Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktordan şimdi geldim. Patolojiye giden dokularda bebek yok. Diğer doktor miyomlardan rahimi göremiyorum demişti kendi doktoruma da bunu söylemiş. Kontrol etti çok kötü bir tablo bekliyordum ama böyle bir şey yok her şey yolunda dedi. Milyonlar var ama hamileliğe engel değil dedi.
Yani tedavide östrojen içerikli ilaç olmayacak spontane gelişecek ovulasyon süreci. İki embriyo transferine hala şiddetle karşı. Hem önceki ameliyatım hem de hamilelik şekeri tablomla ikiz gebelik riskini göze almak istemiyor. Hcg nin kesinlikle hamilelik kaynaklı yükseldiğini başka sorun olsa ultrasonda onunla uyumlu bir şey görmemiz gerektiğini söyledi. Değerin yavaş düşmesinin gördükleri bir şey olduğunu hatta bazen arada tekrar yükselebildiğini söyledi. Beklemeye devam edeceğiz 2 negatif alana kadar.
Bir sonraki adetten sonra yani 8 Ekim’de Rahime bir sıvı göndererek tüm rahimi kontrol edecek. Rahim filminin bir değişiğiymiş. Kasım’da hazır olur yeni tedaviye başlarız dedi. Ben de tatile gideceğim ve dönmemiş olurum muhtemelen dedim. Aralık’ta da Noel yılbaşı derken çok tatil var muhtemelen gelecek sene başlarız dedik :)
Embriyolara genetik yaptıralım mı diye sormadık bir sonraki kontrolde de onu sorayım bari.. AA bir de aspirin kullandım demedim ama ailemde hamilelikte pıhtılaşma sorunu var kan sulandırıcı kullanmam gerekir mi dedim. Testlerin normal hamile kalınca tekrar bakarız gerekirse Hematoloji takibe başlar dedi.

Kötü bir şey olmamasına sevindim. Bundan sonra rast gelsin❤

Kötü bir şey olmamasına sevindim. Bundan sonra rast gelsin❤
Evet canım ben de sevindim. Önümüze bakacağız artık.. en az üç hafta daha burada olduğum için biraz daha kasıp iki tedavi kilosundan daha kurtulmayı hedefliyorum.. bunun için biraz daha kasmam gerekecek ama şu an işim ne kasarım olur biter :)

Çok da kasma kuzu daha var nasılsa birden verirsen o da sıkıntı yay biraz:)

Çok da kasma kuzu daha var nasılsa birden verirsen o da sıkıntı yay biraz:)
Böyle kasmak isteme nedenim orada daha rahat hareket edebilmek aslında :) sonuçta pastacımız orada, özlediğimiz tadlar orada.. burada her şey bildik ve diyet modunda yaşamaya alıştım zaten bir aydır :)

Böyle kasmak isteme nedenim orada daha rahat hareket edebilmek aslında :) sonuçta pastacımız orada, özlediğimiz tadlar orada.. burada her şey bildik ve diyet modunda yaşamaya alıştım zaten bir aydır :)
Hee anlaşılan orada verecen buradan verdiklerini alıp dönecen

Bende az makarna yedim, ekmekle biraz turşu gibi bişiy yaptım domates biberli ondan yedim.. yine acıktım
Sen zAten hamile olduğun için de çok acıkıyor olabilirsin ama makarna da acıktırır biraz.. turşuyu sen yaptığın için tuzu falan ayarlıdır ama normalde yasak değil mi turşu?

Sen zAten hamile olduğun için de çok acıkıyor olabilirsin ama makarna da acıktırır biraz.. turşuyu sen yaptığın için tuzu falan ayarlıdır ama normalde yasak değil mi turşu?
Artık tutabilene aşkolsun boğaz da açılmak üzere
Yaa yok neden yasak olsun kuzum..

Tuzlu ve ödeme neden olacağı için :) evde yaptığın öyle olmaz ayarlayabilirsin tuzunu ama ne bileyim turşu tuzlu olur o da ödem yapar diye yasakladım ben hamilelere :)
Kuzum söylemesi ayıp aşerdim bildiğin.. 25 30 tane yedim bi oturuşta aman allahım kendime şaştım.. tansiyon da düşük ya ondan zaar.. bol su da tüketiyorum.. şimdilik sıkıntı yok yani ödem anlamında:)

Ama senin kızın olucaak:))
Suyuna bandım beybi ben daha kaldığım kiloya ulaşamadım bu defa dr. Kilo almadın diye kızıcak
Tabii ekmek banmak için harika bi sebep Sağlıklı şeyler yiyim öyle kilo alayım yok diimi :)
Ben ekşi severim hamilelikte tavan yaptı,tatlı zaten yemezdim. Tuzlunun fazlası zarar tabii son zamanlarda şiş şiş olursun mazallah ayakların ayakkabılara sığmaz

Yavv bi dur yavv yeni açılmak üzere boğazım hemen tık allahallahh☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…