kimseye de bir şeyden bahsetmeyin. naçizane böyle düşünüyorum.
tabi ki değildir, doktorlar zaten bu anormal bır durum olsa uyanık olur bu konuda, ama yıne de ruyana kadar gırıp senı etkıleyebılecek bır soru ısareti, dogal olarak bır ıkı doktorla konusup kafanı tam olarak rahatlatman gerekebılır. guzel haberler beklıyoruz, guzel bır tatıllll, mıs gıbı bır dınlenmeeee offfff
gerilmezler mi kuzumm neyse ki atlattınız şükür... bundan sonrası da daha güzel oluyoor .. güzel güzel haberler art arda gelmeye devam ediyor..Ya bir de ani bir ameliyat oldu uzun kaldım falan ya ailem de çok gerildi asıl onlar hiç sormuyor ne zaman başlayacaksın diye. durup durup her şeyin başı sağlık diyorlar :)
Hep diyorum ya su akıyor yolunu buluyor. Akıntıya karşı kürek çekmeyi tarz olarak tercih etmiyorum. Tembel olduğum için kendimi bırakıyorum o akışa :) şimdi de öyle geçiyor zaman.. bir şekilde bu süreci de tamamlayacağız.
Evet bizim de alacak bir güzel haberimiz var sonuçta. Hayat bana borçlu hiç kaçamaz elimden :)gerilmezler mi kuzumm neyse ki atlattınız şükür... bundan sonrası da daha güzel oluyoor .. güzel güzel haberler art arda gelmeye devam ediyor..
hem de beklemediğin anda geliveriyorrr:))Evet bizim de alacak bir güzel haberimiz var sonuçta. Hayat bana borçlu hiç kaçamaz elimden :)
Ben de kanal kalmadığı için sürpriz yaşama şansım kalmadı. Planlı olacak, transfer ile gelecek haber ama hiç dert değil onu da memnuniyetle kabul ediyorum ben :)hem de beklemediğin anda geliveriyorrr:))
olsun transfer de olsa şansın var şükür kuzum.. yine sürpriz olucak hem çift çizgi görücez ya da kan vercez pozitif alıcazzzBen de kanal kalmadığı için sürpriz yaşama şansım kalmadı. Planlı olacak, transfer ile gelecek haber ama hiç dert değil onu da memnuniyetle kabul ediyorum ben :)
canım teşekkür ederimm amiinn hepimize.#can09e basın sagolsun mevlam sizlere saglık sıhat uzun ömürler versin inşallah
Canom basin sagolsun. Allah rahmet eylesincanım teşekkür ederimm amiinn hepimize.
Sağol canım amiinn❤Canom basin sagolsun. Allah rahmet eylesin
Nasilsin nasi gidiyo hamilelik?
Ben de daha iyiyim bin sukur canim.Sağol canım amiinn❤
Bebiş iyidir inşallah..cumartesi görücez biz de kısmetse.. ben de idare ederim
Sen nasılsın?
ayy bir de parça mı kalmışş.. benim de başıma gelmişti ne sıkıntı.. neyse ki geçmiş çok geçmiş olsun canım.Ben de daha iyiyim bin sukur canim.
2 kez kurtajdan sonra dinlenme toparlanma surecindeyim.
Cok sukur canom.ayy bir de parça mı kalmışş.. benim de başıma gelmişti ne sıkıntı.. neyse ki geçmiş çok geçmiş olsun canım.
tabi ki hatırlıyorum.. her şey kısmet gerçekten.. vardır bunda da bir hayır öyle diyoruz..Cok sukur canom.
Cok siddetli agrim vardi zor gittim hastaneyeikinci bi kurtaj yaptilar.
2 senedir tek gundemim bebisti. Cok istiyordum. Esimi de belki hatirliyosundur ikna etmeye calismistim bi sure.
Tam ikimiz de istiyorduk,kismet degilmis.
Vardir bunda da bi hayir insallah.