- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 42
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #11.741
kolay bir Doğum için yürüyüşe başlaman iyi olacaktır canım.. ağzının tadının da yerine gelmiş olması güzel.. iki tedavi kilosunu verdim bile kaldı üç tanesi :) yakında onlar da gider çünkü iyi motive oldum. Bir de kilo vermekten bağımsız sporun mutlulukla bir ilgisi var bence :)İYi yapıyorsun sağlıklı yaşam candırinşallah istediğin kiloya gelip motive olursun veee yola devam edersin
İyiyim çok şükür normale döndüm isteyerek yiyebiliyorım bende yavaştan yürüyüşe başlayacağım
İnşallah canım ,oh oh gitsin kilolar kesinlikle daha zinde oluyor insan açık havada ,sahilde yürüyüşü çok severimkolay bir Doğum için yürüyüşe başlaman iyi olacaktır canım.. ağzının tadının da yerine gelmiş olması güzel.. iki tedavi kilosunu verdim bile kaldı üç tanesi :) yakında onlar da gider çünkü iyi motive oldum. Bir de kilo vermekten bağımsız sporun mutlulukla bir ilgisi var bence :)
Offf Haseki panik sultan geliyor. :))
Tiiizzz bıldırcın ile helva getirin :))
Darısı artık biz fakir cariyelere bir sülemandan çocuk yapmayı beceremedik
Offf Haseki panik sultan geliyor. :))
Tiiizzz bıldırcın ile helva getirin :))
Darısı artık biz fakir cariyelere bir sülemandan çocuk yapmayı beceremedik
Açım aç :) diyet ve spora devam.. şaka bir yana kendimi çok iyi hissediyorum spor çok iyi geliyor. Sen nasılsın canım ? Nasıl gidiyor hamilelik
7 kg verdim canım. Şaka yapıyorum aç kalmıyorum hiç. Diyetisyen listeleri ile gittiğim için kuş kadar yiyip ölümüne spor yapmıyorum. bence sağlıklı gidiyor..artık aclıga alısmaı olman lazım :) :) :) ne kadar verdın gııı
kolay bir Doğum için yürüyüşe başlaman iyi olacaktır canım.. ağzının tadının da yerine gelmiş olması güzel.. iki tedavi kilosunu verdim bile kaldı üç tanesi :) yakında onlar da gider çünkü iyi motive oldum. Bir de kilo vermekten bağımsız sporun mutlulukla bir ilgisi var bence :)
7 kg verdim canım. Şaka yapıyorum aç kalmıyorum hiç. Diyetisyen listeleri ile gittiğim için kuş kadar yiyip ölümüne spor yapmıyorum. bence sağlıklı gidiyor..
Tebrik ederim canım.. şevkinin devamını dilerim kalmış 8 kilo kısa sürede vermişsin hemde maşallahh sana❤7 kg verdim canım. Şaka yapıyorum aç kalmıyorum hiç. Diyetisyen listeleri ile gittiğim için kuş kadar yiyip ölümüne spor yapmıyorum. bence sağlıklı gidiyor..
Teşekkür ederim canım. Hala kan veriyorum ve Türkiye’ye gidemiyorum.beklerken bana takılacak bir uğraş lazımdı. fazlalıklarımdan kurtulmak güzel bir aktivite oldu. Çünkü kan testi pozitif çıktıkça kendimi 1 kg daha zayıf giderim diye motive ediyorum. Böyle böyle ideal kiloda gideceğim herhalde :)sporun salgılattıı hormonlar kendını daha ıyı hıssetmene neden oluyor, bır de spor yaptıkca da odulunu alıyorsun ya daha mıtıve edıcı oluyor muhakkak. bır arkadasım boyel yavastan yuruyuse falan basladı, ama baya kıloluydu, su anda plates yapıyor yarasa durusu yapıyor bayılıyorum valla. sporla bırlıkte dıyet yapıldıgında vucutta sarkma falan da olmuyor ya ne guzel tıg gıbı oluyorsun. tebrık edıyorum senı canım.
Aslında 10 kg diyelim biz ona canım.. çünkü ameliyat sonrası da yatarken iki 2kg semirmişim :) tamam hareketi kısıyorsun ameliyat oldum diye yemeyi neden kısmıyorsun? başka ne olacaktı ki? Neyse kurtulacağım hepsinden.. bir sonraki tedaviye, tarihini bilmesem de, çok zaman var sonuçta :)Tebrik ederim canım.. şevkinin devamını dilerim kalmış 8 kilo kısa sürede vermişsin hemde maşallahh sana❤
şimdilik düşünme bence de üst üste çok yoruldun kuzum dinlen azıcık ayrıca istediğin ertelediğin şeyleri yapmaya vakit buluyorsun ne güzel.. yaş olarak da biraz daha rahatsın yani.. inşallah her şey istediğin gibi olsuunAslında 10 kg diyelim biz ona canım.. çünkü ameliyat sonrası da yatarken iki 2kg semirmişim :) tamam hareketi kısıyorsun ameliyat oldum diye yemeyi neden kısmıyorsun? başka ne olacaktı ki? Neyse kurtulacağım hepsinden.. bir sonraki tedaviye, tarihini bilmesem de, çok zaman var sonuçta :)
Şimdilik düşünmüyorum zAten canım. Bugün kontrolüm var muhtemelen doktor planlama yapacak ama onun takvimine uymaya hiç niyetim yokşimdilik düşünme bence de üst üste çok yoruldun kuzum dinlen azıcık ayrıca istediğin ertelediğin şeyleri yapmaya vakit buluyorsun ne güzel.. yaş olarak da biraz daha rahatsın yani.. inşallah her şey istediğin gibi olsuun
evet evet tatil iyi gelecek kuzu.. inşallah bir an önce çıkarsınız.Şimdilik düşünmüyorum zAten canım. Bugün kontrolüm var muhtemelen doktor planlama yapacak ama onun takvimine uymaya hiç niyetim yokbenim derdim tatil yapmak şu an. Eve ideal kiloda dönünce gerisine de o gün bakarız artık..
bu ara gerçekten bana çok iyi geliyor. O kadar konudan uzaklaştım ki vitamin folik asit falan içmeyi unutuyorum :) Hafifledikçe de iyi hissediyorum. Şimdilik tek sıkıntı kan testi onu kafama takıyorum biraz. Bitmedikçe kafamda başka senaryolar şekillenmeye başlıyor ister istemez. Bugün soracağım, yetinmeyecek Türkiye deki doktorla da bu konuyu konuşacağım :)
Bazı kanser türlerinde, genelde üreme organlarıyla alakalı olanlar, hcg yükseltiyor. Tabiki öyle bir şey değildir, sonuçta transfer sonrası hcg yükseldiği için hamilelikle ilgilidir muhtemelen. Ama bazen o an yaşananlar başka tabloları örtebiliyor, tedbirli olup sormak lazım.değer sıfırlanmadıkça ister istemez kafama bu takılıyor.Dün gece rüyama kadar girmiş yani..evet evet tatil iyi gelecek kuzu.. inşallah bir an önce çıkarsınız.
valla ben de çözemedim inan.. vücutta hcg başka hangi durumlarda düşmez acaba sormakla iyi edersin tabi ki..
değildir tabi kuzu.. haber edersin.Bazı kanser türlerinde, genelde üreme organlarıyla alakalı olanlar, hcg yükseltiyor. Tabiki öyle bir şey değildir, sonuçta transfer sonrası hcg yükseldiği için hamilelikle ilgilidir muhtemelen. Ama bazen o an yaşananlar başka tabloları örtebiliyor, tedbirli olup sormak lazım.değer sıfırlanmadıkça ister istemez kafama bu takılıyor.Dün gece rüyama kadar girmiş yani..
Bence doktor yine manyak manyak soruyorsun soruyor diye eve yollayacak beni :) bir sorun yok diyecek muhtemelen ama yine de haber veririm.değildir tabi kuzu.. haber edersin.
:)) demez demez, ama dersin hiç duymadım böyle bişiy üstüne de o kadar adet gördün en nihayetinde..Bence doktor yine manyak manyak soruyorsun soruyor diye eve yollayacak beni :) bir sorun yok diyecek muhtemelen ama yine de haber veririm.
Ya zaten en çok o kafamı karıştırıyor. Vücut kendi adet düzenini yaşıyor hcg ile arasında bir bağ yok gibi geliyor haliyle.:)) demez demez, ama dersin hiç duymadım böyle bişiy üstüne de o kadar adet gördün en nihayetinde..
Tebrik ederim dennis çok iyi gidiyosun7 kg verdim canım. Şaka yapıyorum aç kalmıyorum hiç. Diyetisyen listeleri ile gittiğim için kuş kadar yiyip ölümüne spor yapmıyorum. bence sağlıklı gidiyor..