- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- Konu Sahibi panic_attack
- #11.761
Ama senin hamileliğe kadar hcg değerin sıfırdı sonuçta. Ben iyi düşünüyorum ve alakası yok diyorum. Umarım da öyledir. Aile geçmişinde kanser çokça varsa yılda bir değerlendirilmen lazım zaten tatil dönüşü bi ilgilenirsiniz.Ya zaten en çok o kafamı karıştırıyor. Vücut kendi adet düzenini yaşıyor hcg ile arasında bir bağ yok gibi geliyor haliyle.
Doktor öyle demez zAten de bazen bazı sorularımı anlamsız buluyor. Şimdi mesela bu bilgi bende nereden var dimi. Ama ailemizin kanser geçmişi derin.
Kocam beni hep gereksiz şeyler biliyorsun kendine yük ediyorsun diye eleştiriyor. Ben de yaşıyorum öğreniyorum diyorum ama anlatamıyorum.
Şimdi bu değer düşmüyor diye geçen kuzenim onkolojik açıdan değerlendirilsen mi dedi. Ben de eşime bak o da biliyor ve bana ne öneriyor dedim. Hem mesleği sağlıkla ilgili değil, üstelik erkek, kadındaki hcg ye ne kadar hakim olacak ama biliyor çünkü onun da annesiyle böyle bir hikayesi var ve hala devam ediyor. İnsan içine girdikçe öğreniyor.
Biz şimdi eşimle anlaşma yaptık bir sonraki tedavide kesinlikle hiç bir aşamasında haber vermeyeceğiz ve üstüne tek satır araştırma da yapmayacağız. Bende bu ışığı görmeden tedaviye başlamayı düşünmüyor :)