- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 42
- Konu Sahibi panic_attack
- #11.821
Teşekkürler canım evet içim daha rahat şu an.. önümüze bakacağız artık. Sen nasılsın?gözün aydın canım,en azından endişelerinden kurtarmış seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canım evet içim daha rahat şu an.. önümüze bakacağız artık. Sen nasılsın?gözün aydın canım,en azından endişelerinden kurtarmış seni
Geçmiş olsun armincim inşallah bu günler de geçer bebekler iyi olsun daslm canolar bayadir girmiyorum takip edemiyorum cunkum hep oguruyor istifra ediyorum hastanelerdeyim cok cikarip zorlanmaktan ufak tefek kanamalarim oluyor sukur bebekler iyi ama ben degilim evime geldim cok sukur ama 3 günü hastaneye yattım 3 gün ve bugun cikicam. hepiniz iyisiniz insallah
İyi ya bu aşamada da herşey yolunda sonuna kadar öyle devam etsin canımHerkese selam
Bugün ayrıntılı ultrason yapıldı. Bebekle ilgili her şey çok iyi, çok rahatladım.
Damarlarımdan birinde kan akışı açısından problem var, ama bebeğin gelişimi haftasına uyumlu olduğundan ve tansiyonum normal seyrettiğinden şimdilik bişey ifade etmiyor.
Yine de preeklampsi riski açısından daha sık muayene olmalıyım. Şimdilik ilaç vs başlamaya gerek duyulmadı.
senin için zor olsa da bu süreç,zemin de sana çok iyi geleceğini düşünüyorum,seni daha rahat görüyorum ve eminim her şeye olumlu yansıyacaktır,bu süre sana yaradı şimdidenTeşekkürler canım evet içim daha rahat şu an.. önümüze bakacağız artık. Sen nasılsın?
Evet canım tek dert kilo olsun. Benim arada zamanım oldu fazlalıklarımda kurtulma fırsatı buldum. Sen de doğumdan sonra kurtulacaksın.. hele bir bebeğini sağlıkla al kucağına en kolay kısmı kilo vermek :)senin için zor olsa da bu süreç,zemin de sana çok iyi geleceğini düşünüyorum,seni daha rahat görüyorum ve eminim her şeye olumlu yansıyacaktır,bu süre sana yaradı şimdiden
Bende iyiyim kuzum,kilolarla biraz başım dertte,durdum durdum birden kilo aldım,buna da şükür,tek dert bu olsun,tutacağız artık boğazı :)
slm canolar bayadir girmiyorum takip edemiyorum cunkum hep oguruyor istifra ediyorum hastanelerdeyim cok cikarip zorlanmaktan ufak tefek kanamalarim oluyor sukur bebekler iyi ama ben degilim evime geldim cok sukur ama 3 günü hastaneye yattım 3 gün ve bugun cikicam. hepiniz iyisiniz insallah
gecmıs olsun canım umarım ılac kullanmana gerek duyulmayacak kadar onemsızdır. gozun aydın yavrunla da ılgılı bır sıkıntı yok masallah ne guzel. allah devamını da saglıkla getırsın ınsallah.Herkese selam
Bugün ayrıntılı ultrason yapıldı. Bebekle ilgili her şey çok iyi, çok rahatladım.
Damarlarımdan birinde kan akışı açısından problem var, ama bebeğin gelişimi haftasına uyumlu olduğundan ve tansiyonum normal seyrettiğinden şimdilik bişey ifade etmiyor.
Yine de preeklampsi riski açısından daha sık muayene olmalıyım. Şimdilik ilaç vs başlamaya gerek duyulmadı.
Selam canım bebişin iyi olduğuna sevindim. İnşallah o sorunsuz atlatıyoruz bu süreciHerkese selam
gözün aydın canım,çok sevindim.Herkese selam
İyi ya bu aşamada da herşey yolunda sonuna kadar öyle devam etsin canım
gecmıs olsun canım umarım ılac kullanmana gerek duyulmayacak kadar onemsızdır. gozun aydın yavrunla da ılgılı bır sıkıntı yok masallah ne guzel. allah devamını da saglıkla getırsın ınsallah.
Selam canım bebişin iyi olduğuna sevindim. İnşallah o sorunsuz atlatıyoruz bu süreci
Hepinize çook teşekkür ederimgözün aydın canım,çok sevindim.
Geçmiş olsun canım.. umarım tüm hamileliğin boyunca böyle sorunsuz ilerler ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Herkese selam
Parol PanikimParol mu daha etkili Minoset mi? Dünden beri başım ağrıyo ve dayanamazsam birini içecem artık
Umarım deniscim, çok teşekkürlerGeçmiş olsun canım.. umarım tüm hamileliğin boyunca böyle sorunsuz ilerler ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
Parol bana her zaman daha iyi geliyorParol mu daha etkili Minoset mi? Dünden beri başım ağrıyo ve dayanamazsam birini içecem artık
Ve bomba gibi döneceksin sahalara inşAllah,güzel haberlerini bekliyorumEvet canım tek dert kilo olsun. Benim arada zamanım oldu fazlalıklarımda kurtulma fırsatı buldum. Sen de doğumdan sonra kurtulacaksın.. hele bir bebeğini sağlıkla al kucağına en kolay kısmı kilo vermek :)
Benim değer bugün 17 ye düşmüş. Artık 2 haftaya biter diye umuyorum. Kontrolüm de var sanırım 3 hafta sonra giderim :) tatil bana daha da iyi gelecek bence.
sanki bana da parol daha etki ediyorParol mu daha etkili Minoset mi? Dünden beri başım ağrıyo ve dayanamazsam birini içecem artık
Parol mu daha etkili Minoset mi? Dünden beri başım ağrıyo ve dayanamazsam birini içecem artık